Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 805
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 910
Ренко, ще спретвам днес твоите филенца, я издай последно как ги изпече моля Simple Smile моят се разочарова, че нямало да е истински кфц, ама няма късмет Grinning

# 2 911
Ули,рязах ги на по-големи парчета,не като за хапки,да речем между 1/3 и 1/2 на дланта.По-дребните на 13-тата минута махнах, другите след 15,обръщах ги като ми сигнализира.След брашното с подправки ги полях от едната страна с олио.Наистина свършиха за отрицателно време,даже Скъпия ги извади, докато режех салата,и не успях и да ги снимам.Големия много усеща подправките, някакъв нюх има,или много чувствително небце.Но каза,че много се доближават до кфс(даже преди седмица ги ядоха,та са му пресни спомените).А ММ даже каза,че са същите.Ама на него му нямам вяра,щото пие кво да е вино ,от водна чаша,и на големи глътки 🥴,и на всяко казва,че е хубаво.
Панде, много благородно, респект!

# 2 912
  • Somewhere in the World
Бясна съм не, ами направо ми и де да им извия вратлетата на тези мили хора от Йетел.Теленор или там както се казват!
Позлвам 2 номера на 1 карта,като единия ми е връзка с държавна администрация.И случайно разбирам през мейл, че от миналата седмица въпросния тел не работи! Като се набере и ти казва "Набрания код е грешен" е да ,ама не е грешен, щото аз си го плащам, да не кажа че съм акционерка в тая фирма с 7 номера и плащам доста солидна сума всеки месец. Ииии като захапах телефона и им отидох в офиса, и те като ми обясняват,че всичко е наред как да съм  спокойна. А после се сетих,че правих една актуализация на тел, ама едва ли от това се  е получил бъг!

# 2 913
  • София
Бърд, честит рожден ден.
Пропускам доста, но съм ужасно заета и докато прочета, вие сте на нова тема 😆.

# 2 914
Мерси, Ренко.

При мен въпросите се множат Simple Smile ама пилешкото се накисва в киселото мляко и яйцето, така ли? Яйцето не е после в панировката? И кое повтаряме два пъти за хрупкавост Simple Smile
Аз така си уча първо рецептата наизуст преди да почна Grinning

# 2 915
Ули,гледах рецептата на Звезделинчо
https://zvezdev.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/% … 8%D0%BB%D0%B5-KFC
Пропуснах водата, която слага при млякото с яйце,не съм ги държала след овалването с подправки никакво време.Не е в панировка та яйцето,разбъркваш го в млякото (кисело,Ули 😁),слагаш вътре месото,и забравяш за кратко за тях.

# 2 916
  • Euskal Herria
Здрава и честита да си, Бърди!

# 2 917
  • Варна
Ето го моето момиче красиво ❤️
Докторът каза много е щура, и двамата с акушерката всеки път ми го казват. Иначе е добре детето, преглед след месец пак.

Бобчи, да цункаш Звери, да минава бързо.
Сисе, аз съм в същото положение.
Тарти, може да ме изкушиш с пържоли, с козунак не 😂
Прити,тегли ли им една звучна 😂
Ули,Ренко, ще ви дойдем на гости, много вкусно звучи.
Другото го забравих, но ви прегръщам.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 09:01 от esstela

# 2 918
  • Somewhere in the World
Мамина душичка, Бориса Heart
Браво, Естелка, да я пазиш  Flowers Four Leaf Clover

# 2 919
Ренко, при теб по-лесно ми звучи Grinning ама поне ми се изясниха някои неща Simple Smile
ще се вихря след малко, ама взех крила, а май бутчета трябваше, нищо, каквото такова.

# 2 920
  • Варна
Мамина душичка, Бориса Heart
Браво, Естелка, да я пазиш  Flowers Four Leaf Clover

Срамежливка си пада малко, като мама 😂😂😂😂😂

# 2 921
Ули,само е написано като нАучен труд 😁.Сега действам по друга негова рецепта.Обикновен пандишпанов блат,е описан,все едно ще правиш разработка на ДВГ.

# 2 922
  • Наблизо
Вие за приятелите говорите.Смятам,че е нормално да губим едни и да намираме нови.Аз съм кравичка по зодия и съм малко опака,имам малко истински приятели,но пък знам че са там.
За жалост пръснати по други страни,тук имам добри познати.
Понякога ми е самотно,но да живеят интернет каналите и видео обажданията.
Здравей,Бориса! Simple Smile

# 2 923
  • France
Бърди, зло да те забрави

Дзак, Бориса Heart Eyes

Бюти, при мен е същото положението.

# 2 924
Много зорно ми беше днес. Ех, та нямам забравена леля в Америка, ако ме разбирате.
Детето е в особено настроение. Трупа поредната планина от вестници. Аман. Неам нерви. Мрън.

Мисте, ремонтът ще е в края на юни.

Общи условия

Активация на акаунт