Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 772
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 420
Кло, подкрепям. Кога си не е домашно винце... другото е спирт или нафта със захар. Винзаводски опит.

# 421
И аз кат Кло - пия, каквото ми забърка мъжо. Претенции нямам.
Пепигрийн, пиши по-често... На смени ли си?

# 422
  • France
Адри, все едно говориш за Монстърчо. И той не обичаше количката. Почна да му харесва, когато сложихме приставката, която се ползва и за столче за кола. И пак 45 мин - час му стигаше. После рев. Един път така рева, че ме травматизира и цяла седмица не посмях да изляза Joy и на остеопат сме го водили. Два пъти даже. Свекър ми, който по принцип не се меси, тогава си позволи да каже, че не вярва много-много на остеопатските методи. "И аз" му отговорих - но съм готова и африкански марабу да викна само и само това дете да млъкне и да спи" JoyJoy Ох, сега ми смешно, но тогава си поплаквах.

# 423
Моите и двете плачеха много от колики. Една приятелка на майка ми беше заявила твърдо, че детето реве, защото не му давам биберон залъгалка. Ей тогава се смях с глас. Как да ѝ обясниш на женицата, че в момента в който се опитам да го дам въпросния биберон, бебето го плюе на завидно разстояние за невръстната си възраст. Остеопат скоро научих какво е.

# 424
  • София
Мързелче,
На смени, за да мога да се занимавам с детето. Най-гадно е след нощна да тичам до училището.

# 425
Пепигрийн, минавай по - често. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 06:21 от Сирос

# 426
  • София
Ох, Кили ! 🤣 (О'Рахаля поправя на "коли" и сам не знае колко е близо до истината)! 🤣

# 427
като му докопам сладките лапички и сладките нокътчетаааа

# 428
като му докопам сладките лапички и сладките нокътчетаааа
И клъц, клъц, клъц.
Готин ми е, ама не бих имала търпението на Сирос. Отдавна щеше да е станал на заешко със зеленчуци, задушено в гювеч, на бавен огън.

# 429
Hands Hand Високо пет за котето, и за всички с пролетни алергии 😁

# 430
Hands Hand Високо пет за котето, и за всички с пролетни алергии 😁
Едва дишам 🤕!

# 431
Донси, честит рожден ден на патерица! Да си жива, здрава, да имаш пари, другото само се нарежда!

Съни, много се радвам, че е бил малкия дявол. Бързо възстановяване ти желая. И аз да апелирам да се ходи годишно на цитонамазка и мамограма. Това спасява животи, или поне аз така спасих моя преди години.

Киликандзера видях, имам един подобен вкъщи. Деветгодишна е вече и си е същата беладжийка. Мебелите ми не са за пред хора заради нея, ама майната им - вещи, купуват се.

Лек ден на всички желая!

# 432
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Сутрешна мъдрост - не си реши косата в банята, близо до ОТВОРЕНАТА тоалетна чиния...

# 433
Добре утро!
Боли и сърби гърлото! Тече и носа и очите, и едва говоря и дишам! Как ще работя днес идея си нямам 😢🤕😓

# 434
Как си, Близалчице, има и по-екстремно събуждане. С кафе върху клавиатурата.

Добро утро и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт