Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 768
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 435
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
goooood morning Vietnaaaaam!

не питайте защо Виетнам. точно като на война се чувствам.
и не видях Кили, което още повече ме кара да съм във военно настроение.

на всички - много здраве.
на тия, дето ни ядосват  -  много ви здраве

# 436
  • Бургас
Гутен морген!
Добри,днес що така силна-вилна?

# 437
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стана звяра и обяви, че като съм му подреждала стаята всичко съм разбъркала и сега не си го намирал.
коЙо, бре сине майчин, не намираш?
четката за коса. с която се реса вчера сутринта, следобяда и вечерта преди да си легне, а аз нощем не разтребвам.
сложил я на мивката в банята, а тя се търкулнала под мивката. и съм виновна аз.

# 438
  • Пловдив
Добро! Днес ми е по-поспаливо от вчера Thinking
Айде още кафе, моля...

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 08:25 от mystic woman

# 439
  • София
Адри, не я бързай с раница. Малка е още, трябва да може да си държи главата стабилно за раница, най-рано към 4месец и 60-62см височина. В слинга в началото Киселяка беше яко рев. Цаката с него беше, да е отворено - да влиза свеж въздух от някъде, да е нахранен, да е спокоен, да не е прекалено навлечен. На 4-5 път успях да сляза до входа, но първите пъти е яко дебнене. Тъкмо успееш да се намотаеш и бебето ти казва гледай си работата…

Как ще избутаме тая седмица с Киселяка в нас, не знам Grinning Всички мрънкат, че много боледува, па баща му на същата възраст е бил много по-зле Grinning ама айде…

# 440
  • Бургас
И на мен ми се спи много. Още ми се затварят очите.
Айде и аз с кафе.

# 441
Добро утро!
Супер кафенца сте сервирали. 🥰
Сис,пиеш ли нещо противоалергично? Сестра ми е с пролетни алергии и знам,че пиеше някакви хапчета. Миналата година май инжекция някаква си слага,каза,че после се е родила.
Мойте хора още спят,аз пия кафе на спокойствие. Снощи рано съм припаднала. 😆
Хубав ден! 🥰

# 442
  • Mediterraneo
Добро утро, спортистки. Чета на подскоци и прикляквания, едва ви догонвам, а за писане време нямам никакво. При нас е някаква адска зима, температурите са около 7-8 градуса през деня, бурен вятър и дъжд.. точно като за заведение на плажа, nice. Но поне стигнахме финалната линия и успяхме да отворим. Три дни работихме сега три дни ще почиваме Simple Smile

# 443
  • Варна
Тарти, браво на вас, ама как 78 градуса бре?🧐

# 444
  • Mediterraneo
Абе, изтървала съм тирето Simple Smile бързо четеш.

# 445
Как си, Близалчице, има и по-екстремно събуждане. С кафе върху клавиатурата.

Потвърждавам. Действа безотказно.

Добро утро! Кой се събуди в 5:20 днес..

# 446
Аз, Попи. В толкова ми звъни алармата.

Добро утро!

Сисуне, да оздравяваш!

# 447
  • Бургас
Тарти,радвам се за вас!
Да се стопля и да бачкате яко!

# 448
Сирос, раншко ставаш. Доста раншко.

# 449
  • София
Добро и от мен!

На работа съм. Спи ми се, но не искам да се разсънвам с кафе върху клавиатурата.

Тарти, браво! Орисвам ви на успешен бизнес!

Ери, много ми е познато това. И на мен всички наоколо все ми повтарят колко боледува Пантата и всеки се надпреварва акъл да ми дава. И то какъв акъл! - обличай я, не я пускай на студено навън и т.н. А стига бе! ВЕрно ли да не я пускам да излиза на студено? Ами на училище как да ходи? С хеликоптер освен. Thinking Боледуват децата, имунитет се гради така. Някои спират да боледуват по-рано от други. Дай сЯ да обявим за некадърни майките на всички деца, които боледуват. Много ясно, че всеки си облича детето и го пази.

Общи условия

Активация на акаунт