🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 276
  • 912
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз не вярвам да си отиде днес Кари, защото Бо и Зоран се разбраха да гласуват заедно, а на Зоран му е рано да гласува срещу нея. Драго или Ганка мисля, че ще са. Въпреки че и на Алекс много хора ѝ се дразнят, но едва ли ще се откажат от Бо освен ако не стане някой скандал.

# 466
Аз не вярвам да си отиде днес Кари, защото Бо и Зоран се разбраха да гласуват заедно, а на Зоран му е рано да гласува срещу нея. Драго или Ганка мисля, че ще са. Въпреки че и на Алекс много хора ѝ се дразнят, но едва ли ще се откажат от Бо освен ако не стане някой скандал.
Това от друга страна я прави идеален финалист за почти всички.

# 467
  • Другата България
Надали някой сега се усеща за това.
Просто я държат, защото е удобна и ще гласува както ѝ се каже.

# 468
Не смятам, че Бо ще се довери на другите за изгонване на Алекс. Но ще видим, ако и Ани и Зоран и потвърдят, че няма да е уж срещу Алекс, а наистина, възможно е.

# 469
Ганка си каза че днес Бо си отива,с право я е страх.Дано успеят да разбият ядрото им иначе те ще са финалната четворка,много зависи кой ще спечели имунитета,ще изберат ли арбитър и кой ще бъде спасен от него и лишен от глас.Три гласа и идола са достатъчни на Борислава да отстрани Ганка илимКарин,да видим ще успее ли.

# 470
При промо, в което Бо казва на Денис "Ще гласуваш ли, за когото ти кажа, без да питаш защо?" или на Анелия "Днес поемаме голям риск" бих била изключително учудена да става въпрос за Алекс или Драго, абсурдно е.
Цитатите са приблизителни, не гарантирам точност.

# 471
Сега най-големият сюрприз ще е останалите да разберат за идола да Бо, да си я изиграят да го използва, а да изгонят някой друг. 😁 Най-добре Зоран. 😁

# 472
Сега най-големият сюрприз ще е останалите да разберат за идола да Бо, да си я изиграят да го използва, а да изгонят някой друг. 😁 Най-добре Зоран. 😁

Трудно ще стане това при нашите.

# 473
Трудно ще стане това при нашите.
Така е, трябва поредица от сезони, да няма туристи в каста и ще се получат нещата.

# 474
Ивайло точно така го врътнаха. Но това беше под стройната организация на Доктора, Йо и Бо.

Не знам дали Драго, Алекс, Ванко или Карин биха се сетили за подобно нещо. Евентуално Ганка може да го измисли, ако Бо каже на Анелия за идола, а Анелия снесе информацията на Ганка.

# 475
  • Sofia
Еее да, не визирах всички, а само по-счетоводно ориентираните Satisfied
Още бая сезони трябва да се навъртят, че да започнат да влизат повече счетоводители в шоуто.
Засега още върви мантрата на "достойните, силните" и стадния принцип.

# 476
При промо, в което Бо казва на Денис "Ще гласуваш ли, за когото ти кажа, без да питаш защо?" или на Анелия "Днес поемаме голям риск" бих била изключително учудена да става въпрос за Алекс или Драго, абсурдно е.
Цитатите са приблизителни, не гарантирам точност.

Анелия и Бо са намислили изненадващ ход  и вероятно ще целят две мишени.Мисля си,че ще искат да разделят гласовете..примерно два за Карин,два за Ванко/или друг/.И Бо ще си използва амулета.Всичко това при очаквания вот на останалите срещу Бо.
Обаче...има едно но...И то е,че всичко това ще се случи ако Ганка спокойно се изтяга по плажа и не очаква изненада.Не мисля,че е толкова глупава,за да не се подсигури по някакъв начин от евентуална изненада.Или че не е забелязала сближаването между Бо и Анелия.Така че очаквам ход и от Ганка.И си мисля,че той ще е спасяването на Зоран/Денис.За да го оставят без глас.И също ще има разделяне на гласове.

# 477
  • София
Аз отказвам да давам повече прогнози.... времето до епизода наближава. Не знам дали е логично, но ми е свито под лъжичката. Факт е, че скоро такова нещо не ми се е случвало от телевизионно предаване Grinning
Настина липсва Йоанна. Но пък нямаше да се завърти така играта, ако беше все още вътре. Така че, вярвам в Бо че ще вземе най-правилното решение. И се надявам играта да се завърти наново.
Приятно гледане на всички и за счетоводителите Beers

# 478
Еее да, не визирах всички, а само по-счетоводно ориентираните Satisfied
Още бая сезони трябва да се навъртят, че да започнат да влизат повече счетоводители в шоуто.
Засега още върви мантрата на "достойните, силните" и стадния принцип.

Hands Plus1Smile

# 479
Сега някой забеляза ли,че епизода се казва камшичен удар:) Тоест,изненадващи поражения върху няколко цели.
Ванко ми хареса..."няма да си я спазя думата".Какво стана с това,че не си "мишкар" бре.Алекс като ти го каза преди време се разсърди.Мишколъв и това си е:)

Общи условия

Активация на акаунт