🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 187
  • 912
  •   1
Отговори
# 120
никва  критика няма

бог дал  бог взел

# 121
Още като видях промото (където казаха, че ще е битка на половете) бях на 10000% сигурна, че Кари ще ги отвее. Напълно очаквано за лекоатлет да спечели подобна игра. Адмирации за Джулиана, много добре се справи. Според мен играта доказа едно: закъсняха да изгонят Кари. Убедена съм, че ще печели доста индивидуални състезания за напред.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 21:54 от Jenaiassez

# 122
  • София
Скрит текст:
Не го изигра добре Бо за мен.
Трябваше да направят арбитър Драго или Алекс.
Донякъде си показа картите на Карин Бо според мен, но само донякъде.
Според мен това е с цел от типа: Бъди максимално искрен, за да им приспиш доверието.

# 123
  • София
Личи си, че Карин е работила за мускулите си и издържливостта ѝ го показва, има мъже с много по-големи мускули, които изглеждат като бодибилдъри и не биха минали и 1/3 от този терен с подобна лекота.

# 124
Скрит текст:
Не го изигра добре Бо за мен.
Трябваше да направят арбитър Драго или Алекс.
Донякъде си показа картите на Карин Бо според мен, но само донякъде.
Според мен това е с цел от типа: Бъди максимално искрен, за да им приспиш доверието.
Възможно е.
Не мога да кажа все още, трябва време за да преценим какви последици ще има разговора.

# 125
Още като видях промото (където казаха, че ще е битка на половете) бях на 10000% сигурна, че Като ще ги отвее. Напълно очаквано за лекоатлет да спечели подобна игра. Адмирации за Джулиана, много добре се справи. Според мен играта доказа едно: закъсняха да изгонят Кари. Убедена съм, че ще печели доста индивидуални състезания за напред.

Кари  ще бъде втория  Ози

# 126
Драго загуби играта във водата.

Очаквана победа на Ванко и отново добра игра на Денис.
Зоран много слаба игра направи днес.

# 127
  • София
Според мен е по-добра в разчитането на хората от него. Противно на преобладаващото мнение, смятам, че Карин е твърде лоялен човек и не би предала коалицията си с Ванко, по асоциация - със Зоран. Не виждам в нея готовност да лавира и вероятно това ще ѝ струва победата.

# 128
Зоран се влачи, като народна песен

# 129
Добро представяне на Денис, но за втори път ми се набива на очи, че не е много бърз плувец. Ако плуваше с една идея по-добре щеше да спечели.

# 130
Минала покрай Ози и се е забравила 😂.Моля да не го обиждате така,никва полза от нея няма в лагера,за разлика от него.Да видим сега колко часа ще редят 😁.

# 131
Е кво е това подсказване

# 132
Според мен е по-добра в разчитането на хората от него. Противно на преобладаващото мнение, смятам, че Карин е твърде лоялен човек и не би предала коалицията си с Ванко, по асоциация - със Зоран. Не виждам в нея готовност да лавира и вероятно това ще ѝ струва победата.

Имам  предвид индивидуалните игри,  Ози   е слаб в социалната  игра затова и не спечели нито един път.

# 133
Ванко много очевидно се бави, за да може да победи Карин! Sad

# 134
Ванко е трагичен на пъзели. Направо имам усещането, че не се бори.
Десет човека редят два пъзела Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт