🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 285
  • 912
  •   1
Отговори
# 150
Никога на съвет не е имало трима защитени и отделно неползван имунитет.Това нашето е пародия направо.

# 151
Драго "стратега" и той с този вот.

# 152
  • София
Поне последният глас, даден от Джулиана, завърши със забавна фраза/one-liner. Smile

Драго "стратега" и той с този вот.
Исках да го напиша, защото дори не е съобразил вота си с останалите двама членове на коалицията, в която е, но се замислих, че може би не иска да настройва Зоран срещу себе си и затова даде "празен вот" за Борислава. Може би му гласувам прекалено много доверие. Smile

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 22:34 от La Vikinga

# 153
Хубав, но предвидим изцяло епизод.
Но играта в него му придаде чар.

# 154
  • София
Драго ЧАЯ Joy
Наистина предвидим съвет.... Няма интрига, скучно беше.

# 155
Драго нямаше избор. От всички там само на Бо не е обещавал да не гласува за нея. Друг е въпросът, че те с Алекс са следващите, каквото и да правят, а те нямат и характера и капацитета да променят вота.

# 156
  • София
Никога на съвет не е имало трима защитени и отделно неползван имунитет.Това нашето е пародия направо.
Кой друг освен Карин и Денис е бил защитен?

В "Survivor: Game Changers" (2017) Съри си тръгна без да има глас срещу нея, прсото защото останалите петима на съвета имаха имунитет или предимство, което изпозлваха.

# 157
Кой друг освен Карин и Денис е бил защитен?
Никой друг. Арбитъра просто лишава от глас спасения. Но за Арбитъра може да се гласува, както и той има право на глас.

Интригата е защо Денис не се опита да намери идола. Или ако е опитал защо не ни го показаха.

# 158
  • София
По принцип доколкото разбрах от Неделчо и Туджаров, Денис изобщо не е бил толкова безучастен и невидим,  колкото ние виждаме. Явно не е интересен на продукцията.... И това им е още един пропуск, защото тръгнат ли да го дават повече, значи ще му е дошло времето Persevere

# 159
  • Другата България
Тъй.
Най-скучният епизод до момента. Най-предвидимия. Най-....не ми хареса. Именно защото в него не се случи нищо. Предвидима игра, много предвидими победители. Никакъв хъс и желание на Ванко да погледне пъзела, само за да спечели Карин. На която 10 човека пък редят нейния, да се свърши тази мъка. Един с огърлица, един без глас, и естествено, както винаги досега, един Драго, който си подписа командироването на острова с гласа за Бо. Следващият е той, ако е без имунитет.
Толкова заслепени хора, и никой не вижда, дори не говори за реалната и истинска заплаха - вечно гладната Кари. Която досега тихомълком, а вече явно върви към финала. С Ванко до себе си, с неговата заявка, че не иска парите, че за него именно Карин ще е последния оцелял....и на никой дори не му мига червена ламБа.
Грешка. Единственият, на когото примигна направо семафор, тази вечер си тръгна.
Чак ми стана мъчно, а дори не харесвах Джу.

# 160
  • София
Никой друг. Арбитъра просто лишава от глас спасения. Но за него може да се гласува, както и той има право на глас.
И аз останах със същото впечатление, като дори не броя Борислава за "спасена", участници са си тръгвали с идол и два в джоба, ако човек не го използва, не е защитен. Така че двама души - един със спечелен имунитет на физическо изпитание, и друг, с имунитет, наложен му от трети, на никого не объркват сметките, защото още има прекалено много опции за гонене. Да не говорим, че Денис днес не беше дори застрашен - Анелия нито го спаси, нито го лиши от глас (имаше достатъчно мнозинство, а и той щеше да гласува като нея).

# 161
Големият проблем на Драго не е острова. Той там може и да оцелее до финалните игри. Обаче накрая освен Алекс и Джу няма кой друг да гласува за него. Мисля, че беше до тук шанса на Драго да спечели.
Най-хубавото е, че табличката в Уикипедията не е спойлер и това се потвърди вече.
Карин и Ванко са топ кандидатите за победители. Не виждам голяма конкуренция за тях ако не ги изгонят преди финала.

# 162
  • София
Ванко е създал впечатление, че може да реди пъзели и просто е подарил победата на Карин? Trollface Той беше част от отбора на Бонток, когато не успяха да стартират изпитанието по трасето, заради неспособността си да подредят четири (или бяха три) кубчета. Винаги може да се омаловажи победата на някого, когото не харесваме, но в името на обективността Зоран подсказваше на Ванко, а Карин получи подскзване при нареждането на стълбовете, беше го наредила на дъската си, с изключение на обърнатите ромбове отстрани. В "Игри на волята" щеше да мине за нареден и с тях, просто Владо е професионалист. Smile

А казаха ли за колко минути Ванко е минал трасето преди пъзела?

# 163
Първи слаб епизод след обединението. Беше ми интересен за около 10 секунди, когато Денис изпревари Ванко.
Първо в племето Джулиана се опита да завърти интрига, но не нацели верните хора и не промени нищо. Идолът ни показаха кой и къде го намира още в промото.
После играта - да, атрактивна за гледане, но най-неприятните за мен участници поведоха от самото начало.
Съветът дори няма нужда да го споменавам.

Дано утре Мила отпадне, че малко да се завърти колелото.

# 164
  • Другата България
Аз наистина не мога да повярвам,  че до момента освен Джу никой не вижда съюза между Ванко и Кари и това, че той играе не с нея, а за нея. Надеждата ми е в Зоран, и така очаквах да извърти нещо с Джу тази вечер....уви. Другата надежда ми е в Бо, но там мишена първа е Драго. Който дано вземе имунитет. За да им обърка плановете.
А що се отнася до сравнение на Кари и Ози - абсурд. Ози беше социален инвалид. Карин далеч не е такава, тя е дошла във формата с патерица и силен съюзник. Крайно нечестно спрямо останалите.

Никъде не съм написала, че Ванко е създал впечатление на редящ умело пъзели. Написах....каквото написах, стои си, а че друг го интерпретира според личната си субективност  не е мой проблем.
Trollface
Всички без Зоран подсазваха на Кари. А Ванко просто си се моташе.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 22:58 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт