🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 280
  • 912
  •   1
Отговори
# 525
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това Анелия не се спря с Драго, Драго….
Ма какво всички с тоя Драго, какви хитри лисици имат между тях те Драго.
И тая Бо, голям стратег па и тя Драго, ама пак теб ще номинират бе като излезе Драго, как мислиш че ще се отървеш следващия път.

# 526
Борислава ще сглупи и сега ще се измъкне,но ще е следващата със сигурност.Очаквах повече от нея и Зоран.

# 527
Много ще се изкефя ако Анелия изгърми другата седмица след като се усетят, че ги предаде, за да си начеша крастата за Драго
Бо и Анелия...разочарование

# 528
  • София
"То на играта (изпитанието) се видя кой трябва да си тръгне." "Аз не се чувствам застрашен." "Имам доверие само на Анелия." "Според мен Зоран е намерил идола, трябва да го сплашим, за да го изкара."

Познайте на кои двама участници принадлежат тези изключително коректни и дълбоки изказвания. Smile

# 529
Кари бавно и славно си върви към финал и победа. Даже и с идол не искат да направят нищо срещу нея. Много слабо играят.

# 530
Много жалко е това нарочване на Драго, който вече ми е силно неприятен.
Ау, Анелия дрънка на Кари. Тъпо!

# 531
Оффф, Анелия! С право не я харесвах чак толкова много в началото. Точно на Карин да издрънка. Защо?

# 532
  • София
Ако Анелия наистина успее да привлече Карин, наистина е победа за тяхната коалиция, стават 5 на 4. Искам да повярвам, че Карин няма да я предаде, но се съмнявам, че ще каже на Ванко и това може да прецака този перфектен ход.

# 533
Борислава сама се прецака,Анелия почна с лавирането.Гаранция ще каже на Ванко,не е глупава.

# 534
всичко снасят  на тая  Кари-  тъпотия

# 535
Анелия е голям тапир.

# 536
  • София
Ехх, тая Ани... Дано да не е фатално Anguished

# 537
Кака можа да каже на Карин????? А ние чакахме някаква гениална игра. Еми дами и господа, анкетите май ще станат скучни. Дори сега да изгонят Драго, Анелия баш на Кари издаде, че играе с Борислава, ще ги резнат в следващия възможен момент.

# 538
Анелия не мисли стратегически, поддава се на емоциите си и сама се саботира занапред.

# 539
  • София
Борислава сама се прецака,Анелия почна с лавирането.Гаранция ще каже на Ванко,не е глупава.
Анелия просто смята, че от всички останали от противоположната коалиция, може да привлече именно Карин и всячески се опитва да го направи, вчера също опита. Според мен Анелия е твърдо решена да играе с Борислава, Зоран и Денис но знае, че им трябва още един глас.Не я обвинявам, че смята, че Карин ще е най-лесна за привличане, въпреки Ванко - ясно ѝ е, че Александра не би гласувала за Драго, а в същото време и не участва в коалиции, от друга: разбра, че Ганка е твърдо решена да играе с другата коалиция, а с нея и Ванко.

Общи условия

Активация на акаунт