Как премина днешният ден?

• 97 227
  • 1 494
  •   2
Отговори
# 150
Ядосвам се с Неймар вече няколко часа ᕦ(ò_óˇ)ᕤ

# 151
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хубав и вълнуващ ден.
Приключих със старата работа окончателно. Завърших, каквото бях започнала.
Изпратиха ме с хубави емоции, получих хубава картичка и ми беше приятно да събера колегите и да ме изпратят с усмивка и безброй хубави пожелания. Прибирам си ги да ми топлят дълго време.
Почерпихме се подобаващо с вкусотийки, които вчера напазарувах с желание.

Хубав ден.
Благодаря!

# 152
Eфибуш И Меси хич не играе.
Днес направих толкова много неща , не мога да ги изброявам. Но съм доволна от деня и се чувствам добре.

# 153
Много динамичен ден.В работата интересно,напрегнато,изненадващ обрат.После по магазините,великото готвене,др.приготовления за утре?Ами днешният ден,вече станал вчерашен.Мислех си,че е около 23ч.

# 154
И аз се отбелязвам с много напрегнат и динамичен ден в работата. До такава степен, че не знам какво става у дома. Кой е ял, кой е спал, дали са изпрани, чисти. Но съм много доволна от работата и постиженията ми. Утрешният ден е много важен също и се моля да мине гладко.

# 155
# 156
Цитат
Приключих със старата работа окончателно. Завърших, каквото бях започнала.
Хм,раздвоена съм,но (май) искам и аз това да ми се случи.
Денят ми мина добре,приятно.

# 157
  • Mediterraneo
Вчерашният ден мина чудесно! Днес- цял ден по диваните, че е студено и вали. Надвечер може да изляза със сестра ми да пием по нещо, ама не е сигурно още.

# 158
Рано рано се ококорих и ходих до фантастико и до пепко. Направих си заготовките за седмичното готвене, дояждах предишни манджи. Мислих да правя пелмени и да замразя едната част за по-нататък, но май ще остане за през седмицата. После мислих да седна да чета за уни, но нещо го ударих на мои си размишления за нещата от живота и за догодина. Направих си списък с ястия за новогодишната вечер. Лакирах си ноктите. Досега гледах коледно-романтично филмче. Сега ровя и си избирам още някое филмче.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 19:07 от Анонимен

# 159
  • Great Britain
Смяна на чашата за кафе с чашата за питие.В този ред на мисли премина днешния леден почивен ден.

# 160
  • София
Сготвих супа, която децата дори не благоволиха да опитат. По-късно пекох постни меденки. Опитах се да седна да чета, но все някой ме занимаваше. ММ извади коледната украса, децата украсиха елхата, сложиха една меденка отдолу за Дядо Коледа.
Разправях се с най-големия, че не запомня нищо от уроците. Изпих едно за успокоение на нервите.

# 161
МАлко сняг, камина, много хубав коледен пазар и разглеждане на изложение на модели влакова, но то не са само влакове, а цели панорами . Завършени, с всякакви съоръжения . Просто невероятно някой клуб толкова да направи , а на изложението имаше два и двата имаха композиции заемащи по една зала в един местен замък. Сега къщи, вана, джинче и филмче.

# 162
  • Mediterraneo
Сутринта сменях спалното бельо, прах, простирах и чистих. После на работа. Сготвих 2-3 неща, да има поне за 3 дни ядене. Утре ми е почивен ден, искам да нямам нищо за вършене и само да лежа. ММ ми е обещал да гледаме коледни филми, снощи започнахме.

# 163
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Първи работен ден в новата работа! Чувствам се като в небрано лозе.... Всичко е ново, нови хора, много хора... Лудничка...
Стискам си палци да ми върви по вода и да се справя с цялата документация и обучения и всичко ново и интересно, непознато...
Hug
Май съм доволна и развълнувана!

# 164
Много хубава тема!  Моят ден мина така: В 6 часа излязох за първа смяна. След работа ходих на мамолог профилактично. Всичко е наред, слава богу. Пазарувах, изведох кучето, пуснах пералня и в момента готвя супа топчета. Изморих се. Искам да хапна, да взема душ и да се опъна в леглото. Чете ми се, но не знам дали ще мога тази вечер...

Общи условия

Активация на акаунт