Как премина днешният ден?

• 97 229
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 135
Не в София. Обаче не бях очарована. Децата играеха много добре, но родителите бяха амбициозни и се караха. Моето заместваше и не беше свикнало и май се поуплаши като ги видя как си викат. При нас няма такива емоции.

# 136
Днешния ден е един от запомнящите се дни, случиха ми се много интензини събития, наситени със силна и зареждаща енергия.
Благодаря съм за всеки миг, при все, че съм болна и с температура;  едва се довлякох вкъщи следобеда.

# 137
  • Great Britain
Работно.

# 138
Сутринта правих бананови палачинки, после сложих в тенджера нарязаните зеленчуци и маринованите пилешки хапки, които бях приготвила вчера. Сварих един ориз. Опитвам се да ям без хляб. Седнах на компютъра, но работата ми се закучи, чак ми се дорева буквално... Излязох да поизбягам малко от работата, и си купих таблетки за гастрит, геритамин за напуканите устни, и после във всичко за лев няколко дребни коледни украси. Реших още малко да отложа боровите клонки, че да не се разпаднат прекалено бързо. Хапнах малко от кокосовото брауни, което вчера опекох, и довърших каквото можах на работа. Сега лежа с писан в скута, разглеждам бельо, и се опитва да ме боли гърло...

# 139
  • Mediterraneo
Изкарах целия ден с мама.

# 140
Цитат
Децата играеха много добре, но родителите бяха амбициозни и се караха.
Така е открай време по нашите ширини.
Денят ми мина по-добре отколкото очаквах.Завърши още по-добре.След раб.време се видяхме набързо и за малко с най-близката ми приятелка,и пихме по едно малко.Нещо много нетипично за нас.После кой,откъде е.Тя да взима детето,аз към нас.По пътя звъннаха една след друга две приятелки.И с тях се хилихме,обсъдихме разни работи.Прибрах се изморена,но развеселена.Добре,че имах вечеря и не се занимавах с това понеделнишки.

# 141
Цитат
Децата играеха много добре, но родителите бяха амбициозни и се караха.
Така е открай време по нашите ширини.
...
Ами не е съвсем така . В нашия отбор не е така. Но моето нямаше да играе този уикенд и го помолиха да замести в по-горна група . Още като пристигнахме се започнаха караниците и накрая вече бяха истерични вкл тичащи из залата. На мен толкова ме подтисна този ден . Детето също беше ошашкано.
А днес тествахме нова кола за пореден път усетихме , че новите модели вътре се чувстват по-тясни. Обяснението на продавачите е - къде да сложат цялата тази техника и електроника ??? Отвънка са си същите/.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 23:04 от bella-ciao

# 142
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хем ползотворно - свърших доста работа;
Хем емоционално - в един момент успях да си изпразня главата и това ми подейства ужасно сковаващо;
Хем наситено с адреналин - скачах много на народните танци;

Чувствам се объркана, уморена и в ступор.

# 143
Махнах старите цветя от вазите и не успях да си набавя новицветя . И утре няма да успея. Ще видя какво ще сложа във вазите .

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 23:01 от bella-ciao

# 144
Тази тема няколко пъти вече я чета"как премина утрешният ден". Всеки път много се учудвам. Дядо Коледа се опитва да ми каже нещо.
Днешният ден беше тегав. Сигурно затова и така прочетох. Ще чакам утре.

# 145
Обикалях по задачи, измислих някои коледни подаръци. Готвих, пусках хлебопекарната, смятам да взема душ и да пия чай с мед 🍯.

# 146
  • Great Britain
Строших любимата си чаша. Объркала съм темата,  а по темата разочароващ ден.И за капак леден студ.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 19:23 от Мусковадоoo

# 147
Снощи беше много приятна вечер с близки!
Днес на работа, общо взето приключи годината! Коментирахме годишната ревизия, много добре! 2-3 разминавания, които в момента на обсъждане се откриха. Коледна украса. Шефа в настроение, слушаше музика, която зарази и нас!
"Проведохме го" и пихме 30гр уиски, хубава музика и "нашият тимбилдинг" Simple Smile

# 148
Днес ми беше много тежък здравословно ден. Какво ли не ме заболя, една шепа хапове изпих, до момента не съм яла. На умирачка ли е, не знам.

# 149
Днес се опитах да се успокоя, след като снощи едни новини много ме ядосаха и възмутиха. Помогнах на една колежка с въпрос за една курсова работа. В обедната почивка отидох на планирана козметична процедура, беше много приятно и отпускащо. Прибрах се освежена, и хапнах следобедна закуска и овесено мляко с какао. Май това ще ми е вечерята също. Сега си попълвам новия тефтер планер с разни дати за следващата година на фона на ютюб предавания.

Общи условия

Активация на акаунт