Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Водолея за приятел е супер, за половинка-не баш.

# 391
Кое не е така? 😁

# 392
С лоши впечатления съм от две Скорпионки - големи егоцентрици и не са хич лоялни.
Едната се премести на село в ремонтираната си къща и тотално ме забрави. Дори и преди това ме търсеше само, когато имаше нужда и скучаеше. Многократно е игнорирала мен и други хора заради баба си( защото тя й готви и помага).
За мен това са хитри, престорени, неискрени хора, които търсят само ползата и докато си им нужен/удобен.
Къде останаха понятията за чест, любезност, култура, преданост и тн.

Напротив. От тази зодия Скорпион сме много лоялни към хората, които спечелят доверието ни. Изглежда, че сте засегнали тези две ваши приятелки от тази зодия по някакъв начин и затова ви игнорират. И да, егоцентрици сме, защото се пазим такива като вас да не ни наранят. Но когато един човек е показал неговата лоялност и любов към нас, ние сме готови да направим всичко за този човек. Аз съм от тази зодия. И още нещо, ние защитаваме своята правота и ако се опита някой да ни командва и стъпче по някакъв начин, се превръщаме в истински злодеи.

Сега прочетох, че сте зодия Водолей. Вие показвате ли си чувствата към хората? Високомерна ли сте с хората? Споделяте ли с близки своите проблеми и тревоги? Знам какъв ще е отговорът - не. Дълго време се мъчих с "приятелка" Водолей и наистина беше въздух под налягане. Високомерна, всички около нея бяха виновни, само тя мислеше положително, не споделяше нищо, защото отричаше да има проблеми и т.н. Забравих да напиша, че беше егоцентрична и с голямо его.
абсолютно стм съгласна и за скорпионките(аз съм таза зодия)и за водолеите сте мн права

# 393
Разбирам, че си хвалите вашата зодия Скорпион, но повярвайте, има и изключения.
Въпросната Скорпионка не е била засегната от никого, включително и от мен. В момента, защото си съблюдава само нейното удобство, не търси и другите си приятелки- Стрелец и Козирог. Поправка, търси ги, но само за инфо по нейни си въпроси, не си спазва обещанията и към тях.
Никога не съм била надменна и високомерна, не познавам и такива Водолей. Надменни са може би Телци, но не мога да дам представителна извадка - познавам много малко такива.

# 394
  • София
Когато се пишат суперлативи за някоя зодия, представителите и винаги са абсолютно съгласни. Ама за негативите - тц Joy

Водолеите са и надменни и високомерни, всички които познавам, или изглеждат такива по редица причини, но в повечето случаи наистина са си.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 11:13 от ~Étoile~

# 395
  • София
Когато се пишат суперлативи за някоя зодия, представителите и винаги са абсолютно съгласни. Ама за негативите - тц Joy

И се обяснява надлежно, че потребителят е еди- коя си зодия и затова има такова погрешно мнение, че имани доблестта да го изказва. Joy

# 396
  • София
Никой не обича да му  се изтъкват отрицателните черти. Аз например съм  Везничка и знам, че съм болезнено нерешителна. Обаче като ми го изтъкне някой  друг, чувството  е различно Grinning

# 397
Хората скачат, когато се припознаят в нещо. Не виждам как иначе ще им бръкне толкова в здравето. Аз примерно съм чела ужасни работи за мойта зодия, но понеже си знам, че не отговарям на описанието, ми дреме на шапката. Същевременно не просто допускам, ами съм убедена, че някъде в големия, шарен свят има и такива везни, каквито се описват, че даже и по-лоши. Адвокат няма да им ставам.

Темата е за ала-бала, но някои хора я взимат твърде сериозно.

# 398
Аз за моята зодия суперлативи не съм чула, макс да смънкат, че за жена все пак е по-добре. Все сме наркомани, алкохолици и самоубийци по официалните хороскопи, а в ежедневието ни наричат просто нетърпими.😂
 Всъщност направо ви предизвиквам, някой може ли да сподели нещо позитивно за зодия Риби?😁

# 399
Рибите сте си в едно друго море. Понякога чак завиждам така да се отдалечиш от всичко заобикалящо и да си плуваш в твоя свят.

# 400
Познавам една много готина рибка - човечна, всеотдайна, отзивчива, чувствителна. Също така интелигентна, ерудирана, ценител на изкуството. За нея единственото лошо, което мога да кажа е, че доста рязко сменя настроенията си и е разхвърляна. Познавам и друга, която е джаста-праста и егоист. Аз като цяло нямам лоши впечатления от рибите, но не съм имала и твърде близки срещи с представители на 12-та зодия 😂

# 401
Имах много близка приятелка Риби, подредена, педантична,( все пак има Луна-Сатурн съвпад в Дева)  и понеже живяхме известно време заедно беше изключително съобразителна с моя хаос🤣 Казваше " В стаята можеш да си гледаш крокодил ако искаш но моля те хола да е подреден" и аз го спазвах.
Силна като личност и с невероятно чувство за хумор. Като негатив отчитам лошото и  пиянство но то май не е от зодията.
Познавам и друга Риба, мрънкаща, депресивна, закъснява и то с по-час и вечно има проблеми.

# 402
Рибите , които познавам са талантливи в това с което се захванат , но много лесно се подхлъзват .
 Няма само лоши или само добри представители на дадена зодия- хората сме различни както по същност , така и по реакции спрямо други хора или в определени ситуации.
Аз имам както много добри приятелки, така и нелицеприятни представители от една и съща зодия, а едните дори са родени на една и съща дата.

# 403
Рибите сте големи домакини- нещо, което аз, като един ленив Водолей силно адмирирам.
Страхотно пъргави, чистници, взискателни към реда и към детайлите.
Идеалисти, виждате хората много по- добри, отколкото са.
Да, някои обичат чашката, но основно мъжете. Та това не знам дали е от зодията.
Лично мен ме натоварва огромната чувствителност на Риби- аз се стремя да съм дзен, да не се прекършвам от нападки, подигравки и " шеговити остроумия)".

# 404
  • София
Аз малко Риби познавам , обаче са хора, на които шапка да им  свалиш.

Общи условия

Активация на акаунт