АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 9)☀

• 42 990
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Момичета и при мене е така нощно време.Даже имам часове на ставане 00:30 и към 04:00 часа, а за сънищата да не приказвам само кошмари☹
Аз съм от малко градче близо до р.Дунав така че ще си родя в града все пак имаме добри и известни АГ😊

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 14:56 от Linka@

# 541
  • Пловдив
Откакто съм бременна, всяка вечер имам по 1-2 ходения до “офиса”. Нямам нощ, в която да спя непробудно.
За сметка на това, когато съм в състояние на покой (опънала съм се на дивана, почивам си), бебчето е много активно. Знам, че се движи постоянно, но като го усещам, все се стряскам и подскачам. За един месец от 300 гр е станало 710 гр! Вече съм в 25 г.с и вечер като си търся поза, е малко зор. Задуха си го имам (още ходя на работа, а там съм в непрекъснато движение), и вече си го имам като симптом на моята бременност. С чорапите ми е мъка, едва се сгъвам да ги обуя 😁

# 542
Аз ще си работя до 45-дневния, стига да съм здрава. Не ми се лентяйства. С първото работих още седмица "нелегално", с второто си го сълратих официално и работих още две седмици.

# 543
Аз пак си лентяйствам. Много ми е яко. Чувствам се перфектно. Хапвам мързелувам и хич не ми е колко килограма ще стане и кога ще се върна на работа🤣🤷♀Пет години чакам този момент и знам през какво сме минали и въобще ми е....все тая.Единственото кофти е в случая,че плацентата ми е ниска и имам болки и контракции,но няма пълно щастие.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 18:46 от Милото

# 544
И аз си мързелувам с голям кеф. Болнични съм още от преди трансфера, от 20ти ноември съм си вкъщи и никак не ми е скучно. В офиса съм имала работни дни и по 14 часа на ден, съботи, недели. В месеца по 1-2 дни общо почивни. Та за това никак не ми е мъчно за там. Имам хоби, което от година развивам. Правя картички, направих си страничка МартикаАрт и ми е достатъчно, за да ми бъде деня ползотворен.

# 545
  • Варна

Минавам да споделя, за който е нужно Simple Smile Мисля, че е добра цена и ще поръчам

# 546
Точно за мойте хобита се заяждаше сестра ми преди няколко дни, че като си остана вкъщи и ме хващат дяволите и ми хрумват щури идеи. С гоблени и българска бродерия се занимавам още от ученичка. На приливи и отливи съм. Последните 2г нямах време за бродерия, но сега пак се върнах към гоблените.
Първия майчински къде по принуда, къде от скука се научих да си правя сапуни, само за лична употреба. Покрай тях се заинтересувах и от етерични масла, особенно и след като докторката ми каза да използвам етерично масло от евкалипт за хремата на големия. После се седях 2м болничен след операцията за жлъчката и то зимата в студа. Запалих се по правене на свещи, само две направих от восък и засега съм го зарязала и от плетени играчки, амигуруми, но докато ми свърши болничния не бях разучила още играчките. После излязох болничен заради бременността, но бях на фаза гоблени и четене на книги. През втория майчински, като малката вече поотрасна и започна да спи повече се върнах към амигурумито, обаче ми щукна да си правя и хляб от квас, а вкъщи хляб почти не се яде. Направих си 2 вида квас, и хляб правих. Даже и бях почнала да го докарвам ама единствения, който ми го ядеше беше малката. А и иска твърде много време, не е много за мен. Обаче онази година правих козунаци само с квас и бяха хубави. Обаче тези с мая и квас бяха страхотни. Отказах се от кваса. Върнах се на играчките и започнах да си ги плета. Обаче вкъщи не си играят с такива играчки. Оплетох за дъщерята на братовчед ми една медуза и един комфортер и спрях. Почнала съм една кукла ама не се знае ще станели. Сега като си остана вкъщи ще си оплета медуза и за бебо, комфортер също и сигурно това ще ми е, може и куклата да довърша. Харесва ми да ги плета ама като стигна до шиенето се изнервям. И пак се върнах към гоблените. Че сестра ми се заяждаше какво още може да ми хрумне да правя докато си седя вкъщи следващите две години. Казах и, че съм се замислила да се уча да плета на две куки и макрамета и тя се хвана за главата. ММ предложи да ме научел да плета рибарски мрежи, щяло да има повече полза, обаче проблема е, че не съм измислила в апартамента къде може да стане, че децата постоянно щъкат напред назад. Та както казах луда работа е моята с мойте странни хобита. Сега си шия гоблена когато имам възможност. Имам 3 за завършване във Варна и още 2 в Опака.

# 547
Аз съм подхванала една специализация в областта на генетиката и в месеца преди раждането мисля да наваксам колкото мога, а като се роди малката - да я завърша. Ако това мога да го причислят към хобитата. С творчески неща не мога да се занимавам, нямам търпение и ги претупвам.

# 548

Минавам да споделя, за който е нужно Simple Smile Мисля, че е добра цена и ще поръчам
Много изгодна оферта, даже се възползвах😊

# 549
  • София
Аз съм болничен от миналата седмица, не се чувствам добре на работа, а и там стават едни промени и хич не искам да се засичам с тях. За тази седмица подредих и оправих неща, които отлагам с месеци 🤣. Утре отиваме на вилата за седмица и след това не знам какво ще правя.

# 550
M_lady, разгледах ти страничката правиш уникални неща. Аз по-красиви картички не съм виждала, наистина.
Аз хоби май си нямам и общо взето само мързелувам и готвя.😁🤷♀
От едно известно време (може би около 2седмици), както си спях непробудно и нищо не можеше да ме бутне, започнах да спя много леко и да се будя на всяка нужда да сменя позицията на спане. Никога не ми е било удобно да спя по гръб, но сега ми е толкова приятно и удобно, че като се завъртя през нощта по гръб и изпитвам едно блаженство 😁 А режима за тоалетна е късно лягане към 12-1ч и сутрин с алармата за хапчето в 5:30 ставам и до тоалетна.
Орехче, вчера ми се случи това, но аз не е изплаших, защото си усетих, че направо си се напишках. Както бях в кухнята и правех нещо, напоследък носа ми е мн чувствителен на прах и силни аромати и кихам от всичко..та като кихнах и се напишках, нямах ежедневна превръзка и се наложи направо да вляза в банята. Тичам аз и се смея като луда, а ММ ме пита добре защо не отиде до тоалетна на време 😁 как да му обясня, че не зависи от това дали съм ходила или не. Малко рано ми се струва за това изпускане, но каквото такова.
Summer, имам същия комплект един от подаръците от кампанията, да знаеш всички шишета са пластмасови.

# 551
Благодаря ти. Правя ги с голям кеф. Завършила съм художествена академия, 15 години работя, като проектант. Пандемията ме остави вкъщи 6 месеца без работа и така се роди страничката и картичките. Сега не ми се оставят, ще си ги развивам. Дано ми остава малко време с двете деца Wink
M_lady, разгледах ти страничката правиш уникални неща. Аз по-красиви картички не съм виждала, наистина.
Аз хоби май си нямам и общо взето само мързелувам и готвя.😁🤷♀
От едно известно време (може би около 2седмици), както си спях непробудно и нищо не можеше да ме бутне, започнах да спя много леко и да се будя на всяка нужда да сменя позицията на спане. Никога не ми е било удобно да спя по гръб, но сега ми е толкова приятно и удобно, че като се завъртя през нощта по гръб и изпитвам едно блаженство 😁 А режима за тоалетна е късно лягане към 12-1ч и сутрин с алармата за хапчето в 5:30 ставам и до тоалетна.
Орехче, вчера ми се случи това, но аз не е изплаших, защото си усетих, че направо си се напишках. Както бях в кухнята и правех нещо, напоследък носа ми е мн чувствителен на прах и силни аромати и кихам от всичко..та като кихнах и се напишках, нямах ежедневна превръзка и се наложи направо да вляза в банята. Тичам аз и се смея като луда, а ММ ме пита добре защо не отиде до тоалетна на време 😁 как да му обясня, че не зависи от това дали съм ходила или не. Малко рано ми се струва за това изпускане, но каквото такова.
Summer, имам същия комплект един от подаръците от кампанията, да знаеш всички шишета са пластмасови.

# 552
Орехче, вчера ми се случи това, но аз не е изплаших, защото си усетих, че направо си се напишках. Както бях в кухнята и правех нещо, напоследък носа ми е мн чувствителен на прах и силни аромати и кихам от всичко..та като кихнах и се напишках, нямах ежедневна превръзка и се наложи направо да вляза в банята. Тичам аз и се смея като луда, а ММ ме пита добре защо не отиде до тоалетна на време 😁 как да му обясня, че не зависи от това дали съм ходила или не. Малко рано ми се струва за това изпускане
А моя човек станал рязко от леглото ,че се стреснал и  чак си направил рана на крака,но все пак се радвам , че не съм единствената с такъв случай(колкото и да е неприятен).Иначе и на мен ми се стори доста рано ама явно и бебоците притискат мехура.
За шишетата има също в baby.bg намалени на авент единични и стъклени и розови и сини и с картинка - не само този модел.Ама аз ще пробвам първо с кърменето пък после ще се запасявам с шишета ..Ще си купя едно две като за начало ,но още се колебая за марката.Мислех си за dr.Browns, но пък ми дадоха ръчна помпа на Нук и ще ми дадат електрическа на Авент и нямаше да е лошо поне на едната да паснат шишетата ама ще видим.

# 553
И аз се възползвах. Аз искам точно тези, пластмасови Натурал.

Поръчах си и кантейнерчета за съхранение. Пише, че са за кърма, но стават за всичко. Преди години ми подариха и си държа замразен копър в тях хахаха.

# 554
  • Асеновград
Сега като написахте за ПРМ разбрах от къде идва разминаването, моята е на 21.10.  И затова ми ги смята по-напред седмиците ехографа предполагам.🤷🏻♀ А пък защо ни е еднакъв термина не знам.

Общи условия

Активация на акаунт