АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 9)☀

• 42 983
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Никога ме съм се будила от ритници, още повече в такива ранни месеци.
Аз лягам късно, около 00:30-1:00, ставам в седем, за да оправя децата, да ги закарам на училище и градина, после се прибирам вкъщи, работя, оправям, готвя и в 16:00 излизам да си ги прибира. После с тях разходка, ако времето позволява, вечеря и гледам да са легнали рано - малката до 20:30 да е заспала, голямата до 21:00. Хич не ми е ок малки деца по никое време, а и аз съм човек.

# 511
Весел празник!

# 512
Никога ме съм се будила от ритници, още повече в такива ранни месеци.
Аз лягам късно, около 00:30-1:00, ставам в седем, за да оправя децата, да ги закарам на училище и градина, после се прибирам вкъщи, работя, оправям, готвя и в 16:00 излизам да си ги прибира. После с тях разходка, ако времето позволява, вечеря и гледам да са легнали рано - малката до 20:30 да е заспала, голямата до 21:00. Хич не ми е ок малки деца по никое време, а и аз съм човек.
Аз ако си легна толкова късно на другия ден не ме търси изобщо, но аз ставам и в 6ч ако аз водя децата, а ако ММ ги води в 6.15ч. За ужас на леличките в яслата им я водя в 7ч и си я прибирам към 17.30ч. Баткото е 4гр и отидали преди 17ч все нещо довършват, а не ми се разхожда два пъти, по добре да свърша нещо вкъщи. Това работно време от 7.30ч направо ме убива, аз до 9ч не мога да се събудя въпреки, че първата ми работа е да пия кафе.
Вечер са по леглата най-късно в 21.30ч, вече си лягат заедно. И баткото заспива преди малката, тя ако заспи до 22ч е рекорд. Тя винаги ми е имала проблем със заспиването, но поне вече спи по цяла нощ и не става в 5ч наспана да си играе. Колкото баткото е поспаланко, толкова малката не спи. Сега се надявам, че новото бебе ще е нещо средно между двамата. На такова кротко и поспаливо като баткото на второ не се надявам, ама поне да не е и като кака си, че с нея година и половина почти не знаех какво е това сън, ако ми се съберяха 2ч без да ме събуди бях готова да вдигна купон, а за повече от 4ч на денонощие сумарно не можех и да мечтая. Та дано това поне спи и не се буди на 20мин, другото е лесно ако си си починал.

# 513
Аз някак свикнах и ми е ок с 5-6 часа сън на нощ. Събота и неделя спя повече и после цял ден ми се носи главата.
Малката я приспивам все още, обаче голямата и я пращам само и да заспива когато иска, ако не друго, поне си почива.

# 514
И аз преспивам малката. Баткото винаги си е заспивал сам. Слагах го в леглото, казвах му лека нощ и излизах, като бебе също. Обаче това малкото не стана така, в един момент и на ръце я приспивах. Макар и гледани от един човек децата са си различни и нищо не може да се направи по въпроса. Имаше един момент, когато я преспиваше баща и и аз можех да свърша нещо след вечеря, например да заредя и пусна съдомиялната, но сега влезе пак в някакъв период, в който задължително трябва аз да я приспя иначе реве и не заспива. ММ вече се чуди какво ще правят с приспиването като съм в болницата и после се прибера с бебето, като тя ще седи лепната в мен. Днес пак е залепена като с лепенка за мен. Има дни когато само ме проверява дали съм там и си отива в хола, днес се е изселила при мен в кухнята. Пак си играе сама, ама ми ходи из краката и така готвим и шетаме. Сигурно е сърдита, че батко и е още при баба и, а и навън вали и не можем да излезем. И на мен ми се излиза, но времето за съжаление не е с мен.

# 515
  • Асеновград
Честита Цветница! 💐🌷🌹🌺🌸🌼🌻

При мен положението от два-три дена с ритниците е колям купон!😅😂 Не спира да ме рита и през целия ден го усещам! И над пъпа го усещам. 24+5г.с. съм. Не ми се мисли какво д с две! Joy и аз съм с термин 5-ти август. Наистина сигурно си е още по-трудно с близнаците, на мм сестра му има близначки, каза че от ритане едната която е седяла отгоре и е напукала реброто, после си е правела рентгенова снимка и са и казали че е от ритането... добре че другата под нея е била по-спокойна. 😁 Още малко и влизаме в 7-мия месец не мога да повярвам. От 26-та или от 27-ма се броеше 7-мия месец?

# 516
Честита Цветница! 💐🌷🌹🌺🌸🌼🌻

При мен положението от два-три дена с ритниците е колям купон!😅😂 Не спира да ме рита и през целия ден го усещам! И над пъпа го усещам. 24+5г.с. съм. Не ми се мисли какво д с две! Joy и аз съм с термин 5-ти август. Наистина сигурно си е още по-трудно с близнаците, на мм сестра му има близначки, каза че от ритане едната която е седяла отгоре и е напукала реброто, после си е правела рентгенова снимка и са и казали че е от ритането... добре че другата под нея е била по-спокойна. 😁 Още малко и влизаме в 7-мия месец не мога да повярвам. От 26-та или от 27-ма се броеше 7-мия месец?
Хм аз съм с термин 8 август и съм в 23г.с и 6дни. Чудно ми е ти като си за 5 август как си 24г.с 5дни. Аз ли не си смятам моите седмици правилно като сме с три дни разлика? След 26 седмица навършена пълна се почва 7 месец☺

# 517
Аз си сменям месеца на датата на термина. Иначе е отвъд моите разбирания за продължителност на календарен месец.

# 518
  • Асеновград
Милото, не знам... така ми го изчисляват на ехографа, но казаха че тъй като съм с по-късна ову може и да ми се премести термина. Не знам вече.🤷🏻♀😅😂

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 11:13 от Yana.GG

# 519
Иначе това е относително вярна картинка, 7ми започва от 27+1, има време.

# 520
Милото, не знам... така ми го изчисляват на ехографа, но казаха че той като съм с по късна ову може и да ми се премести термина. Не знам вече.🤷🏻♀😅😂
То за сега по ехограф аз съм с термин 31 юли или 1 август,но нали то уж отговаря за размера и развитието на бебето. Знам ли и аз🤷♀Мен ме смятат по цикъл🤷♀

# 521
Правилно е по ПРМ, освен при по-особени случаи с ин витро или нередовна менструация. Аз също съм с термин 8ми август и съм 23+6.

# 522
  • София
Аз съм с термин 9ти август и съм 23+4, ПРМ 02.11.

# 523
И аз смяната на календарния месец го смятам на деня на термина. Така ми е обяснила докторката, значи е така. Сега на 20.04 ще вляза в 6м, тогава ще съм в 22+4 седмица, което е 23г.с. Лунарните месеци хич не ги знам и не ме интересуват. В събота сменям седмицата.

# 524
Моята ПРМ е на 01.11., интересното е, че имам две приложения на телефона и едното ми показва, че съм 23+6, а другото 24+0, което ми е малко странно. 😅

Общи условия

Активация на акаунт