Навън е есен и дъжд вали, а в мене МАЙ-ско сърчице тупти!

• 12 307
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
мерси на вси4ки   bouquet
кимба, ще ми направиш ли удоволствието  Crazy и аз да си имам  stork-boy плссс  Peace
passion, ходя в частната Света София (дето е Мазнейкова) на ЖК по здравна каса... няма да раждам там де  Laughing
 за одеждите и аз незнам откъде идва синьо за мом4енце и 4ервено за моми4енце  newsm78

# 181
Здравейте,момичета!!!!
Аз все още не се мажа ежедневно ,но май трябва да започвам вече.А за усещанията-днес чувствам за пръв път нещо като гъделичкане в корема-но мисля че ми е рано,мали?Все пак ми е за пръв път-би трябвало да усетя бебо чак след 26 декември.Май си внушавам,но пък е приятно...
А за зимафлуора-мочта стоматоложка е категорична че трябва да го пия от сега-по 4 тб под езика всеки ден-аз по принцип съм с проблемни зъби,та сега трябва повече профилактика.
Майчета,които вече имате дечица,кажете кога ги усетихте за пръв път,моля ви!

# 182
първия път в 15-16 гс, а сега - още в 12-та.

# 183
Благодаря ти Майче!
Значи все пак има някаква вероятност да е то,тъй като според ехографа е с една седмица по-голямо-т.е.15-та

# 184
Здравейте мами,искам да ви кажа че и аз усетих моето сакровище в 13 г.седмица!чувството е страхотно

# 185
Здравейте мами:))))
Бързо свършват почивните дни....направо ми се плачеше сутринта като трябваше да се събудя:(((
Казвайте момичета, в колко часа и къде точно ще се състои няшата среща...май стигнахме до заключението за 18.30ч, но къде?

# 186
да и аз това щях да питам - 18. 30, но къде?

а ние вчера бяхме на среща на ноемврийските мами и бебета, и татковци в гудис. голямо врещене беше, и страшна лудница, но много се накефих. над 12 бебета + техните батковци/каки + съответния брой мами и малко татковци.  беше супер. е, ние си се знаем от почти 2 години (вкл. и семействата се познават) и наистина се радвахме да се видим. образно да кажа, че в дясната зала на гудис никой не се осмели да седне  hahaha

# 187
хехе е как ще се осмели:)))вие сте били събитието на вечерта.Simple Smile)) МИлееееенка предложи Дивака или Тукан на Раковска....но трябва да направим резервация най-вероятно, трябва да се преброим и да определим.

# 188
на деня, искаш да кажеш  Wink с бебета излизаш по срещи най-късно до 7. а най-често до 12 - 13. следобяд децата обикновено са криви, спят по различно време и т.н. - предиобед е най-лесно да се нацели удобен час за всички.

аз се преброявам + станела - за сега сме 2

# 189
Ох майче като те слушам как говориш и лишо ми става......никакво излизане по  късно....за дискотеки дума не може да става....и още един куп неща....аз може и да го преживея някак си.....но таткотооооо, бяхме големи купонджии, и сега на мен като ми се спи нон стоп го пускам да пийва бира с бастуните сам, но после като одзверея, че по цял ден съм сама....и не ми е ясно как ще се кротне дотолкова, че да се " пенсионира" с мен.

# 190
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички HugИскам да попитам мамите, които вече са усетили бебенцата в коремите си-какво точно усещате BlushНямам тъпрпение и на мен да ми се случи това нещо Praynig Grinning

# 191
Здравейте с днешна дата момичета,
днес ходих на преглед и ме премериха - вече съм 59 килца, стартирах от 55. Няма да се тръшкам ми ще да намалявам хляба.
Показаха ми едни витамини на Хип течни, 10 лв, стигат за 20 дни. Майче, пиши пак тези, които ти пиеш какви са, беше писала за 15-тина лв някъде били, ако си спомням добре. Иначе в аптеките нищо няма:(
Пиша се доброволец да резервирам заведение за Сряда, стига да се навиете за Тукан или за Дивака, понеже са ми супер близо до офиса.
Хайде пишете къде ви се ходи повече.
Станелла, Майчето и аз досега 3. Останалите моля пишете на лични да не изпусна някой тука във форума.
Часът нека да е 6.15-6.30 направо в заведението, стига да се разберем кое.

# 192
предлагам да е кръчмата, в която има по-разнообразно меню.
само трябва да знаем на кое име е резервацията. 

# 193
Значи ако избираме между тези двете кръчми в Дивака менюто е по-разнообразно. В Тукана само пици и спагети и едни изчекнати предястия.
Излизам от конспирация:) - казвам се Милена Илиева.

# 194
ок,

значи дивака на малките 5 кьошета, сряда (29.11.06), 18.15-18.30
за сега сме майчето, миленка, станела
другите да пишат на миленка на лични, за да направи резервация.

има ли против?

Общи условия

Активация на акаунт