BG-Mamma събира всеки месец милион и половина активни потребители, много от които търсят съвети и нови предложения за пазаруване.

"Оферти от малкия бизнес" е нова група, в която малки и средни бизнеси разказват за себе си и за предимствата на своите продукти и услуги или споделят специални оферти при преференциални условия.

Подходящо ли е това предложение за Вас?

Ако имате свой собствен бизнес, това предложение е достъпен и много ефективен начин за реклама.

Насочено е към бизнеси от всякакви сфери - производители и търговци, онлайн магазини, салони за красота, школи за обучение и спорт, производители на различни български продукти, семейни бизнеси, в това число и къщи за гости, както и много други.

Включвайки се в проекта, Вашият бизнес ще получи собствена тема в "Оферти от малкия бизнес".
Групата ще бъде активно промотирана както в платформата, така и в каналите ни в социалните мрежи.


70% от потребителите ни използват BG-Mamma като основен източник на информация за продукти и услуги*
 
Ако предложението представлява интерес за Вас или имате допълнителни въпроси, свържете се с нас сега!*Според проучване на JTN Research от месец януари, 97% от потребителите на BG-Mamma са закупили стоки или услуги онлайн през последните 6 месеца, а 70% от потребителите ни използват BG-Mamma като основен източник на информация за продукти и услуги. Влиянието на платформата ни мотивира да се стремим да предоставяме все по-разнообразни предложения за потребителите ни. В същото време в Neg.bg вярваме и в това, че подкрепата за малкия и средния бизнес е част от корпоративните ни отговорности. В блога на BG-Mamma имаме посветен и специален материал по темата: Защо е важно да не подминаваме темата за малкия бизнес

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 15:39 от Пeтя