Всичко за всички марки гел лакове - тема 40

• 41 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Esmeralda, това ли да взема за укрепване ? https://makeup.bg/product/670381/

# 136
  • Бургас
Би трябвало да е това, вчера беше налично. Не знам търсенето ли е голямо или от мейк ъп са разполагали с ограничени бройки Rolling Eyes

# 137
Esmeralda, това ли да взема за укрепване ? https://makeup.bg/product/670381/

Да, аз много харесвам този гел.
Но тъй като не е наличен, можеш да вземеш и нещо друго.
С уговорката, че тези не съм ги пробвала, но мисля, че пак са гелове в бутилка.
https://makeup.bg/product/678403/
https://makeup.bg/product/639466/

Мисля, че са заредили малко като наличност бройки в полския склад и народът от цяла Европа купува от него, нормално е да свършат бързо.

# 138
  • на брега на морето
Аз открих сезона вече. Grinning
Гел Х, азур синьо, морски ефект и обилно декорацийки от алито.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 13:21 от Мелина_3

# 139
  • Бургас
Мелина, супер морски маникюр! И тотално различен от досегашните ти. С какво ги изгради?

# 140
Миналото лято поръчах от Алито база и топ на Коди.Ползвала съм ги няколко пъти тъй като свалянето на лака малко ме затруднява,но днес исках да се лакирам и топа се беше сгъстил ужасно и едва се нанасяше.Има ли начин да го оправя,ако не какъв бихте ми репоръчали?
Освен това цветовете ,които поръчах изобщо не ми харесват .Нали може между базата и топа да сложа обикновен лак?

# 141
  • Пловдив

Не мога да се меря с вашите красоти, ама отдавна нищо не съм качвала. Понеже не мога да си вградя конфети, импровизирах с един брокат 😂 добре се получи, на живо даже е по-хубаво.

# 142
  • на брега на морето
Съни, благодаря! Hug Е, не е чак толкова различен от досегашните ми, като не броим дължината. Joy Морско дъно правя за 3- ти път, 3- то лято подред, и всеки път е с мидички, камъчета и т.н. отгоре. И минали лета съм го качвала тук. Но преди го правех на моите нокти.
Сега за 1- ви път на гел Х. Не са изградени, аз не мога да изграждам, не съм се и опитвала. Като искам дълги нокти- лепя гел Х-а /екстеншъни, и готово. С база индиго ги лепя, прозрачни.  После отгоре слагам лак, декорации и топ.
Иначе вярно, че последните 1-2 месеца ходех в по- нежната гама, и по- семпло. Иначе винаги съм обичала атрактивни маникюри, ярки, неонови, с камъни, декорации, печати....Но не винаги ми стига времето да си " играя" с декорациите.
А гел Х в дългия му вид както е в момента правя рядко, най- вече щото не винаги работата ми е позволявала да нося толкова дълги нокти и затова го правех най- често през ваканциите. Иначе вече си ги слагам много бързо.

# 143
Мелина, поздравления, че успяваш така бързо и добре да ги закрепиш. Аз пробвах веднъж с полигел и беше трагедия, за 3 дни се отлепиха откъм кутикулата.
С каква лампа ги правиш, че така хубаво ги закрепваш и няма нищо криво? Фенерче, малка лампа, как ги държиш?

# 144
  • на брега на морето
Мерси, Есмералда! Hug
С моята лампа Сън 7 макс ги пека. Махам дъното, натискам хубаво с пръст екстеншъна и така го държа/ пека 10 сек. Последно даже слагах лампата на краката си, да ми е по- удобно.  Лампата е силна и залепва. После си махам пръста и пека още 30 сек и го въртя леко настрани- наляво, надясно. Като съм сложила на всички пръсти пека още 30 сек цялата ръка. Аз не слагам много база отдолу, нормално намазвам с четката, първо с пилата( Ел) ги изпилявам екстеншъните отдолу както във видеата в интернет. Не зная, при мен става бързо и лесно като във видеата в интернет.
Някой път и декорации дето стърчат, но се огъват, така ги натискам докато ги пека( с пинсета също), да прилегнат по- добре.

# 145
И от мен нещо скромно Blush

# 146
Големи красоти, момичета! Тъкмо да си оплакна очите!
Мелина, маникюрът ти е точно в десятката! Много ми харесва и цвят и декорации и вичко! Многго си падам по такива маникюри! И белите мидички са много готини-за пръв път виждам такива и се влюбих!
Есмералда и Обичах са перфектни до последен детайл както винаги! А синьото е чудно просто! Много свеж цвят!
Вени, това червено-оранжев неон ли е? много ми допада!
Дани, както каза Есмералда на molekula са, но и на мен ми се струва, че малко прозират-не мога да преценя от прозрачната ми мостра или просто е по-непокривно. Иначе зеленият брокатт е на силкеър на флекси-аз за плътен зимен брокат го взех, а той леко минава и към флаш лаковете. Цък номер 227.
Seengirl, много обичам такива нежни маникюри с омбре брокат - става за всякакви ситуации. Нали съм шизо-мизо и в двете крайности - от шармантно до семпло!
bebcheto, коди истински в али няма. Било е менте,но ако ти е вършело работа всиччко е точно. Къде го държш на топло, студено, тъмно, с много светлина? Аз по-гъсти бази и лакчета, ако са били студени преди да почна да лакирам сядам върху тях или ги слагам в джоба да се сгреят. Чела съм, че някои от момичетата ги слагат в топла вода. Надявам се да помогне.
И последно да си дам 5те стотинки мнение за веналисата със закъснение. Не съм имала от тях, но от прочетени мнения тук останах със следдното впечатление-евтини, лакчетата държат, непокривни, китайски. Отворих сайта и видях, че има и лакчета по 15 лв.-не си заслужава, но за 3лв е ок щом някой иска. База китайска не бих си сложила и пари да ми дават, сакън да не предизвикам някоя алергична реакция, че и без това съм кекава. НО  съм съгласна с Есмералда, че при наличие на хиляди достъпни полски, руски и украински и тн. марки на пазара не бих взела китаец, освен ако не е някакъв цвят, който много искам, не намирам и е на прилична цена. Вече има много неща и в бг и даже не може човек да избере. Инфлуенсата от няколко поста напред на Есмералда сега едвам се сдържах да не поръчам по 7лв някакви лакчета(украинси май) Moon. Пише, че са хипоалергенни, но не съм чела състава не мога да кажа така ли е или не, но цветовете като ги проверих в ггугъл са много яки! За любителките на млечни бази, но не им се занимава със самата база или не намират има серия Moon Full Air Nude - сега се боря със себе си да не почръчам, че ги оглеждам на снимки в гугъл.
Та това е моят фереман, сори ще се постарая следващия път да съм по-кратка Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 11:20 от karmilla

# 147
Поръчвай, поръчвай, няма само аз да харча на поразия Joy И после да ни дадеш отзив как са.
И аз загледах Moon, наистина ги водят хипоалергенни, произведени в Полша, сигурно са добро качество - аз от полските лакове като цяло съм доволна

# 148
Избухнах с поръчка тамън Joy!Това инфлуенсване е много опасна работа!Скоро в големия куфар няма да ми се побират нещата и ще трябв да подарявам и раздавам, но няма кой да ги взме Sweat Smile Взех 3 moon за проба, топ без лепкав GGA и една база на FOX, че моята свършва и да съчетая. Чудих се коя е с фибростъклото, та взех обикноввена-пкакто имаше малко цветни камуфлажни до скоро, така сега само такива има и трудно намерих обикновена Grinning Голям избор, голямо чудо, но дай на човек право на избор и му гледай сеира! Видях и Milano има - тях го знам от ютубърки, но пропуснах, че ще се олея. Жалко само,че коди още няма бази и топове или поне не видях, че съм навита на линт базата от много време Grinning

# 149
Fox air base е версията на Коди линт.
Имаше няколко цветни каучукови бази на Коди, но явно са свършили. Като зареждат малко бройки ... Но нещата вървят към зареждане на асортимента, на което аз лично много се кефя - край на поръчките от Украйна и разправиите, и край на безумните цени на официалните представители на марките тук. Дано мейкъп запазят тези цени, които са само малко над цените на продуктите в Украйна. Ще има определено много търсене.

Общи условия

Активация на акаунт