Всичко за всички марки гел лакове - тема 40

• 41 359
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ако базата, която ти се отлепва, не е мокра и лепкава отдолу, значи си е изпечена ок и отлепването не е от лампата. Все пак тествай отново на целофан, тези лампи с времето бързо губят мощност.

Аз моята я ползвах 8 месеца (на себе си, други хора и мостри) и бях доволна, никога не е правила проблем. Но последният път забелязах, че явно пече по-слабо, защото за един прозрачен гел й трябваше повече време. Явно й е дошло времето. След вярна служба мисля да я пенсионирам. Добре, че и с лампи съм се запасила, та има с какво да я сменя.

# 181
Не е по темата, но тези адаптери явно често сдават багажа, на мен ми се скъса този на арома лампата, добре, че го признаха от гаранцията и ми пратиха нов. Там, където се включва е г-образен и никъде не намерих.

# 182
  • Light of Zartha
Скоро не съм писала. Вчерашното творение със собственоръчно направени стикери. Не ми залепнаха съвсем добре обаче, но съм доволна.

Отделно, че успях да вградя и някакви косъмчета, но така е с любопитна котка.

# 183
Една приятелка така имаше проблем с адартера на новозакупена лампа от Али. Тук в Бг не знам къде се продават, вероятно има в магазини за електроуреди. Но проверих в Амазон и струваха по 10 евро, при който вариант по-изгодно излиза направо да си вземеш нова лампа.

# 184
  • Стара Загора
Моят последен маникюр отново много прост, но наистина нямам време за повече. С базата на Sinsay е, да видим колко време ще издържи

# 185
Здравейте:) уж било обсъждано, но откривам 1-2 мнения.. Поръчах си Copeya magic remover тъй като има много добри коментари във Facebook. Пробвах днес, откъм сваляне не мога баш да преценя, на 1 нокът добре, на другите не.. Ноо проблемът е, че като сложих започна усещане като стягане на ноктите, все едно нещо тежко ги притиска.. Тъй като се притесних след 5 минути се измих с вода и минах със спирт, за да го махна. Та не съм сигурна доколко работи.
Въпросът ми е за това странно усещане - нормално ли е за magic remover, алергична реакция ли е или просто са ми увредени ноктите от гел лака?
Видях и някои мнения, че са много агресивни тези продукти, но и за ацетона, и за ел. пила съм чувала, че са агресивни.. То какво остана Grinning
Благодаря предварително за отговорите:)

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 16:36 от Tolovka

# 186
Здравейте:) уж било обсъждано, но откривам 1-2 мнения.. Поръчах си Copeya magic remover тъй като име много добри коментари във Facebook. Пробвах днес, откъм сваляне не мога баш да преценя, на 1 нокът добре, на другите не.. Ноо проблемът е, че като сложих започна усещане като стягане на ноктите, все едно нещо тежко ги притиска.. Тъй като се притесних след 5 минути се измих с вода и минах със спирт, за да го махна. Та не съм сигурна доколко работи.
Въпросът ми е за това странно усещане - нормално ли е за magic remover, алергична реакция ли е или просто са ми увредени ноктите от гел лака?
Видях и някои мнения, че са много агресивни тези продукти, но и за ацетона, и за ел. пила съм чувала, че са агресивни.. То какво остана Grinning
аз също ползвах Magic remover но не бях особено впечатлена. Откакто си купих електрическа пила съм страшно доволна свалянето става бързо и безпроблемно просто трябва да не натискате и да не настройвате на прекалено силни обороти

# 187
Tolovka, не го ползвай повече, ще ти съсипе ноктите. Това е супер агресивен продукт, много повече от ацетона. Ел.пила е най-добрия вариант. Има бюджетни пили, които вършат работа. Аз пък дори като че ли предпочитам с книжна пила да си свалям лака.

# 188
Не, че са агресивни, ами това е препарат за сваляне на автобоя, който може да предизвика и изгаряне на кожата. Няма нищо общо с ацетон, камо ли с ел.пила. Сама прецени дали искаш да го ползваш.

# 189
Поразгледах лампите SUNUV в официалния магазин в Али, изглеждат хубави и не са евтини разбира се, но никак не ми се занимава отново с този сайт и доставките оттам. Видях, че и в Амазон ги има. Срещали ли сте ги в някой тукашен сайт?

Моята лампа работи, ама така ми вкарахте мухата за една новичка, че само ги разглеждам Grinning

# 190
  • Бургас
Моята е от този търговец BGN 24.94  30%OFF | High Power SUN X10 MAX UV LED Nail Dryer Machine Portable Home Use Professional Lamp For Quick Dry Gel Nail Polish
https://a.aliexpress.com/_mtVZbo2
В момента Х7 и Х10 са на една цена, около 32лв + 15 досавка. Не знам колко е оригинална, но работи идеално и доставката беше бърза. Х7 е моята.

# 191
# 192
Гледам, че има лампи само с USB порт, без адаптер. Май ще трябва от тях да поръчваме.

# 193
Поразгледах лампите SUNUV в официалния магазин в Али, изглеждат хубави и не са евтини разбира се, но никак не ми се занимава отново с този сайт и доставките оттам. Видях, че и в Амазон ги има. Срещали ли сте ги в някой тукашен сайт?
Не, тук съм виждала само реплики на моделите на SUNUV, а доста съм търсила. Можеш да поръчаш от Амазон Германия или Англия с превозвач.

# 194

Днес намерих време за разкрасяване,че имам много нови цветове на Purple.Под лампата изглеждат по- цветни а реално са по- бледи .

Общи условия

Активация на акаунт