. Та ей и му са по-добрите варианти - да не вземе да разпознае майка си някъде по каналите за животни, че тогава лошо.
. Та ей и му са по-добрите варианти - да не вземе да разпознае майка си някъде по каналите за животни, че тогава лошо.

Да не ти прави и на теб някой такъв съботаж

Само малко се учудвам, че този път беше изпреварен в първите крачки 
) вече втори ден спи следобед. Може би ще има режим и у нас 
super
!
много красива ти е дъщеричката-пу пу и много прилича на теб,много направо ти е одрала кожата 
а гърдите ми как са увиснали,просто немога да повярвам 

, а и през деня вече ми отказва да спи м/у 10-11ч и деректно към 1-1.30 след обяда си заспива и с мъка спи по 1-1.30ч, и това до 21ч преди къпане.

купих си две нови панделки за елхата и сега направо ми иде да хвана и да я наредя, а преди малко с дребната слушахме Тиха нощ за приспиване и щях да ревна, толова хубаво и коледно ми стана, като се сетя миналата година бях с тумбак, а сега си имам сладкото ми детенце.
купих си две нови панделки за елхата и сега направо ми иде да хвана и да я наредя, а преди малко с дребната слушахме Тиха нощ за приспиване и щях да ревна, толова хубаво и коледно ми стана, като се сетя миналата година бях с тумбак, а сега си имам сладкото ми детенце.
Вече се чувствах малко "странно", че съм си окичила целия профил в коледни картинки и от септември месец пазарувам коледни играчки и подаръци 
Горните доста напират
Вече се чувствах малко "странно", че съм си окичила целия профил в коледни картинки и от септември месец пазарувам коледни играчки и подаръци 
Горните доста напират
Става въпрос за термо чорапогащник с нещо като гумени лапички на стъпалцата

Незнам какво е това нещо - от зъбите ли, от спането през деня ли ... 
Обича списания, кутийки, найлонови пликчета, дистанционни и т.н. , а фаворита е кутията от цигари на тати 
и да излезем на разходка, че след двудневен престой в къщи Ива направо е пощръкляла, а покрай нея и аз 
Препоръчани теми