"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 626
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
И от мен ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички които носят името Катя   bouquet

# 121
  • Sofia
Честит имен ден на всички празнуващи мами, бебета и други  Mr. Green !!!

# 122
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 123
честито на именниците и от нас
спахме цяла нощ Crazy
но в 7 часа ни вдигна да си играеме, и то неискаше с мене а с татко му да играе Laughing
тоя дъжд ще ме побърка, вече не се издържа вътре Twisted Evil
лек ден ви желая

# 124
Мерси за поздравленията   Hug
Честито и от мен на всички малки Катеринки    bouquet   bouquet   bouquet
Михаил става днес на 9 месеца, да ви почерпим и двамата   party023  cook  cheers

# 125
Честито на всички Катенца  bouquet  bouquet  bouquet

Галче и Бобата играе посред нощ от доста време вече,явно ще са по нощния живот.при нас играта е от 2.30,3 или 4 през ноща #Crazy

Боби много играе с играчките си,особено обича количките,кубчетата и музикалните.само меките играчки са му безинтересни,от тях признава само тези с опашки ,които суче Joyдаже като влезем в магазин за играчки и си знае че е за него и ще намаже нещо Joyа иначе и той обича телефоните,кутиите в които са били играчките,дистанционните,списанията,книгите(които иска да изяде с кориците)капаци на тенджери,каната за нагряване на вода,големите картини по стените(умира да ги блъска)изобщо всичко newsm78

мами откак ви похвалих Боби той ме побърка #Crazy-явно е някакъв период на израстване защото много се промени това дете направо е неудържим.докато суче ме рита,неиска да спи,а му се спи и реве #Crazyопитвам дори да го приспя пак на ръце и токава това 10 килограмово диване започва да се вие в ръцете ми и да ме рита пак #Crazy
повече няма да го хваля,дори няма да казвам че най после почна да прави БОЦ Wink

# 126
Никакво хвалене, Прасенце  Laughing Тогава ще се засрами и пак ще започне да слуша  Laughing

# 127
Здравейте!
И аз като именячка днес благодаря за поздравленията!

И честит празник на всички Катето, да сме здрави и весели! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Елина и тя не си играе много с играчките. Дистанционното е основната играчка. А вчера голям хит бяха едни батерии.
А и аз я похвалих,че хапва добре и тя от два дни пак не иска много да яде.  Sad
Дано премине,че с това ядене вече щесе побъркам.
Хубав ден днес и дано не е дъждовен, че да поизлезем

# 128
Пиривет  Hug  Hug  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на КАТЕНЦАТА малки и големи   bouquet

Мерси на всички за отговорите за рибата, но като знам как ние обичаме риба, т.е. не я опитваме дори, предполагам с каква погнуса ще я приеме и малкия, макар че той е лаком и може се излаже да я хапва.
Малчо обича да си играе с играчки, но за много малко и то ако скоро не я е виждал, но иначе стандартното дистанциони, телефони, много си обича и торбички да му шумкат или списания  Joy
Прасенце аз съм се уверила, че в момента в който го похваля и после ме лудва, за това и аз няма да се хваля, че снощи спа много  Laughing
Дано наистина днес да не вали, та да може малко поизлезнем.
Лек и хубав ден на всички
   bouquet

# 129
Добро утро!
Честит имен ден на всички празнуващи! newsm51  bigdance2

Снощи Вики направо ме подлуди. Нали я похвалих и ето резултата - по принцип заспива в 20 часа, ама снощи чак в 23 часа. Направо незнам как издържа толкова много и как щуря. Реши, че трябва да ака след къпането, после върна мляко на чаршафите от щуреене, новите чаршафи ги събра 100 пъти, опита се поне още толкова да махне обиколника и накрая от изтощение заспа.

Когато и нас ни тормозят зъбите не яде с апетит и намалява количеството на яде.

И при нас дистанционното е хит -  даже се е научила да му вади батериите.

Дано не вали днес, че да може да излезем малко. В къщи вече не се издържа, направо се чудя с какво да я забавлявам.

Това е от нас за сега. Целувки на малките сладури! Heart Eyes

# 130
  • София
Честит имен ден малките Катеринки на Ели и Лили! Да пораснат големи и хубави като името си!   newsm51 newsm51 newsm51

Честито и на мамите Катета! Много здраве и усмивки!   bouquet   bouquet   bouquet

С тази тенденция за не-хвалене и аз няма да ви казвам, че Зори вчера най-после успя сама да се изправи в леглото си.  Wink

Хубав ден на всички (по възможност не дъждовен)!

# 131
  • София, център
Добро утро!

Честит имен ден на всички именяци!

Леле вие сте купили и коледни подаръци вече, браво... аз ще си оставя това удоволствие за последно... баш в лудницата  Mr. Green !

Да и мен днес ми се ще по-дълга разходка да можем да направим, ама знае ли се... поне за уикенда казват, че ще е слънчево... дано!

# 132
Здравейте от мен и Тино ,
на именниците Честит Имен ден, а на Мишето честита месечинка.

Без да ви дразня - ние до сега бяхме на разходка , аз по къс ръкав ,а Тинко по жилетчица.Времето е страхотно днес, а и чакаме таткото да дойде, което ме прави още по ведра.Иначе вече не съм гладна, чувствам се прекрасно, свалила съм само 1 кг, но имам още 6 дни глад.

Аз с ти я подаръци въобще не знам какво ще правя- нямам никакви идеи и като Ади ще ги оставя за последния момент.Очертава ми се ходене до Прага и ако стане най-вероятно от там ще пазарувам.

Отивам да приспивам малко на слънчице

# 133
 newsm51Да са ни живи и здрави всички Катета smile3525
Благодарим на всички за хубавите думи и ви черпим cheers
Първо да НЕ се похваля Mr. Green, че децата вече си спят сами в тяхната стая, а аз слухтя по бебефона. Първите две вечери беше супер, но снощи ставах 100 пъти ooooh!какво и стана на наш'та именничка незнам. Освен това вечер не иска да заспи докато не я гушне някой, а досега си заспиваше без проблем сама в кревата ThinkingНезнам какво ще става, сети се , че иска да я люшкат сега като е 9.500 кила. ooooh!
Оплаках се.
Дано и при вас времето да е така хубаво като тук! Целувки на всички  bouquet

# 134
  • Варна
Здравейте!
Благодаря и аз за поздравленията! Да са живи и здрави всички именници!  bouquet
Само да кажа, че днес става една година, откакто пиша в отчетната темичка и много се радвам, че споделих тази невероятна година с вас. Чувствам ви всички невероятно близки. Благодаря ви за подкрепата през цялото време. Много ви обичам всички! Heart Eyes Hug
Ние вървим към подобрение. Аз вече се оправих, кашлицата на Преско отшумя само с Витамин С, само таткото още подсмърча, ама нищо сериозно не е за сега! Praynig
Сега отивам да се приготвяме, че днес времето тук е супер и не е за изпускане. Хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт