"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 632
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
Все се каня да ви разкажа една смешна случка с детето на една приятелка. Тогава то е било на възрастта на нашите в момента. Дядо му много гледал енимъл планет и все на бъзик като оставал с внучето му разказвал като видел някакво влечуго, че това е баба. Детето не давало никаква реакция. Един китен ден по телевизията дават някаква кобра - всички вечерят с бабата и дядото на масата. Детето започнало да крещи неистово - баба, баба и да сочи телевизора. Та на финала се посмели много ама бабата не говорила на дядото няколко месеца, а детето осъзнало факта, че баба е "онази" жена, а не животните на тв-то като станало на година и половина  Joy Joy Joy. Та ей и му са по-добрите варианти - да не вземе да разпознае майка си някъде по каналите за животни, че тогава лошо.

# 106
Все се каня да ви разкажа една смешна случка с детето на една приятелка. Тогава то е било на възрастта на нашите в момента. Дядо му много гледал енимъл планет и все на бъзик като оставал с внучето му разказвал като видел някакво влечуго, че това е баба. Детето не давало никаква реакция. Един китен ден по телевизията дават някаква кобра - всички вечерят с бабата и дядото на масата. Детето започнало да крещи неистово - баба, баба и да сочи телевизора. Та на финала се посмели много ама бабата не говорила на дядото няколко месеца, а детето осъзнало факта, че баба е "онази" жена, а не животните на тв-то като станало на година и половина  Joy Joy Joy. Та ей и му са по-добрите варианти - да не вземе да разпознае майка си някъде по каналите за животни, че тогава лошо.

Joy Joy Joy

Това е много готино  hahaha Да не ти прави и на теб някой такъв съботаж  Laughing  Wink

# 107
Здравейте!
Все се каня да ви разкажа една смешна случка с детето на една приятелка....
hahaha Joy Joy Joy

Терина, честито дипломиране и от мен. От тук нататък много възможности за реализация   bouquet
Констанс, успех с начинанието отслабване, а и приятна почивка!
zoui, браво на Дани  Hug Само малко се учудвам, че този път беше изпреварен в първите крачки  Joy
Да не повярва човек, моята любима дъщеря (не, че имам друга  Joy) вече втори ден спи следобед. Може би ще има режим и у нас Praynig
Моята бебка има богат репертоар в изказванията си - мамама, татата, бабаба, дедеде, ненене, дадада, ввввввв, ввва. Случва се от време на време да уцели контекста и става забавно, но със сигурност когато иска да се докопа до мен протяга ръчички и вика мам-мам-мам  Joy
За палеца, не мисля че е чак толкова проблемно, аз съм си смучела палеца доста дълго и честно казано нямам проблеми със зъбите. И Катерина си смуче палеца, особено, когато й се спи, или когато е крива.

# 108
Все се каня да ви разкажа една смешна случка с детето на една приятелка.... да не вземе да разпознае майка си някъде по каналите за животни, че тогава лошо.
Joy baby_neutral Joy super

# 109
  • София, център
Здравейте,

Днес бях до работата , не точно защото си работя в нас, но ... дадоха ми нова web страница да правя! Този път обаче се състезаваме двама кандидати! Ще е забавно, но и важно кой ще изберат! Та сега си имам яко работа...

Бебе беше при майка ми по случая за 3-4 часа и като си я взех като лудите направих 15 минутна разходка в дъжда! Количката беше вир вода...

Вече сме си в нас, с всеки изминал ден се уверявам, че спокойствието ми си отива на кино... сега разбирам всички онези майки, чийто деца не се спират на едно място и искат нещо ново да се прави на 5 минути! Като я сложих днес да си стои в леглото седнала с играчките, веднага тръгва по корем да пълзи, но понеже не може мрънка и после реве... сложих я да лежи - рев, накрая миряса в проходилката, но докопа едни листа и почна да ги яде! После се умори и пак реве, нахраних я и сега спи! Малко спокойствие и за мен! Все така ще се случи, когато имам проект е в период на нерви малката... Mr. Green Диване!

Поне довечера сме на рожден ден и ще я оставя на бабата пак за няколко часа! Но утре ме чака консултация и проекта, така че почивката ( излизането ) ще ми е за сметка на съня Sad !

Ади ами като цяло е страхотно, просто ми се искаше да поляга още, но не че това е недостатъчно...

Минимен има и на Бул. Витоша срещу бившото кино "Млада гвардия" ( между "Солунска" и "Узунджовска", близо до магазина на "Пепина М" и "Битциани" ) - по точно от това не мога да ти го обясня Mr. Green

Аз съм разделила играчките на 3 плика и давам всеки ден нов, но май за по-дълго трябва да ги държа!!!

# 110

Цеци Hug много красива ти е дъщеричката-пу пу и много прилича на теб,много направо ти е одрала кожата  bouquet

за отслабването аз сега нали спрях всичко млечно и яйчно ,заради алергиите и въпреки че ям много повече въглехидрати от преди съм свалила 3кг за месец,остават ми обаче още 7 до старата ми фигура Sadа гърдите ми как са увиснали,просто немога да повярвам Shocked

Благодарим ти и двете Embarassed
Много хора казват , че прилича на мен.И аз намирам тук таме мои черти.Но като видях бебешките снимки на баща и , установих , че е изцяло негово копие.
А за отслабването - В МОМЕНТА ПИЯ ЕДНА КИТАЙСКА ДОБАВКА , С КОЯТО ЗА МЕСЕЦ СЕ СВАЛЯТ 10 КГ.Видяла съм резултат при друг човек , дано и при мен има .ако някой иска подробности-да ми пише на лични

# 111
Привет  Hug
На Теринка и от мен честито дипломиране newsm51
Герчо много ме развесели  newsm44
Цеци имаш страхотна малка хубавица, да ви жива и здрава и да ви радва  newsm10
Констанс приятна почивка, и дано да има успех отслабването  Peace
Моят бандит пак от няколко нощи започна да се буди към 3-4 ч да иска да яде, уж беше отвикнал, и аз вече съм #Silly, а и през деня вече ми отказва да спи м/у 10-11ч и деректно към 1-1.30 след обяда си заспива и с мъка спи по 1-1.30ч, и това до 21ч преди къпане.
А да ви питам, някоя от вас давала ли е риба и ако е каква е реакцията на детенце, аз мисля след 10м или 11м, незнам още, но сега сетих да ви питам, че ми се върти нещо в главата, че някои беше писал че мисли да дава
Лека и хубава вечер, то днеска не сме излизали в това мръчкаво и валящо време и вече сме  smile3511

# 112

А да ви питам, някоя от вас давала ли е риба и ако е каква е реакцията на детенце, аз мисля след 10м или 11м, незнам още, но сега сетих да ви питам, че ми се върти нещо в главата, че някои беше писал че мисли да дава

Давам риба  на Вики от 1 месец. Много й харесва, няма никакви алергични реакции. Тя по принцип няма алергии към храни поне за сега, то и ние с татко й нямаме - затова дадох риба.

# 113
нинка, аз дадах риба, когато беше някъде на 6 месеца... Резултата е, че алергична реакция нямаме ама детето беше долкова отвратено и погнусено, че два пъти пробвам и нямам душа за трети. Ние с баща му въобще не ядем риба, дори и никулден го караме на отворен буркан копърка и свински пържоли, че да се спази традицията  Joy

# 114
Цеци, много е хубава Елица, пу-пу и наистина много прилича на теб Hug

Мен пък ме хвана коледното настроение Crazyкупих си две нови панделки за елхата и сега направо ми иде да хвана и да я наредя, а преди малко с дребната слушахме Тиха нощ за приспиване и щях да ревна, толова хубаво и коледно ми стана, като се сетя миналата година бях с тумбак, а сега си имам сладкото ми детенце.

Да ви се похваля Дуда прояде Laughingслед като стигнахме до рев за н-ти път на обяд, реших пък да взема да отворя едно бурканче на нестле, да я пробвам, изяде 10-ина лъжичи, аз щях да падна, явно не й харесват мойте манджи, а са толкова вкусни, обикновено ги изяждам след нея, а това пюре мирешеше ужасно, но все пак хапна нещо. Сега ще накупя, да я видя ще ги яде ли тях.

# 115
Мен пък ме хвана коледното настроение Crazyкупих си две нови панделки за елхата и сега направо ми иде да хвана и да я наредя, а преди малко с дребната слушахме Тиха нощ за приспиване и щях да ревна, толова хубаво и коледно ми стана, като се сетя миналата година бях с тумбак, а сега си имам сладкото ми детенце.

Еее, най-накрая да си имам съмишленик в Коледната истерия  Joy Вече се чувствах малко "странно", че съм си окичила целия профил в коледни картинки и от септември месец пазарувам коледни играчки и подаръци hahaha
А, Дейзи, имате си отмяна в неяденето  Laughing Маги сутринта изяде точно 10-20 лъжици и после майка ми е успяла да й набута 100мл мляко, на обяд пак е изяла сигурно о/о 150гр /иначе яде по 220-230/, сега ще видим. Май зъбите са причината  Thinking Горните доста напират

# 116
Днеска се пробвах да пиша на 2 пъти и резултата е едно голямо нищо.Тоя комп тука , в хотела е адската трагедия, ама поне има кирилица, че на телефона нямам.
Чакам с нетърпение да свърши този гнусен ден- чувствам се зле цял следобед, ходих на една процедура за пречистване на ямките на дебелото черво , така ме болеше корема, че помолих докторката да спре машината 28 мин преди края, като цялата трае 45 мин.Има още 2 такива манипулации но все още не съм сигурна дали ще ходя, иначе е много яко да се направи.
А и детето е голям киселяк, бе ....искам да си лягаме вече
Креми, Зори ти е отговорила доста добре вместо мен, аз карам 3-ти ден само на плодове , чай и мед.Имам още 7 и после захранване, но в София.То всъщност захранването е най-сложната част , поне за мен, това ми е третото такова гладуване при Емилова, но предните 2 не бях особено сериозна.

Тино категорично отказва да яде риба, направо е погнусен.

За играчките и при нас е същата работа, всичко що е истинско е в пъти по-интересно.Даже го примамвам да ходи с проходилката като му оставя телефона с някоя песен на земята и той направо се затичва към него.

Еми това от мен
Лека вечер

# 117
  • София

Еее, най-накрая да си имам съмишленик в Коледната истерия  Joy Вече се чувствах малко "странно", че съм си окичила целия профил в коледни картинки и от септември месец пазарувам коледни играчки и подаръци hahaha
А, Дейзи, имате си отмяна в неяденето  Laughing Маги сутринта изяде точно 10-20 лъжици и после майка ми е успяла да й набута 100мл мляко, на обяд пак е изяла сигурно о/о 150гр /иначе яде по 220-230/, сега ще видим. Май зъбите са причината  Thinking Горните доста напират

ООООООООО, не сте сами, аз вече, почти на всички съм купила коледни подаръци Mr. Green

А , аз днес дадох на Дени бишкотки и сега чакам   , дано  ги понесе, че нещо много ме беше хванало страх за този глутен:roll:стискайте палци fingerscrossed

Някой питаше за чорапогащниците! Днес бяхме в Метро и ги има PeaceСтава въпрос за термо чорапогащник с нещо като гумени лапички на стъпалцата
Нашия е с мече на дупето Mr. Greenмного сладък!

И да ви се похвала нещо -Днес си купихме фотоапарат/че стария ни го откраднаха Twisted Evil
скоро ще ви покажа и моето зверче Laughing

# 118
Здравейте, нещо тези дни от разходки все не ми оставаше време да пиша , но пък чета редовно.
Коледно настроение и мен ме е обхванало ,но все още съм в процес на избиране на подаръците.
Иначе и Алекс не играе много с играчки а предпочита така любимите на всички дистанционно ,клавиатура и телефон, той също иска истинските и според мен е така защото бебоците виждат ,че ние тях пипаме и исползваме. Ако започнете да се правите че говорите с някой фалшив телефон ще има и към него интерес. Алекс с дистанционното е много смешен вдига го нависоко и седи така и не мърда  а аз все се чудех какво прави докато веднъж се усетих че ние в тази поза сменяме каналите / защото телевизора ни е със стойка на стената и е високо/  та той явно това имитира ,но го насочва когато на където му падне а понякога и на ухото като телефон си го слага а се е научил и капачето да му маха и да вади батериите. Абе голямя игра е с това дистанционно.
думички казва няколлко мама ,тата, не, да , айде, дай.  В последните дни обаче голяма истерия го е налегнала ,крещи по цял ден и вече много жестоко се карат със Симона всъшност по скоро той на нея и се кара и като се задърпат за играчки е направо ужас това малкото тегли и крещи ,,дайййййй,, скубе я абе терор голям .А чао и браво най накрая се научи да ги прави като хората  Laughing
Аз също му давам риба от 3 седмици някъде и много му харесва .

Терина честито дипломиране   bouquet

# 119
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички малки и големи Катета !   bouquet
Ива си има нов номер - две вечери подред се събужда и в продължение на два часа иска да си играем  Shocked Миналата вечер беше от 12 до 2, а снощи се смили над нас и таласъмства от 10 до 12  Crazy Незнам какво е това нещо - от зъбите ли, от спането през деня ли ... newsm78
При нас играчките също не важат  Simple Smile Обича списания, кутийки, найлонови пликчета, дистанционни и т.н. , а фаворита е кутията от цигари на тати  Laughing
Цеци, Елица е страхотна сладурана  Heart Eyes
Дано днес не вали  Praynig  и да излезем на разходка, че след двудневен престой в къщи Ива направо е пощръкляла, а покрай нея и аз  Crazy
Приятен ден от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт