Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Безжични слушалки

• 2 636
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Съмнявам се да проработи със слушалка от друг комплект. Ако ставаше така, в метрото никога нямаше да чуеш твоята си музика, а на човека до теб.

Съвет за по-евтината алтернатива: всички безжични слушалки за 35-40 лева са супер за слушане на музика.

П.С. Кучетата, както и всички по-слаби същества са голяма отговорност. Това включва и да ги предпазиш от възможността да ядат опасни за тях предмети.

# 31
  • Sofia
Съмнявам се да проработи със слушалка от друг комплект. Ако ставаше така, в метрото никога нямаше да чуеш твоята си музика, а на човека до теб.

Съвет за по-евтината алтернатива: всички безжични слушалки за 35-40 лева са супер за слушане на музика.

П.С. Кучетата, както и всички по-слаби същества са голяма отговорност. Това включва и да ги предпазиш от възможността да ядат опасни за тях предмети.
Потвърждавам. Имам слушалки за 40 лева и съм много доволна. За 4 часа слушане на музика без спиране от 100% паднаха на 70% което смятам за оптимално.

# 32
  • София

Потвърждавам. Имам слушалки за 40 лева и съм много доволна. За 4 часа слушане на музика без спиране от 100% паднаха на 70% което смятам за оптимално.

А дали можете конкретно да препоръчате марки, защото аз вече купувам не веднъж и работят само няколко месеца.

# 33
  • Sofia

А дали можете конкретно да препоръчате марки, защото аз вече купувам не веднъж и работят само няколко месеца.
Аз си взех началото на юни тази година canyon tws-3 от Техномаркет бяха 40 лева / не знам дали не са увеличени/. И съм много доволна не са се разваляли. Казаха ми че ако пазя касовата бележка имам 2 години гаранция.

# 34
Да попитам за слушалка за разговори ,бюджетен вариант с проследяване ,за втори път я губя . Ако има такъв еднорог споделете .

# 35
Здравейте! Можете ли да ми кажете каква може да е причината докато слушам нещо със слушалките да прекъсват? Дори доста често прекъсват за секунди все едно им се губи обхвата, а телефона е до мен.

# 36
Какво ви е мнението за тези слушалки?
https://www.ozone.bg/product/jbl-w200twswht/
Модела е  JBL Wave 200TWS, True Wireless, по назад в темата има положителен коментар за 300 Wave

Общи условия

Активация на акаунт