🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 870
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
QueenKlara и аз съм написала, че ходът беше рисков, уточнието за донякъде беше, защото беше първо, че разпознава играта, но и да не бяха, загубилият не си тръгваше, а имаше втора битка на острова с директно връщане. Разбира се, има риск, но е премерен, заслужаваше си да го направи и го поздравявам, че го направи. В Сървайвър си има нужда да гледаме и рискови ходове, иначе ще е скучно.

Лайфът на момичетата ми хареса. Понеже преди съм писала критики към Мила, искам да я поздравя сега, че си е променила мнението и сега смята, че е трябвало Ани да изгони Кари. Явно вече вижда играта с други очи. За мен предвид, че журито е пълно е герои, не ѝ беше лош ход, нямаше много избор след такива въпроси. Нормално е да я хване страх. Може би следващ сезон с друго жури, ще е различно. Ще видим дал пък за още два дена няма да им мине.

# 1 081
За това и аз се сетих при гласуването. Т.е. че Анелия можеше да пусне глас за Бо.

И аз се сетих, но всъщност е глупав ход.
Още повече негативи щеше да отнесе Анелия, че едно говори, а друго прави (“предава”). На този етап съм сигурен, че си познават дори почерка. Освен това, при 5 гласуващи, още по време на или непосредствено след съвета щяха да знаят кой какво е написал. Тогава пак щеше да лъсне този ход.

Ефектен е, за зрителя. За нея щеше да донесе още повече негативи (предвид настроението на журито спрямо нея).

# 1 082
И аз си мисля, че Борислава изглежда доста по-студена към Зоран сега. Имам предвид в "реалния живот". Може и аз вече да се филмирам, но преди като той се включваше в коментарите на лайфовете, Бо винаги го приемаше с позитивизъм и отделяше някоя друга минута за него, а тази и миналата седмица само дето не си извъртя очите, когато той се появи в коментарите 🤔 Но както казах, може и да се филмирам! Няма да се изненадам обаче, ако сега е видяла неща, които не е разбрала по време на играта.

И още нещо, което тя сподели във включването - призна, че й е станало изключително тъжно, когато Денис е отишъл при нея и е казал, че наистина Зоран 120 % иска да я изгони. Каза, че точно е усетила нож преминаващ през нея. Също заяви, че не харесва определения тип "схемаджийка", или че само играе, защото тя не се е сближила с никого чак толкова извън хората, на които беше вярна в играта през цялото време, демек не е правила фалшиви обещания, или излишно фамилиарничене с хора, с които не дружи.

Ох, ся се сещам още неща. Мисля, че това ще ви заинтригува. Каза, че с Кари са имали някои конфликти. В деня на съвета Кари й се е сопнала за някаква...познайте какво? Започва с х и завършва на рана 🥲

# 1 083
Аз обаче наистина искам да чуя Продукцията защо е инициирала диалога между Журито и племето вчера. Защо ? При условие, че е абсолютно против принципите и правилата на играта. Лошото е, че няма кой да ми отговори. Това толкова ме дразни, че не е истина просто. Защо винаги трябва да препикаваме всичко, за да си стане "наше" ?

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 21:38 от Bengun

# 1 084
Merri_An,
аз цял сезон наваксвах с епизодите и едва сега се разписах, но ви следя през цялото време. 😉Също останах с впечатление, че Кари няма подкрепа от журито. Ще видим.

# 1 085
Merri_An,
аз цял сезон наваксвах с епизодите и едва сега се разписах, но ви следя през цялото време. 😉Също останах с впечатление, че Кари няма подкрепа от журито. Ще видим.
Според мен Карин ще е от подкрепящите, а не от тези, които ще се нуждаят от подкрепа.

# 1 086
  • София
Аз обаче наистина искам да чуя Продукцията защо е инициирала диалога между Журито и племето вчера. Защо? При условие, че е абсолютно против принципите и правилата на играта. Лошото е, че няма кой да ми отговори. Това толкова ме дразни, че не е истина просто. Защо винаги трябва да препикаваме всичко, за да си стане "наше".
Защо обаче аз имам смътен спомен, че и друг път се е случвало?!? С тази разлика, че не им е говорено преди съвета. Тогава като влезе журито Владо обяви, че тази вечер ще имат право да зададат по един въпрос на участниците.
И мисля, че беше в Сървайвър- Камбоджа...  Имам смътен спомен, защото Крум нещо явно го бяха надъхали и беше задал въпрос на Ваня дали наистина е играл с него или само го е използвал.... или нещо подобно. И беше поне 2-3 съвета ПРЕДИ финала.

# 1 087
  • Sofia
Щото в България сме големи майстори във всичко Satisfied
И винаги знаем, че чуждото нещо можем да го направим по-добре.
Манталитет Simple Smile

Добавям: Тези, които биха подкрепили Карин, все още са в играта, не са в журито засега – Ани, Ванко, Зоран, Ганка. Не са малко, но да видим кой от тях къде ще отиде.

# 1 088
Joy
Е, то сега като го прочетохме, и всички се "сетихме"......

А аз пък съм доволна, че това, което си мислех за журито и Кари и което писах, а именно - че Кари не е харесвана в журито и от него /Хоуп, с теб ли по нощите писахме за това?/, всъщност се потвърди, и се оказа точно така.

Да, нищехме този казус в 2 посред нощ вчера. 😆
Посипвам се с пепел и много се радвам, че ти се оказа права. Мислех си, че мнозинството в журито са омагьосани от Кари. По-точно - че в сравнение с други хора, които са ги предали и “предали”, тя ще им е по-приемлив избор за победител.

Едно не мога да разбера...монтажът ли е крайно крив/смотан или аз съм аутист и не разбирам хората. Мила ми се стори супер емоционална и негативно настроена срещу Анелия - днеска я съветва да била изгонила Кари. Денчо до последно мислех, че е клъвнал плувката на Зоран - оказа се, че не е нито наивен, нито глупав.

Другият вариант е участниците тогава да са мислили едно, а сега, след като са гледали епизодите - друго.

# 1 089
Сори, че ви наспамих тука, но го правя за общото благо 😁 та от live-a ми стана сигурно кой е един от финалистите
Скрит текст:
Едва ли се изненадвате, но Зоран. Бо спомена нещо от сорта на това, че той е щял да се самоубие, ако не е финалист. Каза го набързо в изречение за други неща, така че може би пак трябва да го чуя, но прити шър, че тук леко се изтърва.

И това не е базирано на нещо, което съм чула като спойлер, но само аз ли си мисля като слушам Борислава, че може да е направила чудото и да е на финал? Абе, със сигурност една от двете (Бо,или Анелия) е на финал, ако не и двете.

# 1 090
Недопустимо намесване на журито и притискане на участници, но мен нищо не ме изненадва при Милошеви.
Анелия няма никога да спечели Сървайвър. Харесвам я много, но сама си постла и журито не я търпят. За съжаление трудно ще се отърве от етикета предателка. Амбициозна е, искаше големи ходове, искаше да я запомнят, е запомниха я, ама не точно така както желаеше.
Продължавам да подкрепям Зоран и не смятам, че се е изложил.
Искам Борислава да си тръгне първа на игрите, не е я харесвам, а Йоана двойно. Не съм им фен от първия ден на сметоводителките.
За За Денчо ме е яд, привързах се някак към него.
Исках много Кари да си тръгне. Сега дано Денис победи Ганка и да се върне, вярвам, че ще е така, даже мисля, че той ще е финалист. Искам да е така и със Зоран и Анелия примерно да са на финал. Не желая Кари в никакъв случай на финал, дано отпадне при игрите. За Ванко няма какво да коментирам. Физиономията му е безценна през цялото време.

Искам жълтия  да изхвръкне пръв от играта  а  Борислава да спечели този смешен сезон!

# 1 091
  • София
Сори, че ви наспамих тука, но го правя за общото благо 😁 та от live-a ми стана сигурно кой е един от финалистите
Скрит текст:
Едва ли се изненадвате, но Зоран. Бо спомена нещо от сорта на това, че той е щял да се самоубие, ако не е финалист. Каза го набързо в изречение за други неща, така че може би пак трябва да го чуя, но прити шър, че тук леко се изтърва.

И това не е базирано на нещо, което съм чула като спойлер, но само аз ли си мисля като слушам Борислава, че може да е направила чудото и да е на финал? Абе, със сигурност една от двете (Бо,или Анелия) е на финал, ако не и двете.
В тая връзка, пак след този лайв, а и не само, според мен финалист е  
Скрит текст:
Анелия.
Не за първи път обяснява как на всеки от журито знаела какво да каже. На миналия лайф даже започна да говори в сегашно време... после се усети, та се поправи с "бих казала".
И още една издънка направи сега, но пусто не се сещам.... Просто се увлече и пак после се поправи с "бих" и "ако"
А на Неделчо идеята ме разби! А колко просто всъщност!
Голям е!

# 1 092
  • Другата България
Joy
Е, то сега като го прочетохме, и всички се "сетихме"......

А аз пък съм доволна, че това, което си мислех за журито и Кари и което писах, а именно - че Кари не е харесвана в журито и от него /Хоуп, с теб ли по нощите писахме за това?/, всъщност се потвърди, и се оказа точно така.

Да, нищехме този казус в 2 посред нощ вчера. 😆
Посипвам се с пепел и много се радвам, че ти се оказа права. Мислех си, че мнозинството в журито са омагьосани от Кари. По-точно - че в сравнение с други хора, които са ги предали и “предали”, тя ще им е по-приемлив избор за победител.

Едно не мога да разбера...монтажът ли е крайно крив/смотан или аз съм аутист и не разбирам хората. Мила ми се стори супер емоционална и негативно настроена срещу Анелия - днеска я съветва да била изгонила Кари. Денчо до последно мислех, че е клъвнал плувката на Зоран - оказа се, че не е нито наивен, нито глупав.

Другият вариант е участниците тогава да са мислили едно, а сега, след като са гледали епизодите - друго.
Глупости, ще се посипваш....толкова се радвам, че списваш тук, нали знаеш?
Просто с такова усещане бях още през сезона, и съм го писала не веднъж. Ей така, от мои си наблюдения, когато мога да следя внимателно /защото доста от епизодите съм ги гледала посред нощ от телефон, или когато съм изморена и няма как да се концентрирам в детайлите/, нямам и възможност да следя всичко извън формата /за което пък съм супер благодарна на всички, които го правят и списват тук, преразказват/, нито пък когато чета машинално помня никове и кой какво казал и рекъл.....просто с такова впечатление бях останала, и явно е било правилно. Понякога това да се опитваш да си "бял и добър" с всички, един вид Швейцария в Сървайвър, може да донесе повече негативи, отколкото позитиви. И да, мисля, че подкрепящите я са още в играта. Ако все пак Зоран стигне финал, което не е невъзможно, вероятно може да разчита на гласа ѝ. Доста интересно ще стане, ако там е Анелия обаче, имам предвид интересно с оглед именно гласа на Кари. Тогава ще си проличи колко е лоялна, и към кого.
Освен това както се оказва, тя съвсем не е била "бяла и добра" 24/7, напротив. Просто това ни е спестено на нас, зрителите. Като прибавим и момента с храната, което явно е било вече 24/7, това явно е поизнервило доста участници. Аз поне бих
Другото, което ми направи впечатление е, че Йоана и Александра са се сближили преди гласуването. Много тънък момент, с оглед гласът на Александра. Мдаааа....
Та в тази връзка, от прочетеното от вас, аз лично стигам до извода и заключението, че ако Анелия е финалист, което също го пиша от вчера и тук никой не вярва - че има шансове, /и аз много не вярвам на практика, въпреки, че го искам на теория/, то тя може да разчита на гласовете на Йоана и Александра, а ако и Бо е в журито /дано не е/, и на нейния глас. Както и на този на Денис /ако е отпаднал/.

# 1 093
Лайфът беше страхотен. Момичета отговориха на всички въпроси. Аз зададох доста и се чувствам приятно, че получих отговори. Беше ми хубаво, че и Bengun e там и задава. Дявола не го знам кой е в Инста и не го познах.
 Големи играчи са и Йо каза страхотни неща. Не я харесвах много, но тя гори буквално в играта и заслужава много уважение. Бо също.
Йо между другото беше страхотно красива на последния съвет. Косата и беше уау, а тя много усмихната и весела.
Много бих се радвала
Скрит текст:
Зоран и Анелия да са на финал. Много!

# 1 094
  • София
Отговорите ми в анкетата:
1. БОРИСЛАВА
2. Искам Борислава да е с Ванко и Зоран.... и точно тези да ги отвее Smiling Imp
3. Искам да си има съвети, но и игри за имунитет преди тях... всъщност както до сега. Така че - среден вариант Blush
4. Да
5. ОГРОМЕН ГАФ
6. Да
7. За Бо категорично НЕ. И така гласувах... Но след лайфа тази вечер, не съм сигурна дали Йо не би гласувала за него.

Общи условия

Активация на акаунт