🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 796
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 140
Бенгън, и ти пишеш, че само Мила е излъчена.
А това кой е влезнал по-рязко е субективно.
Понеже в 4-5 коментара видях, че се е излъчил САМО въпросът на Мила към Анелия и всички са абсолютно шокирани как това променило вота на Анелия, започвам да си мисля, че най-верояно аз гледам някакво друго БТВ. В сряда, точно в 22:07 часа се излъчва как Йоана задава въпрос на Ванко, той дори й отговаря. Но явно това само по моя телевизор е вървяло. 🤔 Или пък май коментиращите тук преразказват предаването, лайфовете и видеата след напускане на участниците по свое осмотрение и в защита на любимците си, а не обективно.
Въпросите са били основно към Анелия. От Драго, Джулиана, Мила и Алекс. Йо е питала Ванко.
Спекулирам защо само Мила е излъчена - защото е влязла най-рязко на Ани в този случай.

# 1 141
  • Sofia
Не знам кои точно коментари визирате, но имаше и доста мнения, че продукцията се е намесила като е накарала журито да задава въпроси, което (вероятно) е повлияло на вота.
Така че не всички упрекват Мила, Йоана или друг, а продукцията. Щото журито самосиндикално не може да почне да си задава въпроси като му скимне.

# 1 142
  • София
Спомена се за Йо към Ванко в няколко коментара, но Ванко беше с огърлица и нямаше никакво значение неговия глас и този въпрос на Йо нямаше отношение към последвалото гласуване.
Иначе не са излъчили вербалните нападенията към Анелия от страна на Алекс, Драго и Джулка.

Survivor зад кадър: Епизод 34 - Разговор с Александра (2 част)

LOL, Зоран е брутален.
Отишъл при Алекс и и казал: ''Абе аз не те харесвам, но ако искаш ще те добутам до финал''
Е, как да се съгласи да играе с него. Алекс е човек с достойнство и го е отрязала.

# 1 143
Пише се, че само на Мила въпросът към Анелия е излъчен, а стана ясно, че и други хора от журито са ѝ задавали въпроси. Йоана зададе въпрос на Ванко, видяхме го, просто той обичайно не знае къде се намира, та никой въпрос няма да му повлияе кой знае колко 😆

# 1 144
Скрит текст:
Понеже в 4-5 коментара видях, че се е излъчил САМО въпросът на Мила към Анелия и всички са абсолютно шокирани как това променило вота на Анелия, започвам да си мисля, че най-верояно аз гледам някакво друго БТВ. В сряда, точно в 22:07 часа се излъчва как Йоана задава въпрос на Ванко, той дори й отговаря. Но явно това само по моя телевизор е вървяло. 🤔 Или пък май коментиращите тук преразказват предаването, лайфовете и видеата след напускане на участниците по свое осмотрение и в защита на любимците си, а не обективно.
Което значи, че са могли да питат всички.
Защо само Анелия?
Или защо само към Анелия това беше излъчено?
Въпросите са били основно към Анелия. От Драго, Джулиана, Мила и Алекс. Йо е питала Ванко.
Спекулирам защо само Мила е излъчена - защото е влязла най-рязко на Ани в този случай.
Бенгън, и ти пишеш, че само Мила е излъчена.
А това кой е влезнал по-рязко е субективно.
Да, тук отговарям на Мери относно въпросите на останалите от журито към Анелия и защо според мен само този на Мила е излъчен. Може би не трябваше да махам въпроса на Мери преди да ти отговоря, така не става много ясно наистина. Затова в този отговор ще го добавя.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 11:22 от Bengun

# 1 145
Не съм фен на класирането с игри, че то най-интересни са последните дни, когато всеки се чуди кое е по-малкото зло на финала и как да завърти събитията в своя полза.

Добър беше сезона, но не можахме да се въздържим да го окъкаме накрая.
На фона на гафовете в трети и пети сезон, не съм учудена, че и тук има такъв. Все пак същите продуценти го правят.

Ееееее това назад за ... спойлер ли е?!?
Защо бе хора? Какъв кеф ви прави?

Все ще се намери някой да изтропа ей така в открит текст.
До гуша ми е дошло и директно докладвам вече.

# 1 146
Аз съм коментирала въпросът на Йо към Ванко, друг не съм видяла, освен в отговор на моя коментар, моля цитирайте въпросните коментари, ако аз съм ги пропуснала. Не мисля, че в случая трябва да отчитаме само дали въпросът влияе на участникът, на когото е зададен, а и каква информация ни дава за питащия и как би повлиял и на останалите участници и журито. Пък учудващо, Ванко отговори много адекватно на този въпрос.

# 1 147
Не сме видяли само въпросът на Мила. Видяхме и този на Йо към Ванко, беше коментирано назад в темата.
Физиономиите на Ванко всеки път са номер едно. 😂
Редакция: не помня всички никове, не знаех, че е бил твой коментара за въпроса на Йо

# 1 148
Много ясно, че ще се коментира натиска от журито към Анелия, при положение, че самата Анелия казва, че е имал ключово значение за решението й, а това решение фундаментално може да промени играта, ако Карин се окаже победител.

Какво има да се коментира на въпроса на Йоана? Тя сама каза, че не е знаела какво да пита и накрая просто покрай диалога й е хрумнало да зададе този въпрос към Ванко, а самият Ванко нито беше застрашен, нито гласуваше, така че какво има да му афектира?

Анелия каза, че Драго е задал два въпроса - към нея и към Карин, но докато въпросът към Карин буквално е бил нещо шеговито за ваканция заедно, или нещо подобно, то към нея пак е било за предателство. Така че отново доста масивна разлика между това, че не са излъчили някакъв шеговит въпрос към Кари и обвинение към Анелия.

Но те отдавна не знаят какво да излъчват, или не искат. Както едва ли не излиза, че единствената причина Борислава да иска да изгони Карин е отмъщение за Йоана, а Борислава казва, че е имала няколко опита да убеди Зоран, че Карин е много опасен съперник за финал и той казва "ми, да спечели тогава", а нас ни показваха само как Зоран обвинява Борислава, че иска да гони Карин за йоанова вендета. А да не започваме за неизлъчените скандали между Карин и Бо за храна.

# 1 149
  • София
Брутален тъпак каквото ми беше и първото впечатление.
Мед ми капе на сърцето като го гледам как се оплете в паяжините си и панически мажеше на съвета за да се спасява. Късно е, всичките му стратегии лъснаха. Големият стратег, наистина си повярва, че е голям кукловод и е убедил Денчо, Кари и Анелия да гласуват срещу Бо, а то? Даже и Кари нямаше да го отрази, ако не я беше наплашил, че Борислава ще я изгони. Колкото го послушаха за гласовете,  толкова и ще гласуват за него, ако се промъкне до финала. Никой не го харесва, сори. Балканската простотия и сеири може да е забавни по ТВ, но ако това чудо е до теб дни наред?

# 1 150
Иначе за мен най-важното, което остана скрито за нас като зрители през този епизод е предупреждението на Денис към Бо, че Зоран и е сложил мишената на гърба. Изключително важна информация, попаднала в лапите на purple edit-а на Денис.

# 1 151
  • София
Аз съм коментирала въпросът на Йо към Ванко, друг не съм видяла, освен в отговор на моя коментар, моля цитирайте въпросните коментари, ако аз съм ги пропуснала. Не мисля, че в случая трябва да отчитаме само дали въпросът влияе на участникът, на когото е зададен, а и каква информация ни дава за питащия и как би повлиял и на останалите участници и журито. Пък учудващо, Ванко отговори много адекватно на този въпрос.
Извърташ постовете на хората. 99% от хората писаха, че са против да има каквито е да е въпроси от журито. Анкетата също е показателна, никакви въпроси. Всички са задавали въпроси, защото им е казано да зададат въпрос, така че продукцията е виновна. По чисто стечение на обстоятелствата въпросът на Йоана нямаше значение, тя можеше да пита Кари провокативен въпрос и въпреки това пак нямаше да има чак такъв ефект предполагам, защото едно е един въпрос от един човек, друго е всички без един да ти зададат въпрос за предателството. У всеки би се появило колебание дали намисленият ход ще донесе някакви дивиденти или да се даде заден. В случая от продукцията са знаели и кои са огорчените от Анелия и ще задълбаят в тази посока. Аз съм крайно против такива намеси.

Въпросът на Йоана също беше провокативен, така че нямаше място преди финал. За мен тя целеше да покаже, че тези, които се бият в гърдите като най-достойните и колко са честни, пък други са предатели, могат да се погледнат от друг ъгъл също като "предатели". Ванко си наруши уговорката, но това е част от играта, както и са част от играта решенията на другите участници.

# 1 152
Коментирано е, но искам да го споделя и тук.
От коментарите вчера вижте един анализ за полезния ход на Анелия:

"Според мен Анелия можеше да изгони Кари БЕЗ директно да е предаде (което според мен беше нейната цел):
1. Анелия дава идола на Бо преди племенния съвет и и казва да го изиграе за себе си.
2. Анелия гласува за Бо (по плана на Зоран).
3. Анелия гласува за Денис, ако има прегласуване.
От гледната точка на Аналия има 4 възможни изхода от племенния съвет, тъй като не знае дали Денис ще гласува за Бо или Кари и не знае дали Зоран ще гласува за Бо или Денис. По начина, по който Анелия гласува в епизода при 1 от 4-те възможности (само когато Зоран гласува за Бо и Денис гласува за Кари) ще бъде изгонена Кари. От друга страна, следвайки плана, който предложих, при 3 от 4-те възможности Кари ще бъде изгонена. Денис ще бъде изгонен единствено ако Зоран гласува за Денис, а Денис гласува за Бо. С този ход тя щеше да увеличи шансовете Кари да бъде изгонена от 25% до 75% и в случая (Денис гласува за Кари, а Зоран гласува за Денис) щеше да успее осъществи целта си."

# 1 153
Аз не съм гледал лайфа все още, но това, което чух от Неделчо показва как наистина той играе 4D шах - много голямо уважение заслужава, че мисли такива нестандартни ходове.
С ОГРОМНО удоволствие искам да го гледам как играе, но мисля, че няма шанс тъй като е герой от друга медия.
Е, и Туджаров се изяви в друга медия и участва и в двете игри. Неделчо сигурно трябва да почака години да го позабравят, за да притъпи вниманието към себе си. Или да участва в някакъв по-спешъл сезон с други равностойни играчи. Или в някой чуждестранен Stuck Out Tongue Winking Eye

Малко коментари от Зоран:

# 1 154
Ами, съжелявам, ама ми е простоват.

Общи условия

Активация на акаунт