Мама вече не се клатушка, а малко СЕПТЕМВРИйче в ръцете си гушка!

• 7 089
  • 181
  •   1
Отговори
# 90
Много висока, а слабичка явно ще е. Явно изпускаш междинните хранения преди обяда. Аз давам попара, бебешки кус-кус сутрин, към 11 мляко, обяд, следобедна закуска елда варя с плод най вече, може и "мляко" с ориз, само плодове(но лл каза каша задължително), вечер преди сън мляко със бисквити от смляните за шише. И моето човече не качва. 76см и 8800кг. А си хапва и му готвя вече само аз. Не ги хареса кухните. Май или са твърде течни или твърде мазни. Харесва му да е по-гъсто. Правя му чушки с ориз и месо, миш маш (много го хареса днес), сьомга с за печени зеленчуци, кюфтенца от тиквички, спанак и киноа. Сега вече започнах готвени, че преди това само варях някакви комбинации. Чудя се за други рецепти, но ще измисля все нещо.

# 91
Азалия, моето дете е от тези бебета дето никога не отказват храна. Количества не съблюдавам, това ми харесва при него, че никога не връща нещо за хапване. Вече ако не му хареса не го яде, но винаги пробва.
Миналият месец беше почти 10 кг. и 75 см, консултацията за август тепърва предстои.
Според мен, щом си има интерес и желание детето давай му да хапва, хич не му мисли. Едва ли ще го прехраниш, просто задоволява любопитството, а и глада си за храна. Радвай се ☺️

Ние в края на месеца сме на фотосесия, взех му много готино сетче от Х&М, но е повече спортни елегантен стил, тъй като снимките ще са на плажа.
За рождения ден тоалет не съм гледала, но едва ли ще е нещо много по-официално, предвид че ще сме в парка.

# 92
  • au bout du monde
Здравейте, как сте ? Вие как се чувствате емоционално и физически?

Аз писах, писах и добре че се изтри....
Нещо не се чувствам добре емоционално.
Чувствам се самотна и изолирана. Не ми се излиза изобщо с децата навън. Имам помощ от майка ми и свекърва ми. Успях да се организирам да ходя на пилатес реформър 2 пъти в седмицата. Ако има как всеки ден бих ходила.
Имам 2 момчета, но ми се иска да имам момиче Sad Но на 3то едва ли ще се решим. 3то момче не искам.
Имам малко усложнение след раждането, което трябва да се оперира, но не намирам специалист в Пловдив и това ме натоварва също. Снощи съм ревала за това, че няма да намеря решение на проблема.
Успях да сваля всички кг, които исках, изглеждам вече отлично. Само долната част на корема трябва да се стегне още, но от време на време ме хващат лудите, че корема ми все още е мек и нямам чувствителност в мускулите. И пак рев.
Постоянно плача за всичко.
Мъжът ми ще ходи на плаване. И на мен ми се полага почивка сама, но няма с кого, защото всичките познати вече са си взели семейно почивките. Гадно ми е че той ще се забавлява, а аз пак трябва да стоя сама с децата.

# 93
Тази емоционална дупка, в която си изпаднала, постоянен рев и тревожност ми е много позната. Изследвала ли си хормоните на щитовидната жлеза?

# 94
  • au bout du monde
Тази емоционална дупка, в която си изпаднала, постоянен рев и тревожност ми е много позната. Изследвала ли си хормоните на щитовидната жлеза?

Не съм. Те кога се изследваха?

# 95
Могат да се изследват по всяко едно време. Не зависят от цикъл, ако това питаш (както половите примерно)
По принцип след бременност е често срещано да се разбъркат хормоните, да се отключат разни проблеми с тях и затова мисля е хубаво да си ги следим.

# 96
  • au bout du monde
Могат да се изследват по всяко едно време. Не зависят от цикъл, ако това питаш (както половите примерно)
По принцип след бременност е често срещано да се разбъркат хормоните, да се отключат разни проблеми с тях и затова мисля е хубаво да си ги следим.

Утре може да мина да пусна едно изследване.

# 97
На гладно се изследва! Успех!
Имате ли вече някакви идеи за рождените дни? Аз мисля за градинско парти с най-близките роднини, че даже се пада в събота. Оглеждам идеи за декорация..
Има ли проходили бебчета, как сте като цяло? Много е тиха темата последните седмици 😌

# 98
La Libellule, сутрин на гладно и жадно, както е писала и Азалия. Когато се изследват хормоните на щитовидната жлеза е препоръчително да се пускат всички (TSH, Tat, Mat, FT3 и FT4), както и консултация с ендокринолог.

Относно рождения ден... Ние също мислим да е в тесен кръг, ще поканим нашите родители + няколко приятели. Ще бъдем в парка. Вече правя списък с нещата, които ще приготвя, купих и малко украса. Искам всичко да стане така както си го представям 😁❤️

# 99
Ние запазихме ресторант и украса. Ще е традиционно празнуване. Фотосесия ще има сега на 21ви. За ресторанта съм на купила форми за сладки с мече с балончета в ръка и опаковки и лепящи персонализирани стикери. Аз ще ги направя тези неща. Чудя се за магнити ссъс снимка от фотосесията дали да правя. За частта с децата на масата съм намислила да ми сложа от тези дето правят балончета с веро, Персонализирани и тях. Намерих по 1лв и малко в един сайт. Те и магнитите били бюджетен вариант - 1.2лв. Толкоз за тази година хахаха. Още не ходи, но днес направи сам 3 крачки. Още го е страх да се пуска, има някаква бариера емоционална хахаха.

# 100
Здравейте, момичета!
Петя, би ли споделила от къде са формичките за сладки?
Аз също обмислям градинско парти с най-близките хора, вече съм ангажирала фирма за украсата, но с храната и напитките не знам какво да правя- не мога да реша с какво точно да нахраня гостите.
Мисля да направим и фотосесия за рождения ден, днес ще се обадя да запазя час.
Някой може ли да ми даде идея от къде да намеря официални дрехи за момче?

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 09:28 от Mako

# 101
И аз питах за официални дрехи. Готовите не ми харесваха, искам малко по-разчупено. Иначе формите са от алиекспрес, ако имаш време да чакаш. От там поръчах и другите неща, но това преди месец.

Облекло

Това за фотосесията, има и втори комплект, но него май не съм го плейтнала. Имах панталоните, много харесах ризата, другото с търсене.
Взех обувки Биомеханикс, амиии трудно върви с тях. Дори моя мъж отиде да ги връща и се прибра с по-големите. Ходи обясни на мъж, че са му големи тези.

# 102
Петя, какво означава, че не си плейтнала дрехите? 🤔
И с тази форма ти ли ще правиш сладките? Пробва ли я вече? Интересно ми е как се получават Simple Smile

# 103
Имам предвид, не съм направила колаж. Така ми е по-лесно да си го представа как ще стане като комплект. Не съм пробвала още. Но мисля и нещо с шамфастък и мляко да ги правя, да станат по-зелени. Ще видим, все ще се получат.

# 104
Формите са страхотни!Жалко,че нямам време . Благодаря и за сайта за дрехи- не съм гледала в този .

Общи условия

Активация на акаунт