Великобритания - тема [92] Лятнo - Морска НеКовидна

• 48 279
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Leeds, UK
Тази сутрин беше по-зле. Не е приемал вода, но не е и изхвърлял. Количеството на лимона е много малко, за да раздразни стомаха 1 ч.л на 250 гр вода. Нямам идея какви прахчета да взема. В аптеката казаха, че нямат такива. Кажете ако знаете нещо без рецепта да търся иначе ще карам на бабините лекове.
Той хубаво да се оправи до вторник, но и да се въртя край него не мога, ако се лепне на мен или детето тоя вирус. Ковид не ме хваща, ама гриповете ме смилат на каша.

# 421
Dioralyte sashes, те са точно за въстановяване на електролити. Иначе имодиума би трябвало да си свърши работа. За съжаление няма нищо подобно на нашите сметки и ентерол.

# 422
  • Leeds, UK
Dioralyte sashes, те са точно за въстановяване на електролити. Иначе имодиума би трябвало да си свърши работа. За съжаление няма нищо подобно на нашите сметки и ентерол.
Мерси, Ронка. Ако стигна до БГ със сигурност ще си взема за насам. Сега му пробутах половин чаша вода с разтворени малко сол и захар.

# 423
Хепи Белла, чай от джинджифил с малко лимон и мн малко мед правя у нас за справяне с повръщане. Лимона и меда са в минимални количества, само за вкус.
Другото, което помага е компот от кайсии, пасиран.
Това за елементарни неразположения, които не изискват намеса на лекар.
Стискам ви палци да се окаже нещо такова.
Тест направихте ли?

# 424
  • Манчестър
По въпроса с бебета и кърмене няма да се изказвам, защото ще съм низвергната от аудиторията тук.

Аз съм против кърменето, още повече , ако трябва да се мъча, нагласям, гледам какво ям, какво пия и т.н. Благодаря , но това не е за мен. Аз съм отгледана навремето с АМ, моето дете също. Яде, знае се колко е изял и т.н. Колики не разбрах дали е имал, нито пък зъби кога са никнали.
Хората са го измислили, 21 век сме, едно време да кърмили, щото на нивата АМ не е имало….

HappyBella, не знам откъде ще пътувате (Довър или Хъл).
На Довър е ужасно. Миналата събота чакахме 4 часа, а и още не беше почнала ваканцията. Карахме 350 мили до Довър нощно време без никакъв трафик, билета ни беше за 8 сутринта, викам може и на предния в 6 ам да се качим…..едва успяхме в 12  на обяд, и това обърка всичките ни планове ( пътувахме към Южна Франция ) , за към БГ не знам как е.

# 425
Ave,  звучи кофти за мен, но го правя само да млъкне свекърва ми. Нито мъжа ми ме натиска, нито майка ми е на 100% - КЪРМИИИ.... нито аз. От самото начало ме е страх какво ще кажат хората, ако си го кажа.
Последен опит правя с протектори, днес казах стига толкова. Стана ми хубаво когато дори за 15мин днес успяхме... Но наистина е изтезание за това детенце.
Решила съм 1 - 2 месеца да се изцеждам заради него, да му дам колкото мога от себе си, защото съм голямо куче в отношение на болести и имунна система... Не знам какво е да си болен направо, да чукам на дърво.! И след 1 - 2 месеца спирам, и аз имам живот и съм човек, АМ  в крайна сметка не е чак такъв боклук. Децата растат и са здрави и със него, не е само кърмата в основата на всичко.

# 426
  • Leeds, UK
Ave, от Довър ще пътуваме, в 2,20 сутринта е ферито. Мислим към обяд ще тръгнем бавно и славно. 14 часа мисля ще са достатъчни😁 Последна информация от приятели отпреди 30 минути грам трафик нямало.
Вашият билет флексибъл ли беше?
Тест му правих преди да се тръшне.  Имам много и ги джиткам периодично, че ще им изтече срока 😁

# 427
  • Манчестър
Ave, от Довър ще пътуваме, в 2,20 сутринта е ферито. Мислим към обяд ще тръгнем бавно и славно. 14 часа мисля ще са достатъчни😁 Последна информация от приятели отпреди 30 минути грам трафик нямало.
Вашият билет флексибъл ли беше?
Тест му правих преди да се тръшне.  Имам много и ги джиткам периодично, че ще им изтече срока 😁

Флексибъл дотолкова да можем да се качим на предния преди часа или на следващия след нашия час.
Но то заради опашките всички чакаха.

# 428
  • Leeds, UK
Аз исках да взема флексибъл /премиум/но бяха разпродадени. Купих с priority on boarding. Разбрах че е -/+4 часа. от букнатия час.

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 22:54 от Happy Bella

# 429
  • Манчестър
Аз исках да взема флексибъл /премиум/но бяха разпродадени. Купих с priority on boarding. Разбрах че е -/+4 часа. от букнатия час.
[/quote

С коя компания пътуваш? Ако е DFDS си вземи Relax Lounge x £5  на човек, ама не съм сигурна за деца дали става.
Тишина и спокойствие , само аз и ММ бяхме на отиване.

# 430
  • Leeds, UK
С DFDS сме. Ако тръгнем… Моят мъж още е в същото положение. Изпи целия Имодиум и нищо.
Поне спря да повръща. Не знам какво ще го правя.

# 431
С DFDS сме. Ако тръгнем… Моят мъж още е в същото положение. Изпи целия Имодиум и нищо.
Поне спря да повръща. Не знам какво ще го правя.

Ако все още е с диария, няколко зрънца ориз да изпие, много неприятно,  особено преди ваканция. Стискам палци Heart

# 432
  • Leeds, UK
Сварих му оризова вода, давам му и вода със сол и захар, яде варен ориз с варени моркови. То изведнъж започна всичко, дано така и да приключи.

# 433
  • UK
Happy Bella, дано приключва вече тоя вирус. Как се чувства той, сигурно е отпаднал много?

# 434
  • Leeds, UK
Взе да щъка из къщи😁. Вчера вдвам ставаше от леглото. Втора опаковка Имодиум му взех. От първата не видяхме ефект много. Май оризовата вода помогна повече.

Общи условия

Активация на акаунт