Великобритания - тема [92] Лятнo - Морска НеКовидна

• 48 262
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Не, просто вируса протича така, остро в началото, после минава. Дано се оправи бързо.

# 436
  • Leeds, UK
Звъннах в сърджарито и чакам доктора да се обади обратно. Минаха повече от 48 часа с нестихваща диария. Явно трябва нещо по-силно от Имодиум, нещо с рецепта.

# 437
Happy, бързо да се оправя!

# 438
  • До хладилника, който обичам
Златна си, за теб си мислих, отварям да ти пиша и си писала Hug
Драсни ми на лично, ще ти помогна, както мога Simple Smile

# 439
  • Leeds, UK
Happy, бързо да се оправя!
То аслъ ще се оправи преди да ми звънне доктор. Изрично казах, че е спешно! Минаха 3 часа..

# 440
  • UK
Хеппи дано се обади, пиши после.

Вие кога трябва да тръгнете, ти как си?

# 441
  • Leeds, UK
Той ако не се обади до 12 се обаждам аз и гледай  кво става…
Утре следобед трябва да се изнасяме към Лондон и Дувър. И тестове трябва да правя, багаж няма грам оправен. Аз съм добре, детето също. Засега. Само той е…

# 442
  • Манчестър
Той ако не се обади до 12 се обаждам аз и гледай  кво става…
Утре следобед трябва да се изнасяме към Лондон и Дувър. И тестове трябва да правя, багаж няма грам оправен. Аз съм добре, детето също. Засега. Само той е…

Хич не чакай обаждане, отивай в спешното.

# 443
Бих действала и в посока да сменя датата за ферито.

# 444
  • Leeds, UK
Изписа му Codeine phosphate. Тъкмо бях да ги взема. Иначе видимо е по-добре.

# 445
Изписа му Codeine phosphate. Тъкмо бях да ги взема. Иначе видимо е по-добре.

Това има запичащ ефект. Дано се оправи до утре

# 446
  • Leeds, UK
Отложих пътуването с ден и половина още след утре. Демек чак, четвъртък през нощта ще сме на ферито. Платих си £12 на DFDS fee. Дето ще го мисля ще се или не ще се … 💩 по път. Ся стискайте палци аз да не се 💩😁

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 20:38 от Happy Bella

# 447
Здравейте, детенцето ми на 4г. прихвана от шарката в градината им но като цяло засега протича много леко, няма темп и не го сърбят пъпките. Чудя се трябва ли да го водя сега на личния лекар или няма смисъл да се разправям засега че като знам колко е трудно да се свържа с тях (освен ако не се усложнят нещата де).

# 448
Моят я изкара преди няколко месеца, не съм го водила на л.л, то няма смисъл, един крем от аптеката взех, да не го сърбят пъпките, от градината искаха да си стои у дома и като позавехнат пъпките, тогава да се върне. Мисля, че за около седмица всичко приключи Simple Smile

# 449
  • London
Здравейте, детенцето ми на 4г. прихвана от шарката в градината им но като цяло засега протича много леко, няма темп и не го сърбят пъпките. Чудя се трябва ли да го водя сега на личния лекар или няма смисъл да се разправям засега че като знам колко е трудно да се свържа с тях (освен ако не се усложнят нещата де).

Сина ми изкара преди около 6 месеца, от клиниката ми обясниха, че не допускат заразени с шарка и имахме онлайн консултация, казаха да мажем с крем и това е..

Общи условия

Активация на акаунт