Великобритания - тема [92] Лятнo - Морска НеКовидна

• 48 261
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • Bristol
Здравейте, детенцето ми на 4г. прихвана от шарката в градината им но като цяло засега протича много леко, няма темп и не го сърбят пъпките. Чудя се трябва ли да го водя сега на личния лекар или няма смисъл да се разправям засега че като знам колко е трудно да се свържа с тях (освен ако не се усложнят нещата де).
Както са писали по-горе, само консултация по телефона ще е. Ако няма усложнение, висока темп, възпаление на пъпките и тн, е безсмислено дори да се обаждате. Винаги такава им е била практиката за варицела. Само в градината се обадете и им кажете, за да знаят.

# 451
Благодаря Ви момичета.

# 452
Моите го изкараха тежко, особено малката. Освен гела/спрея от аптеката ми казаха да давам и противоалергично за намаляване на сърбежа. Много помогна. Също така има едни овесени прахчета (за нас бяха свършили, та трици от супера в чорап) да се киснат във ваната в тях. Също много облекчават. Панадола го пиха и двамата за намаляване на болката, сина лимфите и гърлото го хванаха, а малката беше няколко дни с температура.

Леко и бързо да минава с малко пъпки!

# 453
Ам че те в коя клиника приемат болни? Интересно ми е, не че друго.
Да знам, специално ще се запиша в нея.

# 454
Proxilin, Virasut и Пиритон. При темп само парацетамол, не нирофен.

Поздрави от мен от Позитано

# 455
  • Манчестър

Ауу, не те е срам, любимата ми локация в любимата Италия.

Кой вятър те отвя там? Ще имаш ли време за обиколка из района?

# 456

Не ме е 😂😂. За 4 дни сме, като спим в Неапол и оттам на различни дестинации. Помпей и Везувий ще ги пропуснем, предпочитаме островите и морето. Утре сме на екскурзия до Капри, в Петък ще хванем ферибота до Амалфи.
Неапол не ми харесва особено.

# 457
Ронка, още снимки да покажеш. Весела почивка!

# 458
  • Манчестър

Не ме е 😂😂. За 4 дни сме, като спим в Неапол и оттам на различни дестинации. Помпей и Везувий ще ги пропуснем, предпочитаме островите и морето. Утре сме на екскурзия до Капри, в Петък ще хванем ферибота до Амалфи.
Неапол не ми харесва особено.

Ако беше казала по-рано, щях да ти кажа , че е по-добре Соренто като база и оттам лодки навсякъде…
Равело да не пропуснете, и на Капри да се качите на седалковия лифт. Също, препоръчвам на връщане от Анакапри да наемете от кабрио такситата….гледката е божествена…

Аз пак се каня да ходя, но търся някой да ми пристане на акъла.
За 4 дни ще имате време за Везувий, но за Помпей си трябва поне половин ден ако бързаш и пропускаш, иначе цял ден.

Препоръчвам също един ресторант при рибарското селище - Тратория Емилия, работи от 1947 г, все още се управлява от фамилията и там е сниман филм със София Лорен (1955 г). Всеки ден имат прясна риба…..Може да ми видиш снимката някъде там😂😂

# 459
За Капри за утре сме с организирана екскурзия. Помпей отпада директно, много е топло и ще го отложим за друг път. Днес обикаляхме из Позитано и Соренто, определено не сме ги видяли както трябва, но пак добре се разходихме.
Сестра ми се занимаваше със всички резервации, единствено спим в Неапол, а не в Саренто както и тя мислеше по едно време е, защото в събота полета ни е в много рабо сутринта, в 6 сутринта и щеше да стане сложно. Но определено много ми харесва и бих повторила с удоволствие.

# 460
  • Leeds, UK
Момичета, вчера тръгнахме в 3 следобед от вкъщи. Още 11 часа и сме в БГ😁 Трафиците заради ремонтите в Европа са страшни🙈
Обмислям някоя почивка в Унгария. Някой беше споменал за градче с хотелчета в Унгария. Ако може да ми припомни кое беше

# 461
  • Манчестър
Момичета, вчера тръгнахме в 3 следобед от вкъщи. Още 11 часа и сме в БГ😁 Трафиците заради ремонтите в Европа са страшни🙈
Обмислям някоя почивка в Унгария. Някой беше споменал за градче с хотелчета в Унгария. Ако може да ми припомни кое беше

Е, добре се движите.....ти само от North West до Довър имаш близо 300 мили.

Едно нещо ме впечатли мен - 1000 мили на посока в цяла Франция вкл. Париж, аз не видях нито един ремонт и нито една катастрофа......Стигнах на 10 мили от къщи и 3 часа чаках заради два инцидента......

# 462
# 463
  • Leeds, UK
От вчера следобед сме си вкъщи. Пътуването беше супер. Не сме чакали никъде. Трафикът в Германия заради ремонтите беше зле, но се понесе. В Унгария станахме свидетели на катастрофа на румънски шофьори в 2 през нощта. Карат като луди да се приберат. Е, прибраха се….Жегата е покъртителна. Оправих си паспортите днес. Само ние бяхме в паспортна служба днес (Пловдив). В сряда ги вземам и изчезвам на морето.😁

# 464
  • Bristol
Преди години бая чакахме с дъщерята за първата й лична карта. Тази година пък най-накрая синът успя да си вземе неговата, подаде преди почти 5 години и никого не беше упълномошил за взимането й. На гишето жената се пошегува, че такса за наем има 😂 Догодина изтича ЛК на дъщерята, ще видя дали онлайн ще можем да я сменим. Вече ще е на 18 и картата ще важи 10 години. Преди 18 е само за 5.

Общи условия

Активация на акаунт