Любители на кучета - 128

• 32 537
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Каква е тази охлаждаща постелка?

# 601
  • София
Каква е тази охлаждаща постелка?
С някакъв гел е пълна вътре и държи хладно. Кучето си я търси в жегите самичко, явно му е добре там. Не са глупави животните.
Тази конкретно я взех от Амазон, немския. От там си поръчвам и торбички за акото, излизат ми най-евтино и то с доставката.

# 602
Има ги в пепко на 15 лв.

# 603
Оо и нашата охлаждаща е вече изкарана.
Чарлюшата е 😍
Айк си търси и бриза до прозореца

# 604
  • София
С риск да досадя... но така минава неделния следобед... докато мама прибира дрехите в гардероба, някои се търкалят на леглото 🥰❤

# 605

В Пепко има и торбички за ако. 2.50 лв. са три ролца с общо 60 торбички. Няма ги обаче във всяко Пепко. Затова, като мина през по-голямо, купувам, колкото мога да занеса до касата. Joy

# 606
Изяде ми Интернет кабела

# 607
  • Пловдив
Добре ,че не е изяла някой 220V .
Обезопасете всички кабели , и всякакви неща ,които може да нагризе и погълне части от тях.
Така е с куче-бебе ,при това скучаещо по цял ден/нощ.

# 608
Днес сме цял ден заедно и имам потенциални осиновители.

# 609
  • София
Ще търся и аз охлаждаща постелка. Малко съм скептична как се активира този охлаждащ гел вътре, но да видим....

# 610
  • Бургас
Имахме постелка, но беше изядена.
Сега имаме охлаждащ под в банята.

# 611
  • тук-там
+1 - и нашата даде фира

# 612
В петък водих Рила в офиса и съм абсол/тно на мнение, че това не е мястото за млади кучета. Всичко и всички са им интересно и само си врат нослетата, където не трябва.
Вкъщи кабелът за интернета беше изяден след няколко месеца. Доста се задържа все пак Grinning
А на шефката кучето на 12 години влиза и се просва на пода. Спи по цял ден.

# 613
  • Варна
Май Бизу е рекордьора, 10 пъти идваха, заради прегризан кабел 😂😂

# 614
Моят пакостник пък само два пъти се е опитвал да гризка кабел, скарах му се и от тогава не проявява интерес към тях. Така или иначе не остава сам покрай кабели де.
В момента даже спи така под бюрото Satisfied
Скрит текст:

Включвам се и аз с въпрос - скоро ще излизаме навън, че му мина третата ваксина и вече тренираме слагане и махане на нагръдник и ходене на повод. С нагръдника няма никакъв проблем, за секунди го слагам и махам, не го притеснява, ходи и си играе, докато го носи. Сложа ли повода обаче се препарира, застава до дивана и не иска и крачка да направи. Залъгвам го с храна, с наградки, с играчки, излизам на терасата, защото винаги му е интересно там, но не - стои и не помръдва. Малко съм се отчаяла вече. Как ще излизаме навън, ако не иска да ходи на повод. Disappointed Relieved Пробвах и с автоматичен, и с нормален. Не ще и не ще...
Случвало ли ви се е и как го преодоляхте? Чудя се дали направо вече да не му го сложа навън като излезем за първи път и евентуално може да е толкова запленен от заобикалящата го среда, че да "забрави" за това явно неприятно за него нещо - повода.

Общи условия

Активация на акаунт