Scrapbooking

• 38 184
  • 390
  •   1
Отговори
# 210
Заставаш пред СофияПрес с лице към сградата, заобикаляш я от лявата страна. Точно отзад има по-ниска сграда с два входа почти един до друг. Влизаш в десния вход и вървиш до края на коридора.
От лявата страна мисля че е последния магазин- просто попитайте за ножичките.

Много ти благодаря   bouquet.

# 211
картона си е обикновен,на лист го продават,един лист е един лев,всички останали материали са купени от цветарски магазин
благодаря ви,за съжаление наистина не се отварят снимките в снимка.бг,искаше ми се да си кажете мнението за цялостния вид на кутийката Hug
за снимката имах предвид,че е много голяма.нали има допустим размер newsm78
иначе самата кутийка не е много голяма...

# 212
тики-так, харесва ми много!!!
 ДАй още снимки  Simple Smile Пусни ги по начина , по който си пуснала тази.  Simple Smile

# 213
не са ли много големи ,за да ги пускам във форума,модераторите нали все предупреждават да не се натоварва форума и за това не исках да ги пускам направо в отговора
ще сложа още една ,защото от тази не се добива много ясна представа за вътрешността,но капачето няма да го  пускам,защото нещо май ще го дооправям Thinking

# 214
Пак казвам - страхотна е !!!
Наистина е много оригнален подарък , дано го оценят!

За снимката - да , голяма е .....пускай доректно линка , без да го затваряш в таговете [img] [/ img]  Wink  или го затвори в [url] [/ url] - това е следващия бутон с картинка на  планетата Земя   Simple Smile

# 215

Аз искам да те попитам нещо, защото не ми става ясно, а и не си спомням да съм чела как точно се прави.
Всеки мотив с еднакво голям размер ли е от следващия или с една идея по малък ?

# 216
тики-так, кутията е страхотна.браво на теб! ако капака ти се струва постен украси го с цвете и го обиколи с панделка. веднага ще "светне"

# 217
Цитат
Аз искам да те попитам нещо, защото не ми става ясно, а и не си спомням да съм чела как точно се прави.
Всеки мотив с еднакво голям размер ли е от следващия или с една идея по малък ?

goldenova, на 9 страница на тази форум, в моя пост има линк към инструкциите за кутията

# 218
здравейте отново!
сватбата мина и всички харесаха подаръчето,аз пооправих малко капачето и наистина стана много сладко,за съжаление не снимах крайния вариант ooooh!
отделните картончета,които се слагат едно върху друго трябва да са с една идея по-малки,защото като се вдигнат нагоре да се затвори кутийката,това ,което е най-отгоре ще пречи да се затвори капачето.Аз ги изрязах с еднакъв размер,но след това ги поорязох с къдравата ножичка и те си станаха точно.Общо взето се радвам на резултата... Blush

# 219
  • София
Момичета,
някоя от вас знае ли дали се продават в България такива чудесийки,и ако да-къде?
Мноооого ми трябват. Praynig

http://www.save-on-crafts.com/punches.html

Питам най вече за перфотарочетата/клещите също/ и печатчетата...

# 220
Исайкова , да има ги (някой от тях). Аз си ги взех от веригата Биг Шоп за по 2,10 лв бройката.  Simple Smile  Клещите са пак перфоратор с форма, но с друг захват.....

# 221
  • София
Горска Фея ,благодаря ти!  bouquet
Днес ще проверявам:)

# 222
Привет и от мен!

В момента разполагам с една ножица и много желание Simple Smile

За сега събирам информация - какво да направя и какво ми трябва.

Надявам се темичката да живне отново   bouquet

# 223
  • София
Горска Фея ,проврих и в 5-те Биг шопа в София.Никъде няма.И в сумати книжарници още...Sad((
Ти от Варна или Бургас беше.
Утре пътувам за Бургас,там дали продават някъде перфоратори?Много ми трябват...

Ники,аз започнах да си правя картички:)Вече имам две.
А онзи ден се снабдих с фигуралните ножици от Практикер.В промоция всяка по левче.Имам 5 Laughing

Темата много я изоставихте.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт