Scrapbooking

• 38 180
  • 390
  •   1
Отговори
# 285
iguanka да от тези с различна формичка ще бъдат,били подобни на печатчета,но  нямам никаква представа дали ще ги има и при вас,но на сайта на Сланчоглед има телефони -просто след петък се обади да питаш  Hug
  Радвам се че рамките са ти харесали  Hug

# 286
От както прочетох постинга на Ани Радулова за поръчаните сборници с хартии само ходя и смятам  Grinning. Чудя се какво пък чак толкова добро дело да направя, че да мога да си ги поръчам за награда  Mr. Green Сега adi_5 ме зарадва, че и тук могат да се намерят такива неща. Жалко само, че Слънчогледите не качват всичко на сайта си  Sad. Рамките ти наистина са много хубави  Heart Eyes

# 287
Най-накрая успях да си подредя на собствения компютър всички снимки на нещата, които съм правила. Ето още някои от тях. Това са два албума, които правих за наши приятели, с които бяхме заедно на почивка в Гърция. Изработих ги в различен стил, за да няма повторение.

целия албум:

http://picasaweb.google.bg/aniradulova/VacationInGreece

# 288
Това е другия албум.

За него направих нещо като "къщичка", за да се съхранява по-добре.

http://picasaweb.google.bg/aniradulova/FirstTravelToGreece

# 289
# 290
А това са кутии за подаръци. Добре е да имаш няколко готови подръка.

И един готов подарък:

# 291
Ани, всички неща са ти невероятни! Много те бива, пу- пу  Grinning
Много ровичках уж в онзи сайт, който пусна, намерих някакви хартии и сега се скриха в дън гори тилилейски  Mr. Green. Има ли някакви готови комплекти или са само хартии, само ширити, само шаблончета? А страниците на албумите ти ли са от нещо специално или основата е от подръчни материали?
adi_5, какво точно представляват комплектите в Слънчоглед? Защото това май е по- достъпно. Според мъжа ми  Grinning

# 292
Има и комплекти има и отделните им части. Разгледай "webisodes" - това са клипове с които представят съответния комплект, но има мнго интересни идеи и полезни неща. Страниците на повечето албуми ги правя от бирен картон и отгоре залепвам декоративната хартия. Но на единия "гръцки" албум основата е от  мукавени парчета, на предната и задната корица леко съм ги "обелила".

# 293
само тук не сьм се н авряла , а ма заради работите на Анито ще взема да се пробвам .
Ани ,чудесни са
дай една идея за бебета
на chiges за момата и за внука Алекс newsm51

# 294
Раче, ентусиазира се, а?  Mr. Green Разгледай линка от предната страница- там има идеи всякакви. Ама да знаеш, че аз вече успях да се изгубя в него не веднъж  Grinning.
Ани, благодаря за разясненията, винаги са добре дошли.   bouquet Отивам пак да ровичкам.

# 295
chiges самите комплекти са запечатани и няма как да се  види какво има в тях,но на гърба е снимано всичко.Има няколко десенчета за основа и панделки,брокати и  др дребни елементи.Имаше няколко разцветки-светло резедаво,светло виолетово и светло жълто.Ако мога да съм полезна с нещо др питай

# 296
Благодаря, Ади! Жалко че ги няма на страницата им тези неща, иначе съм поръчвала от тях и бих го направила отново.

# 297
  • София
запис   bouquet

# 298
# 299
  • София
АниРадулова, направо ме смая с албумите които си направила - УНИКАЛНИ СА!!!  Heart Eyes Hug
Ади, браво и на теб!!!   bouquet

И аз събирам материали за нещо интересно - да видим до къде ще я докарам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт