Scrapbooking

• 38 184
  • 390
  •   1
Отговори
# 195
Много хубави неща. Аз се интересувам върху каква основа залепваш нещата. Това предполагам е цветен картон, но откъде си го намерила. Аз съм се амбицирала да направя албум на дъщеря си, но не знам какво да ползвам за основа. Намерила съм един цветен картон (в пет цвята - червено, зелено, жълто, оранжево и синьо), но цветовете са много ярки. Бих искала да намеря нещо по-убито (ако ме разбирате), в розово, лилаво и по-леки цветове.
Miriel, всякакви цветни картони има в Офис 1. Ярки, убити цветове..,каквото ти душа иска. Hug

# 196
Вече в много книжарници продават различни видове картони.Естествено най-голямо разнообразие има в магазините за художници. За "страници" на албумите използвам много дебел картон. Като залепиш на него и елементите става доста стабилно.
А за рамкиране на снимките може да се използва или цветна хартия или по-тънък картон.

# 197
  • Разпиляна във въображението
Цветните картони на А4 ли са или по-големи. Ще пада играчка да се изрязват правилно.

# 198
Цветните картони на А4 ли са или по-големи. Ще пада играчка да се изрязват правилно.
Аз съм виждала само А4.  PeaceСетих се, че може да се използва твърд картон от кутии за парфюми, обувки и подобни.

# 199
Още нещо, Горска фея. Пънчовете наистина са от масивна стомана и най-вероятно се изтъркват много трудно, но ако пробиваш много дебел картон или много листа накуп им се разваля пружинатаи не се "връщат" като при обикновените перфоратори. Освен това забравих да кажа за профилните ножички -  на книжната борса на СофияПрес има едно магазинче, в което ги има - 12 броя в една кутия и всичките са различни. Ако някой иска ще се опитам да обясна точно къде. Цената на една ножичка е 0.98 лв.

Би ли ми кзала къде се намира това магазинче.
Благодаря предварително.

# 200
Заставаш пред СофияПрес с лице към сградата, заобикаляш я от лявата страна. Точно отзад има по-ниска сграда с два входа почти един до друг. Влизаш в десния вход и вървиш до края на коридора.
От лявата страна мисля че е последния магазин- просто попитайте за ножичките.

# 201
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=129348

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2771277

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2771313

Това е моят първи опит в Scrapbooking.Тъй като много ми хареса Exploding Box-a,която бяхте показали по-горе,реших да я направя.На всичкото отгоре имах и повод- в събота сме кумове на зълва ми,та реших да направя кутийката по-случай сватбата. Мисля,че стана добре като за първи път,освен това е много оригинално като подарък,поне според мен.Така че го направих като Рецепта за семейно щастие.В началото на юни пък сме кръстници на едни много сладки близначки,така че смятам и там да направя нещо подобно.Беше ми много интересно,наистина.Малкия ми помагаше(май повече пречеше) и резултата е налице,капачето малко не пасва като размер на кутийката,но нейсе...
отвътре ми хареса как стана,но нещо на външен вид не съм я довършила...малко постна ми стои така ,само зелена,ще измисля нещо и за отвън...
Ами това е...Моят първи опит,дано да не е последен Grinning

# 202
тики-так  снимките не се виждат  Sad Отваря се началната страница на snimka.bg

# 203
а,що така?!?  newsm78
аз си ги отварям newsm78 newsm78 newsm78
честно казано,не знам как во да направя за да се виждат
досега винаги съм слагала така линк към снимки...

# 204
Ако искаш пробвай да сложиш снимките тук.
Значи...отваряш снимката,даваш десен бутон върху нея,после properties.Ще ти се отвори едно прозорче.Там където пише ADDRESS (URL) копираш адреса,пействаш го тук,маркираш го и натискаш бутончето ,което е точно под буквата B над прозореца,в който пишеш постинга.
Така би трябвало да стане.Но ако искаш изчакай да видиш другите виждат ли снимките.Може проблема да е само при мен  newsm78

# 205
# 206
тики-так отвори снимката в snimka.bg където си я качила.Директно от твоя компютър не става.

# 207
май стана много голяма newsm78

# 208
май стана много голяма newsm78

Супер е! Струваше си да я видим-браво! Много си се постарала   bouquet

# 209
  • Разпиляна във въображението
тики-так чудесно се е получило. С обикновен картон ли го прави?

Общи условия

Активация на акаунт