Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Заповядайте под шапитото на "Колозеум" и се потопете в магията на цирка!

 • 2 857
 • 78
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1 157
🐪 Вече 16 г. „Колозеум" е синоним за семеен цирк с традиции, качествена програма,  всеотдайност, упорит труд, много дисциплина и страст.Цирк „Колозеум" е създаден през 2006 г. от цирковия артист Момчил Колев, завърнал се в България за кратка ваканция след 3-годишно турне с най-големия цирк в САЩ – „Ринглинг Барнуим енд Бейли“. Завръщането му обратно в Америка се отлага, след като среща любовта в лицето на Лукреция Малеволти, шесто поколение цирков артист. Момчил решава да създаде свой собствен цирк в България с идеята да подсигури стабилно бъдеще за семейството си и да вдъхне свеж полъх и ново виждане на цирковото изкуство в България.Момчил и Лукреция вярват, че циркът е забравено от много българи изкуство, и имат желанието да го възродят и разпалят обичта у тези, които вече не го помнят, или у малчуганите, които изобщо не са го познавали.

"Не бъркайте думата „цирк" с нещо грозно и пошло! Възпитайте у децата си обич и уважение към цирка, защото то е истинско, чисто, с рискове и неподправено изкуство. А изкуството е храна за душата!"🐪 Потопете се в магията на цирка и се забавлявайте с изключителната програма, съставена изцяло от български артисти от най-високо ниво!

🎪 Не пропускайте да видите „Колелото на смъртта“ – една от най-прочутите циркови атракции в света, изпълнявана от Роси и Марио Валдемар – майка и син, познати на зрителите на малкия екран и от участието си в „България търси талант“.

🎪 За любителите на силните усещания цирк "Колозеум" е подготвил за първи сезон и номера "Глобусът на смъртта", който несъмнено ще вдигне адреналина на всеки любител на бързите и яростни скорости!

Очакват ви още:
🤡 клоунада
🎪 фокуси
🎪 джигитовка
🐪 дресура на коне, понита и камили
🤡 много смях, веселие и..., разбира се, захарен памук!


Включете се в играта и спечелете!
🐪Харесвате ли цирковото изкуство и кога за последно се насладихте на разнообразната и весела програма?  Споделете с нас мил спомен, който свързвате с цирка от вашето детство или това на детето ви.

На 9 май ще изтеглим 10 победители, които ще спечелят двойна покана за представлението на цирк "Колозеум".
 

https://www.colosseum.bg/
Цирк "Колозеум" във Фейсбук
https://www.instagram.com/circuskolozeum/

Моля, запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 12:28 от Редактор**

# 1
 • sofia
 • Мнения: 1 821
Много харесвам цирка, той е съвременната приказка и свят пълен с усмивки и страхотни преживявания. За последно бях на цирк преди 5 години и беше страхотно. Радвахме се всички и нямаме търпение да усетим пак тази магия. Винаги съм свързвала цирка с моя татко, който винаги ме водеше като малка, когато имахме възможност. Купуваше ми захарен памук и беше страхотно. Може да го заведа аз сега, за да върна страхотните спомени. Желая здраве на всички ви, весели моменти и незабравими емоции.

# 2
 • Мнения: 13
Да харесвам цирка, защото  е весело и забавно. С децата бяхме миналото лятото  за последен път и не им се тръгваше. Играеха с дресирани кучета.

# 3
 • Мнения: 3 184
Обичах да ходя на цирк като дете ,а сега на свой ред водя децата си.Обожаваме клоуните, акробатиката и дресираните животни и винаги с удоволствие си спомняме за веселите случки от преживяването ни в цирка.

# 4
 • София
 • Мнения: 277
Обичам цирка, както аз, така и детето ми Simple Smile Всеки път когато има цирк в града го посещаваме. На малкия са любими номерата с животните, а аз харесвам най-много акробатите.
Всяко представление ни е любимо Heart

# 5
 • Мнения: 33 434
Преди много, мноооого години, когато бях малка повечето време живеех на село с моите баба и дядо. Веднъж, когато баща ми дойде ни каза(на мен и брат ми), че след няколко дни ще ни водят на цирк, който е дошъл в родния ни град. Това щеше да е първият ми досег с това изкуство. Толкова бях щатлива и ентусиазирана, че след бързото изяждане на обяда си(нещо нетипично за мен) се озовах в другата стая с огледало и ножица в ръката. Подстригах си бретона, за да съм красива. Е, не бях красива. А баба ми май получи паник атака (ако тогава се е знаело за тях Simple Smile ). Нейните притеснения бяха, че в съшия ден трябваше да ни снимат мен и брат ми във градското фото, баба да изпрати снимките на чичо ми(по това време работник в СССР) по пощата и от тях да бъдат създанени някакви супер цветни и модерни по това време портрети. Е, нищо от цирка не си спомням, освен антракта, за да вдигнат решетките за страшните животни, но все още имам снимките с крив бретон, който винаги ще свързвам с първото ми отиване на цирк.

# 6
 • София
 • Мнения: 22 024
Много харесвам цирковото изкуство и се възхищавам на уменията на артистите. Последно водих детето на цирк и ми харесаха всички номера. На него му направиха най-голямо впечатление акробатите.
В детството ми имаше и дресура на диви животни и те ме впечатляваха най-много.

# 7
 • София
 • Мнения: 8 757
Отдавна не съм ходила на цирк, а много го обичам! Връща ме в детството, когато дядо ми ме водеше редовно през лятото. Цирковете бяха големи, представленията дълги, имаше всякакви животни (както mariat е написала, в антракта поставяха решетките за лъвовете и тигрите), акробати, клоуни. Днес като чуя някоя от мелодиите, които пускаха по време на представленията и ме наляга една носталгия...

# 8
 • Мнения: 326
Цирковото изкуство е нещо много интересно и трудно. Харесвам най-много дресурата с животни и  клоуните. Като дете рядко ме водеха на цирк, но спомените ми са вълнуващи.

# 9
 • София
 • Мнения: 290
Много харесвам цирковото изкуство,защото ме забавлява,разтоварва и зарежда положително.Спомням си като на живо представление с пудели в зала Универсиада през 90-те години,когато ме заведоха за пръв път на цирк.
Последно водихме синът ни преди 2 години в Поморие на цирк.Понитата му харесаха най-много и акробатичните номера( той е спортист все пак ✌️). С удоволствие бихме отишли семейно на цирк отново🍀

# 10
 • Мнения: 1 348
Харесвам цирка, това е магия, спираща дъха. До дома ми има площадка, на която разпъват шапито циркови трупи. До работното ми място, на стадиона, също има гостуващи трупи. Ходя при всяка възможност, а при животните ходим преди представление и ги гледаме отдалече. Децата са очаровани, ние, възрастните, също.

# 11
 • varna
 • Мнения: 350
Обичам цирковото изкуство и с удоволствие водя и децата ми. За нас циркът е  - смях, забавление, акробати, магьосници. За съжаление последните две години не сме били на цирк.

# 12
 • Мнения: 1 100
Много харесвам църковото изкуство, по което е запален и моя син. Винаги, когато има цирк в града, ние сме там. Последно сме ходили преди 2 години, много харесваме акробатиката и фокусите! Много ще се радваме да посетим и цирк "Колозеум", защото не сме ходили на него!

# 13
 • Мнения: 2 526
Циркът от моето детство свързвам с клоуните и дресурата на животни, тях най-ярко помня, както и едни фунийки с крем, които продаваха на входа Simple Smile

# 14
 • София
 • Мнения: 2 453
Много харесвам цирковото изкуство, за мен всяко представление, на което съм присъствала е незабравимо изживяване, дори театъра не може да извлече толково емоции на душата. За съжаление за последно се насладих на това изкуство в моето юношество. Време е да запозная синовете си с него, вече мисля са достатъчно големи.
Мил спомен имам от едно представление в малък гостуващ цирк в Костинброд, бяхме предимно деца и хората ни забавляваха дълго след приключване на програмата, усещането беше все едно сме част от самата програма, уникално беше.

# 15
 • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 • Мнения: 12 043
Обожавам цирка.Обичам всеки един елемент от това изкуство.Навремето когато бях малка точно до блока ми винаги разполагаха цирк ,защото имаше огромна поляна.Ходях на всяко едно представление.Сега водя детето си.
Имам и много добра приятелка която работи в цирк в Щатите 💗.Всяка година ми изпраща на запис представлението им.

# 16
 • Мнения: 812
Първият ми детски спомен от цирка е, когато дъщерята на съседите ни ме заведе в ролята на кака.
Най-милият ми спомен обаче е от първи клас. До оградата на училището ми години наред идваха различни циркови трупи и разпъваха шатрите. Така един цирк остана за цялата зима. Две от момичетата, чиито родители играеха в цирка, бяха записани в нашия клас. Естествено на обяд винаги ходехме в цирка и гледахме как репетират, тичахме между караваните и надничахме да видим животните. Двете момичета дойдоха на рождения ми ден и си спомням вълнението на собствените им родители, когато ги поканих.
Няколко години по-късно пак бяха в града и специално ходих да ги търся, за да се видим макар и за малко.

# 17
 • Мнения: 1 101
Харесвам цирковото изкуство и се възхищавам на уменията на артистите. Последно ходих на цирк преди няколко години.

# 18
 • Мнения: 11 570
Отдавна не съм ходила на цирк, а много го обичам!. Харесвам най-много дресурата с животни и  клоуните

# 19
 • Пловдив
 • Мнения: 8 946
Циркът е страхотно преживяване за всяко дете.
В България не съм ходила на цирк от много време.
Най-яркият ми спомен от цирков спектакъл от преди 22 години, в Базел - Швейцария. Представление, на което видях такива животни, каквито няма и в зоопарк в България. А публиката се сътоеше от 2000 деца от цял свят. Невероятно изживяване и много усмивки, умножени по 2000,
Преди това, през далечната 1987 г., посетих цирков спектакъл на лед в Москва. Ами ... и мечките се пързаляха на кънки.

# 20
 • Велико Търново
 • Мнения: 6 513
Сина ми много харесва да ходи на циркови представления, което много ме радва. Аз също си пълня очите с цирковото изкуство, но за съжаление, не сме посещавали семейно цирк никога. Или аз го водя или баща му, затова винаги емоцията остава не напълно споделена.

# 21
 • Мнения: 39
Последните две години не сме ходили на цирк, но и аз и дъщеря ми обичаме цирка. Възхищаваме се най-много на акробатите, изпълняващи сложни номера.

# 22
 • Мнения: 1 589
Май никога не съм ходила на цирк 😊 тепърва ще трябва да създавам спомени и впечатления 😊

# 23
 • Сф
 • Мнения: 8 537
Цирка е изкуство и хората в него живеят с магията всеки ден. Последно ходихме с детето на цирк на сцена ( закрито) . Пак се усеща магията. Най- много харесвам номерата с животни.Нямам конкретен спомен или интересна случка , посещението на цирково представление като цяло е вълшебно ,вече не съм дете Simple Smile но си заслужава пак да се посети!

# 24
 • Мнения: 431
Много обичах да ходя на цирк като дете. Беше голямо вълнение, спомням си колите, които минаваха и съобщаваха, че има цирк.
Последно заведох детето си на цирк и също беше толкова вълнуващо и за мен и за него.

# 25
 • София
 • Мнения: 230
Циркът е магия. Не си спомням кога за последен път съм ходила на цирк. Но е било в основното училище. Имах съученик - гимнастик, цирков актьор. Целият ни клас гледа спектакъл с негово участие и беше много вълнуващо. Обичам да гледам циркови спектакли по телевизията. Детето ми не съм го водила на цирк, но сега имам възможност да заведа една четиригодишна принцеса. Тя не е била на цирк до сега в живота си и съм сигурна, че ще бъде много впечатлена от дресираните животни и актьорите.

# 26
 • Мнения: 1 068
В града в който живеем лятото гостуват поне 4 цирка.Децата обожават магията на цирка и понеже сме били на абсолютно всички български манежи,мога само шапка да Ви сваля!Още от самото посрещане на входа децата се чувстват специални гости,а едно лято съвпадна представление и РД на младия Валдемар и всичко това се усеща в атмосферата.Клоуна е страшен сладур!

# 27
 • София
 • Мнения: 7 103
Здравейте!

Всички вкъщи сме любители на цирковото изкуство. Аз в детските си години за разлика от повечето деца не харесвах цирка, но в по-късните ми години постепенно започнах да оценявам по достойнство магията му  и към днешна дата с удоволствие водя дъщеря ми на цирк при всяка възможност.

За последно бях с нея на цирк през 2021 г, а миналия месец тя посети цирково представление в компанията на дядо си.
Посещавали сме веднъж и представление на цирк "Колозеум", което с удоволствие бихме повторили.

Мил спомен ми е първото посещение на цирк на дъщеря ми. Тя тогава беше на около 4 години. Имах усещането, че е загубила способността си да мига от момента, в който прекрачихме "прага" на шатрата, за да открием местата си. Гледаше с широко отворени очи и възкликваше радостно почти непрестанно.  Беше впечатлена от всеки един номер, а изражението на лицето й се е запечатало в съзнанието ми като мил спомен от онзи вълнуващ за двете ни ден. Неизменните захарен памук и пуканки допълниха цялостното преживяване. Бях се подготвила, че тя няма да издържи цялото представление и ще иска да става и да се разхожда, но цирковите номера толкова я впечатлиха, че дори в почивката отказа да напусне мястото си и да се разходи навън.

# 28
 • Мнения: 8 294
Спомням си циркът като нещо величествено и тайнствено. В Габрово винаги валеше, когато идваше цирк.
Синът ми е на 7 години и ще е много вълнуващо да го заведа на цирк!

# 29
 • Мнения: 482
Обожавам цирка .Винаги когато идва цирк в нашият град цирк аз отивам с моите две пораснали момчета и се забавлявам с удоволствие. Забравям всичко потапяйки се в неговата магия и градя емоции с ,които се справям с трудните дни.Никога няма да забравя моят пръв когато отидох на цирк ,разбрах че докато съм жива ще остана негова ревностна почитателка.

# 30
 • Пловдив
 • Мнения: 12 142
Харесвате ли цирковото изкуство и кога за последно се насладихте на разнообразната и весела програма?  Споделете с нас мил спомен, който свързвате с цирка от вашето детство или това на детето ви.

Харесвам цирковото изкуство. Последно се насладих на страхотно представление преди 8 години може би.
Била съм до 6 годишна възраст, когато родителите ми ме заведоха на цирк, исках да се снимам с една маймунка, след представлението, но явно се беше изнервила и се опита да ме "нападне". Въпреки всичко имам моментна снимка от онази вечер.

# 31
 • Мнения: 5 187
Циркът е символ на детсвото, на забавление и незабравимо преживяване, на силна емоция.

# 32
 • Мнения: 2 797
Обичах цирковото изкуство още от дете - мигове на изумление, в които дъхът ти спира при номера на акробатите, секунди, в които не смееш да мигнеш пред майсторството на мага, искрения смях, от който се заливаш,  докато гледаш леко непохватния (уж) клоун, възхищението от представянето на различни животни... Магия! Която днес с радост откривам и в грейналото лице на дъщеря си.😍

# 33
 • Мнения: 1 312
Като малки често ни водеха нашите на цирк или от училище. Много отдавна не съм била на цирково представление. С удоволствие бих си припомнила  акробатите, клоуните и ако има дресура на животни.

# 34
 • Мнения: 569
Като дете не съм ходила на цирк, но гледах често по телевизията. Беше вълшебно и приказно красиво, заради костюмите и акробатичните номера.

# 35
 • София
 • Мнения: 2 825
Последно съм ходила като дете, а ми се иска да отида отново и да заведа своето дете.

# 36
 • Мнения: 3 014
Харесвате ли цирковото изкуство и кога за последно се насладихте на разнообразната и весела програма?  Споделете с нас мил спомен, който свързвате с цирка от вашето детство или това на детето ви.

Много обичам да ходя на цирк. За съжаление скоро не съм посещавала.
Като дете помня, че бях много впечатлена от костюмите и клоуните.

# 37
 • Мнения: 372
Харесвам и планирам това лято да заведа за първи път детето си. Това ще са най-хубавите ми спомени, свързани с цирка.

# 38
 • Мнения: 286
Последния път, когато ходих на цирк, беше преди близо 20 години в Германия и ... беше бедно и тъжно. Уби всички детски спомени за красота, цветове, животни и празник.
Трябва да ида по възможност пак, скоро.

# 39
 • Мнения: 428
Не съм ходила на цирк от дете. От малък град съм и цирк си спомням да е идвал веднъж(поне докато бях малка и живеех там). Разбира се нямаше как да пропусна. Номерата с животни ме впечатлиха най-много. Сега все се каня да заведа детето на цирк, но все някой ме саботира. Laughing

# 40
 • Мнения: 1 525
Ходила съм един единствен път като дете. Много са бегли спомените ми, затова ще съм много щастлева като вече зрял човек отново да посетя и да успея да се насладя на това изкуство.

# 41
 • Мнения: 181
Много обичам цирка. Последно водих брат ми и негова приятелка преди 4-5 г . след това нямаше как дъщеря ми беше малка но обмислям скоро да я потопя и нея в магията цирка. Simple Smile  Най милия спомен ще бъде скоро с детето но иначе с един клоун на Софийски Цирк на сцена и шегите му Simple Smile

# 42
 • Ямбол
 • Мнения: 1 594
Цирка е магия. Омайва малки и големи, не пропускаме представления в града.

# 43
 • Мнения: 1 029
О, да обожавам да ходя на цирк. Така уча и дъщеря ми, първото ѝ представление беше, когато бях бременна в 8 ят месец. А от както се е родила съм я водила около 10 пъти. Обожава да ходи на цирк, аз също, защото е много забавно и интересно. Като малка не си спомням да съм ходила, но компенсирам сега като ходя доста често.

# 44
 • на последния етаж
 • Мнения: 7 304
Много харесвам цирковото изкуство. Последно ходихме с дъщеря ми преди 5-6 години, тя беше много впечатлена. Интересни са ми акробатите и клоуните. Имам мили спомени от детството, когато ходехме на цирк с баба и дядо. Вълшебно време. 🙃

# 45
 • Мнения: 13 689
Синът ми е почитател на цирковото изкуствство. За пръв път откри магията  а цирка, когато беше на 1.5 години. Оттогава посещавсме всички циркове в София, всяка година по няколко пъти. Били сме не веднъж и под шапито на цирк Колозеум.

# 46
 • Мнения: 568
Обожаваме да ходим на цирк. Синът ми от как е на 2 год. всяка година ходи, много се забавлява, участва в игрите с публика и му е останал много мил спомен.

# 47
 • Мнения: 1 574
Много харесвам цирка, за мен той е нов приказен свят. Като дете майка ми ме водеше много често. Сега нямам търпение с децата да отидем за първи път.

# 48
 • София
 • Мнения: 759
Здравейте!
Харесвате ли цирковото изкуство и кога за последно се насладихте на разнообразната и весела програма?  
Много харесвам още от дете цирковото изкуство. Ходихме на цирк с детето преди около година.
Споделете с нас мил спомен, който свързвате с цирка от вашето детство или това на детето ви.
Като дете бях на цирково представление. На един от номерата с коне, едно конче излезе от загражденията и побягна уплашено към публиката. Бързо успяха да го уловят и представлението да продължи.

# 49
 • София, България
 • Мнения: 4 083
От две години дъщеря ми е супер запален посетител на всички възможни циркове, които пътуват из България. Предишното лято бяхме на цирк сигурно над 7 пъти, имаме 3 снимки на камили, една на пони и една с Бамбълби. Емоцията е страхотна и дъщеря ми все се чуди дали иска да става доктор или циркова артистка.
 В интерес на истината точно в Колозеум не сме били.

# 50
 • Мнения: 61
Обичам цирка, детето ми също и покрай него се забавлявам отново! И с цветния памук също:-) Някак обаче представленията станаха по-скучни, с липса на дресура на животни и атрактивни акробатични номера. Надявам се да се развива това изкуство, защото носи много настроение и смях!

# 51
 • Мнения: 115
Обожавам цирка от дете и това са едни от най-хубавите ми спомени като дете.Когато идваше цирк в нашия град винаги беше зад блока на една голяма поляна.С децата по цял ден обикаляхме покрай цирка да гледаме животните.Харесвам абсолютно всичко-акробатите,фокусите,клоуните,дресурата на животни.От както стана на 4г. с детето ходим всяка година на цирк.

# 52
 • София
 • Мнения: 567
Харесвам цирковото изкуство. Последно посетихме цирк заедно с децата преди корона вируса.
Спомените ми като дете са, че от училище ни водиха на цирк.

# 53
 • Мнения: 2 373
Често ходим, когато наоколо има. Най-милият спомен, както от детството, така и с децата ни е, че винаги сме цялото семейство и е много забавно.

# 54
 • София
 • Мнения: 5 479
За последен път бях на цирк преди десетина години с децата. За мен беше много мило да гледам техните блеснали очи и реакциите им, освен програмата, която винаги ме е впечатлявала, още от дете.

# 55
 • София
 • Мнения: 2 571
Харесвам цирка, където всичко е възможно и изглежда леко и забавно. За последно заведох малкото на цирк лятото преди пандемията.
Когато бях бременна с малкото, голямото поиска да го заведа на цирк. През цялото време малкото риташе и се бунтуваше от непознатите звуци. Голямото гледаше в захлас. Ако видеше свободно място по-напред - се преместваше и накрая всички деца седяха на предните редове, а възрастните ги гледахме от по-горните.

# 56
 • Мнения: 713
Много обичам цирковите представления още от дете.
За последно бях на цирк във вторник в Габрово (не сме от там, но случайно ми попадна реклама в социалните мрежи) Голямото ми дете е на 2 годинки и 11 месеца, забавлява се много и ръкопляска с голям ентусиазъм. Малкото е бебе на 7 месеца, учудващо но през цялото представление бе кротко. Съпруга ми (29 години) за пръв път бе на цирк.
Определено при първа възможност ще повторим.

# 57
 • София
 • Мнения: 1 357
Да, много харесвам цирка. Последно бяхме на цирк с детето преди 2 години.
Спомените с цирка са едни от най-милите в детството - чакахме да дойде цирк и в нашия град, след това опашката за билети и накрая клоунът.

# 58
 • Мнения: 372
Здравейте,

Спомням си моето детство и нетърпението да ме заведат родителите ми на цирк:) Да видя клоуни, животни, акробатика:)
Децата ми са точно в такава възраст и много се вълнуват от цирково изкуство. Много ще се радвам да можем да отидем.

# 59
 • Мнения: 99
Последно ходихме преди 3 години на нестандартно цирково представление - в залата на ФК Варна. За първи път се играеше подобно и макар да нямаше животни, децата бяха очаровани и много се забавлявахме.

Спомените ми от ходенето на цирк са като от един голям празник - да се приготвим, да се придвижим до другия край на града, да изчакаме цялата опашка за билети, да се насладим на забавната и понякога страшна програма, да хапнем памук или пуканки в кратката почивка и след края на представлението да се приберем у дома изморени, но заредени с емоции Simple Smile

# 60
 • Мнения: 1 760
Последно бяхме на цирк преди повече от 5 години, но все още имам приятни ярки спомени. Баткото поотрасна, но пак ще се чувства страхотно да отиде на цирк. А малката вече разбира повече и мисля, че и за нея времето е дошло да я заведем. Много хубав спомен на сина ми е снимката с един огромен папагал, още я пазим.

# 61
 • Мнения: 247
Харесвам цирка и посещавахме често преди пандемията. Скоро отново мислим да започнем, понеже всичките ми спомени от детството са много приятни.

# 62
 • Мнения: 175
Много харесвам цирка. Последно сме ходили с мъжа ми преди около 4-5 години, но с нетърпение чакам да отидем отново, вече с нашето детенце.
Много мил спомен ми е снимка от детството ми с малката ми сестра, на сцената прегърнали едно тюленче.

# 63
 • Мнения: 425
Цялото семейство хресваме цирковото изкуство.Не пропускаме да посетим всеки един цирк,който посети града ни.Забавляеаме се,възхищаваме се и се разтоварваме,гледайки цирково представление.

# 64
 • Мнения: 1 612
Харесвате ли цирковото изкуство и кога за последно се насладихте на разнообразната и весела програма?  Споделете с нас мил спомен, който свързвате с цирка от вашето детство или това на детето ви.

Да, харесвам цирковото изкуство. Като дете редовно ходех от училище или с родителите си. Спомням си за един невероятен Бъдни вечер на цирк. Сега водя детето на кино, театър, цирк и ми е останала традицицията да ходим заедно по време на коледните празници и на театър. За последно ходихме на цирк преди около 2 години.

# 65
 • Мнения: 1 251
Последно на цирк ходих мисля лятото преди онзи вирус да затвори всичко. С удоволствие бих отишла сега. Тъкмо се надявам да покажа на големия ми син колко е хубаво. Той е бил само веднъж в живота си, но беше на 2 и малко и сякаш не усети цялата магия.
А като бях дете, идването на цирк в града беше равнозначно на национален празник. от представленията не помня кой знае какво, но имам ярък спомен за огромната червено- бяла шатра, която беше като замък.

# 66
 • Мнения: 5
С нетърпение чаках цирк да дойде и в моя роден град, за да мога да гледам клоуните, но това се слечваше рядко. Като се роди моето дете, винаги го водех, за да се забавлява!

# 67
 • Мнения: 872
Така и не съм водила децата на цирк 😢 Надявам се скоро да отидем!

# 68
 • Мнения: 1 044
Да, харесвам цирка, защото  е весело и забавно.
С децата бяхме есента за последен път и останаха доволни. Яздиха понита.

# 69
 • Мнения: 1 570
Циркът беше голяма екзотика в моя роден град, когато бях дете. Помня как ежедневно стоях след училище да гледам през телената ограда какво се случва около цирка, животните, караваните, помощния персонал🙂.А билетите за цирк бяха задължителни.Нашите си ме знаеха.

# 70
 • Мнения: 265
Обожаваме цялото семейство цирка и винаги, когато има в града, а през лятото и  на морето, го посрщаваме. Цирка свързвам със сладките животни, които са така старателни на всяко представление да зарадват посетителите 💞

# 71
 • Мнения: 57
Когато ходих за пръв път като дете на цирк в града. Бяха го вдигнали на задния двор на училище срещу нас. С комшийското дете отидохме. И едно от участието заедно с публиката, помня че ме избраха. Бях много щастлива, обаче не помня за какво точно участвах вече 😅. Оттогава не бях ходила, до миналата година, когато със сестра и заведохме децата й за пръв път на цирк. Беше уникално за нас, особено бях впечатлена от акробатиката. За жалост малкия спеше и се надявам сега като е по-голям да гледа с интерес, а не като батко си, който го хвана страха от някой от номерата 😂, но въпреки страха си не спря да сваля поглед от тях. Малко сълзи пусна, но със сигурност му хареса. Щом на следващото ходене се е радвал 😁

# 72
 • Мнения: 31
Обичам цирка. Той е вълшебство и магия, усмивки и добро настроение за малки и големи.
Като малка, родителите ми ме водеха на цирк винаги когато имаха възможност. Задължително се сдобивах със захарен памук и гледах с възхищение акробатите и животните.

# 73
 • София, Дружба 2
 • Мнения: 1 019
Обожавам цирка. Доста  често ме водеха като дете и много харесвах животните и изпълненията на акробатите. Сега ходим цялото семейство, уж заради детето, но си е голямо събитие. Simple Smile

# 74
 • Мнения: 3 151
Харесвам точно магията на цирка. В семейството ми все още се шегуваме с походката и реплики на клоуна Пепино - представление, на което ме заведоха родителите ми в стария софийски цирк няколко месеца преди да изгори. До ден днешен, когато минавам по тази улица, все изплува в съзнанието ми ЦИРКА! Чисто по детски се надявах сградата да се възстанови.
Не си спомням кога точно за последен път сме ходили на цирк. Може би са минали около десетина години. Непременно искам и внуците ми да се докоснат до това вълшебство!

# 75
 • Мнения: 27 413
Миналото лято бяхме с детето точно на цирк “Колозеум”. Много ни хареса и бихме отишли отново. Имам много мили спомени и снимки на децата с понита и камили през годините. Обичам и захарен памук и ям веднъж два пъти годишно, когато отиваме на цирк. Магията на цирка е прекрасно нещо, предизвикващо веселие.

# 76
 • Мнения: 222
Като малък често ме водеха на цирк и винаги го чаках с нетърпение. Все още не съм водил дъщеря си на цирк, но смятам съвсем скоро да го направя.

# 77
 • Мнения: 6 464
Водила съм децата и на цирк "Колозеум"-харесват ни всички циркове! Като дете не пропусках представления-имах близък роднина,  който работеше към Цирка и покрай него се влюбих и в това изкуство.

# 78
 • Мнения: 1 273


🎪Изтеглени са късметлиите, които печелят по два билета за представлението на цирк "Колозеум". Това са:

Soul Free
Pandachina
milasara
_di_di_
densi
Мона Лиза
tetka_the_best
SwissT
Подскок-скок
emli


Честито! 🤡

🎪 Очакваме печелившите да се свържат с нас до 13.05.2022 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на цирк "Колозеум" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:
- три имена
- адрес за доставка (моля, отбежелете само предпочитан офис на куриерска фирма СПИДИ)
- телефон за връзка


ВАЖНО! 🎪
Може да вземете билетите и лично от офиса на BG-Mamma (от 10 до 13 май 2022 г., между 14:00 и 17:30 ч.) на адрес: гр. София, ул. „Г.С. Раковски“ № 135, вх. Б, ет. 1.
Всеки печеливш получава по 2 бр. билети, валидни за едно представление на цирк "Колозеум" в цялата страна.

🐫 Посетете Фейсбук страницата на цирка, за да научите повече за актуалния график: https://www.facebook.com/Kolozeum

Благодарим на всички за участието!

Общи условия

Активация на акаунт