Звездни компромати - Май'22

• 251 061
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 300
"object-ват - възразяват
Именно. Има си българска дума. Simple Smile

# 301
  • Стара Загора
Г-н Елегантен -Джони Деп
Скрит текст:

# 302
Къде го гледате? Делото имам предвид!

# 303
Аз тук. Сега имат 15 м почивка.
https://www.youtube.com/watch?v=ETCkYAh1my8

# 304
Откакто започна това дело последователите на Джони в Инстаграм се увеличиха с 3 млн т. е от 12,3 станаха 15,2, а последователите на Амбър бяха 4,2 млн, а сега са 4,3 млн.
Ще видим дали ще се запази тази тенденция.
Нейните коментари в социалните мрежи са ограничени от около 2 г., защото всенародната "любов" се изсипа върху нея, когато излезе записа, в който казва, че го е удряла и не може да обещае, че няма да му посегне отново.

# 305
Ролите в залата се смениха, Амбър пусна химикалката и слуша с внимание свидетелката, Деп се сви и твори скрит зад монитора, а адвокатите му object-ват отвреме навреме за да си изработят хонорара,  но съдийката ги реже яко.
Струва ми се, че съвсем тенденциозно се опитваш да представиш нещата, сякаш си лично засегнат от Джони. Какво е "object-ват"?

Нищо подобно, просто следя делото и нещата не са с такива окраски, с които се представят в темата (според мен). Чета всяко второ мнение колко лоша е Амбър, а Джони е светец. Това за мен е фенско мнение и не отговаря на реалността. За мен само изходът на делото ще определи кой е прав, но е безспорен факт, че веднъж вече Деп загуби дело по същия повод в ОК. (Е, фенките на Джонката веднага отсъдиха, че съдията е некомпетентен).

# 306
Никой не е казал, че той е светец. Би ли цитирала?

# 307
Ама мустаците хич не му отиват. На Деп.Yum

# 308
Donatella Versace на Met gala 2022
Скрит текст:

# 309
Изобщо не става въпрос за това дали е светец или не. Нито дали пие или употребява наркотици. Както разбрахме, тя също е далеч от светица. Интересно как обиняваш някой, че злоупотребява, докато ти самия пиеш ежедневно и купонясваш с ектази и гъби. Не става въпрос и дали това е токсична връзка, защото всички сме наясно, че е.

Става въпрос  за това дали бие жени. Аз много го харесвам като актьор и го следя от години. Въпреки това не го искам в къщата си, защото си има своите странности и не ми изглежда лесен като партньор.

На негова страна съм, защото при нея има умисъл и освен това, ми изглежда зла, арогантна и манипулативна.  Такова нещо при него аз не виждам. Намирам го за травмиран човек, но добър и както разбрахме, доста щедър.

# 310
Скрит текст:
Ролите в залата се смениха, Амбър пусна химикалката и слуша с внимание свидетелката, Деп се сви и твори скрит зад монитора, а адвокатите му object-ват отвреме навреме за да си изработят хонорара,  но съдийката ги реже яко.
Струва ми се, че съвсем тенденциозно се опитваш да представиш нещата, сякаш си лично засегнат от Джони. Какво е "object-ват"?
Нищо подобно, просто следя делото и нещата не са с такива окраски, с които се представят в темата (според мен). Чета всяко второ мнение колко лоша е Амбър, а Джони е светец. Това за мен е фенско мнение и не отговаря на реалността. За мен само изходът на делото ще определи кой е прав, но е безспорен факт, че веднъж вече Деп загуби дело по същия повод в ОК. (Е, фенките на Джонката веднага отсъдиха, че съдията е некомпетентен).
Ами последните ти два поста някак си се опитват да наклонят везните в полза на Амбър. Не следя делото и нямам намерение да го правя, но чета темата и съм си изградила мнение въз основа на споделеното от момичетата. Ако техните мнения са фенски, твоите са антифенски. И наистина и аз не си спомням някой да е написал, че Джони е светец.

SANDS, потребителят Bradley Cooper е мъж, доколкото знам, което е още по-странно.
Не че е мъж, а че като че ли иска на всяка цена да оневини Амбър.

# 311
Аз не го виждам като 'травмиран човек',  поведението му в залата не е на такъв.

# 312
Не съм фенка на когото и да е и никой не е светец, но Амбър си е тотално психопатско изчадие, което заслужава да гние в затвора и повече никой да не я наеме във филм.

# 313
Показанията на психоложката на защитата сочат, че Амбър страда от посттравматично стресово разстройство, нещо, което експерт-психологът на Деп отрече.

# 314
  • София
Видях снимка по-назад на Хари Стайл, който е в странна поза на стълбите на Мет Гала. Разрових се да видя каква е историята, но навсякъде пише, че той не е бил изобщо. Каква е тази мистерия?

Общи условия

Активация на акаунт