Звездни компромати - Май'22

• 251 069
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 315
Аз не го виждам като 'травмиран човек',  поведението му в залата не е на такъв.
  Както сам каза, той си седи и си рисува в бележника. Не поглежда изобщо към нея и ако се усмихва, го прави когато разговаря с адвокатите си или когато адвокатите й творят глупости, като тази дето преди няколко дни, нейният адвокат възрази срещу собственият си въпрос.
Да, Джони не е светец, пие, употребява вещества и се опитва да се справи с това, но да не забравяме, че от тях двамата само единият е арестуван за домашно насилие. И това не е той.

Показанията на психоложката на защитата сочат, че Амбър страда от посттравматично стресово разстройство, нещо, което експерт-психологът на Деп отрече.

И го е установила чрез онлайн връзка, дистанционно, без изобщо да я преглежда лично нито веднъж, за разлика от психоложката, която твърди че тя няма такова след като я тества лично два дни. ПТС, който е получила от три коментара онлайн. Simple Smile
На кой ли ще повярва журито?

# 316
Добре, де, от къде го измисли това, наистина? Каза, че първо е провела общо 20 часа срещи в офиса й. Освен последните срещи в   zoom.
На последния въпрос ще чуем отговора след няколко седмици очевидно.

# 317
Видях снимка по-назад на Хари Стайл, който е в странна поза на стълбите на Мет Гала. Разрових се да видя каква е историята, но навсякъде пише, че той не е бил изобщо. Каква е тази мистерия?
Това абсурд да е истински човек.
Скрит текст:

# 318
Психоложката практикува в Ню Йорк, затова консултациите са онлайн. И е глупаво някой да си мисли, че от три негативни коментара, се получава ПТС.

Видях снимка по-назад на Хари Стайл, който е в странна поза на стълбите на Мет Гала. Разрових се да видя каква е историята, но навсякъде пише, че той не е бил изобщо. Каква е тази мистерия?
Това абсурд да е истински човек.
Скрит текст:

Това е колаж.

# 319
Аз не го виждам като 'травмиран човек',  поведението му в залата не е на такъв.
Под "травмиран човек" имам предвид човек с нездрава психика. Не визирам поведението му в залата.

# 320
Не, не са били само онлайн, 4 броя са проведени на живо. Поне така каза свидетелката.

Хърд също е травмирана, според проведеното експертно изследване от клиничен психолог.

# 321
Ау, Донатела на тези снимки почти прилича на човек!

# 322
След всички модели и звезди, които видяхме  Донатела е направо балсам за очите.
Струва ми се, че е време за отделна тема за делото Деп-Хърд. ✌

# 323
  • На морето!
Брадли Купър, ти си по-пламенен защитник на Амбър Хърд и от адвокатите ѝ, но все пак както знаем дори серийните убийци имат своите фенове, така че те разбирам 😀

# 324
Брадли Купър, ти си по-пламенен защитник на Амбър Хърд и от адвокатите ѝ, но все пак както знаем дори серийните убийци имат своите фенове, така че те разбирам 😀

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[ Истината и само истината. Innocent ]

# 325
Оритиналната снимка е от филмовият фестивал в Кан 2011г, когато охраната се боричка с нарушител, дошъл непоканен на червения килим.
Скрит текст:
Впоследствие се правят майтапи със снимката, като се твърди че е от Оскарите и падащият е едно друго популярно лице. Най-новият вариянт е задявка с Мет Гала.

# 326
  • Glasgow
Скрит текст:
не знам дали е поствано, тъй като Риана не е била е имало статуя в нейна чест. Тя ми е любима с костюмите си за Мет Гала, нейната жълта перелина от 2015 все още ми е от любимите костюми, тогава беше пълно с полуголи жени, Ким К., Джей Ло, и се появява Риана навлечена с това наметало и им скри шапката.
Скрит текст:

# 327

Ами честно казано яко писва това обожествяване на Джонката и оправдаването на всякакви гадости с агрументите, че иначе бил добър човечец.

# 328
  • Glasgow
И че щом не я е ударил значи всичко е ок. Да си в едно помещение с някой, който рита и троши наоколо е достатъчно травмиращо, няма как да знаеш дали няма да удари и теб. Сега ми мина във фийда заглавие как я насилвал за орален секс...и двамата са неадекватни. Аз все още мисля, че той няма да спечели делото, а даже повече си  навреди. Изтриха ме преди, но да. Едва ли щом в uk загуби делото ще го спечели в Щатите.

# 329
  • София
По принцип трошенето из къщи си е в рамките на домашното насилие, защото посланието за присъстващите е, че те са следващите. Остава въпросът тя защо е стояла след първия подобен изблик. Не е Гицка от Павликени да няма къде да отиде посреднощ с бебе на ръце.

Общи условия

Активация на акаунт