Звездни компромати - Май'22

• 251 062
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 255
Батинков как си е глътнал шкембето.😂

# 256
Страхотна е Ким! Ей така слаба да си седи, не ѝ отива да е пълна. За жена на 41 изглежда повече от добре. Даже още 4-5 килца ако смъкне, ще е прелест.

Бен е много готин! Както има недостиг на майстори в момента, бих го поканила да ремонтира и моята къща. 😍 Ама тая го е обсебила...

Антония, честно казано, я разбирам, че си крие бременността. То толкова хейт денонощно срещу нея... Тя не че не полага усилия да си го заслужи, ама все пак.

# 257
Бен от Бен и Джен, винаги ми прилача на пийняците на които д-р Радева им е забранила да пият вода...Има ми вид на алкохолик. Дженката вечно натокана, той вечно като помияр край нея. Не го ли кара да се предреши малко от малко. Айде на последната снимка в работна атмосфера. Но някъде по-напред с някаква раирана риза, сякаш с нея  е спал и хукнал после. МНого ми е нечистоплътен. Напомня ми на скитниците от покрайбрежаната в ЛА. Имам чувството че не е в час никак и Дженката го дърпа за ръката постоянно на сам и на там for picture purposes.

# 258
Alicia Keys на Met gala 2022
Скрит текст:

# 259
  • ВАРНА
Чудесно приложение за старите дискове!

# 260
Амбър Хърд била уволнила целият си ПР екип. Joy Не обичала да чете лоши заглавия за себе си.
https://momichetata.com/zvezdi/ambr-xrd-uvolni-celiya-si-pr-ekip … ibnDqZ1rEPD9tVk5E
На тази не Евгени Минчев, ами цял отряд от топ ПР-и не може да й помогне...

# 261
Жонката не ми е любимец, но тези дни сума и петиции подписах в негова защита. Дано някой ми зачете гласа.

# 262
Къде мога и аз да попиша тези петиции?

# 263
На мен на фейса ми се напоявяваха, включително и позната ми прати отделно.

# 264
Jessica Alba
Скрит текст:

# 265
Джесика Алба изби рибата - то красота и свежест, то тоалет! Браво 🥰

# 266
Бекъм прилича на младия Ал Пачино във “Белязаният”
Една красива Катрин Зита и семейство,не знам от кога е фотото

# 267
  • На топло
Бруклин е на някакви субстанции, Никола има вид на анорексичка. Добре, че родителите им са милионери 😆
Скрит текст:

# 268
Цитат
Ама доказателства срещу Джони няма, а доказателства, че тя е фалшифицирала инцидента, че го е заплашвала многократно с това, че ще го обвини. Има запис на който се чува да казва : "Кажи им Джони, кажи на света, че аз, Джони Деп, мъж, съм жертва на домашно насилие". Има писмо, което тя е написала, до адвокатите на Джони, че ще го съди за домашно насилие, ако не получи коли, апартаменти и пари... Та въобще не става дума кой какво рисува и носи ли пръстени

А гледайки делото се чудя това ли е то - борбата за справедливост. На всяка дума на Джони, ама каквото и да каже - Протестирам! Като протестират неговите адвокати - не се приема, отговаряй!
Предрешено дело, уви.

# 269
Цитат
Предрешено дело, уви.
Стига де! Недей така. Аз имам надежда, че съдията няма да е предубена.

Общи условия

Активация на акаунт