Звездни компромати - Май'22

• 251 064
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 285
  • На топло
По делото на Жонката.
Днес са разпитвали личната мед. сестра на Амбър.
Според нея тя има минало със  злоупотреба с вещества, включително пристрастяване към кокаин и алкохол.
Също така, тревожност, хранително разстройство, разстройство с дефицит на вниманието, биполярно разстройство, проблеми със зависимостта и от време на време безсъние.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 21:00 от Hello♥J

# 286
vici75, пусни петициите за Джонката Врабчето, искам си любимия пират.
Сега гледам че всички петиции водят към https://www.change.org/p/the-walt-disney-company-we-want-johnny- … bcb0-726fcf1cb81a  Това което е пуснала съфорумката по-горе. И на познатата пак към там отиват вотовете. Значи това е официалната петиция.

Ето тук за кукумицина да я махат от нейните мувита: https://nypost.com/2022/04/28/amber-heard-petition-to-be-dropped … aman-2-passes-2m/

# 287
Започна защитата с клинична психоложка. Около 20 минути обяснява къде какво е учила и работила. Да заспи човек.

# 288
Дните в разпит на Амбър ще бъдат зрелище, имам чувството.

# 289
На мен пък ми е неприятно. Харесвам Джони в роли, донякъде. Не искам да виждам чак толкова мръсно бельо. Ептен замина звездния блясък. Нищо не остана Sad

# 290
На мен пък ми е неприятно. Харесвам Джони в роли, донякъде. Не искам да виждам чак толкова мръсно бельо. Ептен замина звездния блясък. Нищо не остана Sad
Именно, тя трябваше да се разходи за 5 минути с възпалена пъпка пред журналистите, когато отиде да получи ограничителна заповед и това беше достатъчно, всички да й повярват и да я обявят за жертва.
Той обаче трябваше да разкрие всяка една интимна подробност от живота си, и това му отне 6 години, за да се опита да докаже, че всъщност тя е лъгала.

# 291
Chloe Moretz на Met gala 2022
Скрит текст:

# 292
Кортни и Травис. Не знам как да нарека стила им, това изобщо стил ли е или липса на такъв?
Кортни с всеки мъж сменя стила, а Травис е като излязъл от рихаб джънки. Аз не съм ѝ фен, но поне е жена, а той изглежда като някакъв инфантил, изкукуригал. Като ги гледам тези световни звезди, нашите Златки Блатки и Валерковци ми се струват като от корица на Вог.
Скрит текст:

# 293
Ролите в залата се смениха, Амбър пусна химикалката и слуша с внимание свидетелката, Деп се сви и твори скрит зад монитора, а адвокатите му object-ват отвреме навреме за да си изработят хонорара,  но съдийката ги реже яко.

# 294
Толкова много мога да пиша за някои от дамите на Мет Гала, че не мисля, че има достатъчно пространство. Но.. така е, на публиката й трябват зрелища, някои “звезди” по някакъв начин трябва да привлекат обективите и да влязат в устите на журналистите и из трендинг имената в Гугъл, за да си побутнат кариерите и да изкарат пари. Има разбира се и прекрасни тоалети, и класни артисти. Останалата плява… е ясна.

# 295
Амбър кога ще свидетелства?
Някой може ли да качи линк от къде мога да гледам делото на живо?

Джони определено само ще спечели от делото , или поне така изглежда на този етап. Като чета коментарите, всички са обединени, симпатизират на него и мразят Амбър. На мен не ми е неприятно да научавам тези подробности от живота му, даже като виждам, че е нормално човешко същество още повече го харесвам. Има надежда в бъдеще да участва и да прави още хубави филми и да си върне позициите...

# 296
Да, слушам я терапевтката  - "мъжете са лоши, жените винаги са жертви"  " ТЯ е жертвата, защото ТЯ е ТЯ, ТОЙ е насилникът, защото ТОЙ е ТОЙ"

# 297
Амбър кога ще свидетелства?
Някой може ли да качи линк от къде мога да гледам делото на живо?
https://www.youtube.com/watch?v=O4dOy1JSkSc
Амбър се очаква да свидетелства в края на седмицата.

# 298
Ролите в залата се смениха, Амбър пусна химикалката и слуша с внимание свидетелката, Деп се сви и твори скрит зад монитора, а адвокатите му object-ват отвреме навреме за да си изработят хонорара,  но съдийката ги реже яко.
Струва ми се, че съвсем тенденциозно се опитваш да представиш нещата, сякаш си лично засегнат от Джони. Какво е "object-ват"?

# 299
"object-ват - възразяват

Общи условия

Активация на акаунт