Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 259
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 840
  • Пловдив
Тетка, бях го написала с примерно обяснение, ама бързо изтрих кат видях кокло кУкУвици висят на балкона Grin

Лейла, спивай..така де, тая приятелка няма да седи на сухо Wink

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 15:15 от mystic woman

# 841
Мистик, Simple Smile))))))

# 842
Много сме популярни, няма що.

Недовършеният ще ме довърши, и мен, и майка си. Добре, че не ми е пред очите. Сигурна съм, че и майка му си мисли същото в момента.
Аз се изразявам по по-различен начин. Да ми падне моя недовършен и ще го довърша на бърза рЪка. Тъй де, да стане ясно от пръв прочит.

Трябва да вървя нейде, за да си купя нов кабел за зарядното на телефона. Вместо със зареден телефон, се събудих на 22%. В кабела е дефектът.

# 843
Тъй, тъй, Кло. Баш тъй.
Пия кафе на терасата, радвам се на нацъфтели карамфилчета и теменужки, слушам птичките, топло и приятно е.

# 844
Аз ще вадя Звери да бяга в градината.Кафе си направих,дали ще го пия не знам.

# 845
Мист, сутринта на полусъединител видях мислата ти, но тряяше да заминаам на тръстика. Та. Аз съм нещо таквоз. Но за моята клиника 🤣 си имам обяснениЙ. А то е, че животЪт мой ми е предлагал, спрятал, поднасял изключително рядко някаква радост. И тъй като орисницата ми много свидлива е била... та като ми се случи хубавинЯ.. аз тамън да се зарадвам и веднага давам заден. Почва се- “много хубаво ней на хубуу, знам си аз, пусна малко фъндък,  да моЙш после през носа да ми го изкараш, налЕ гад проклета 🤣🤣 Тъй си хортувамИ с орисницата 🙃 Клиника, сестро, кво да кажа.. Не си сама с една дума и те разбраФ от полВин прочит.
Ам ще почина малко..
Ренко, браво за шефчето, ама мажи там последствията, че чак мен ме заболя.

# 846
Сетих се да питам Ренко, избиха ли кучешките на малкия шеф?

Това ми беше най-големият кошмар с голямата. До АБ я бяхме докарали. Да не говорим, че след това ги чакахме сума време да ги смени, преди да почне лечението при ортодонта.

# 847
Хилооу.
Вчера, четейки премеждията на Ренко (да ти минават бързо натърванията, ей!) със стълбите ми мина много бързата мисъл, кога аджеба и аз ще се пребия. Мдаааа.
Нашата къща е супер малоумно направена. Спалнята е на втория етаж, а банята долу. Стълбището е вито. Абе, идилия.
Като видна пикливка се събуждам снощи в 2ч. и с едно полуотворено око слизам надолу. Да, ама благоверният ми идиот, решил да си хвърли работната тениска на предпоследното стъпало и аз полузаспала се хързулнах. Добре, че паднах като котка на земята, по ръце и колене. Рязко се събудих и няма заспиване цяла нощ.
Днес пък идиотина ми сервира, че брат му, дето почти не ме смята за човек, може да дойде на гости за две седмици.
Кисела съм!

# 848
  • Пловдив
И моя пи АБ заради кучешките...първият в живота му беше, избиха и 4-те наведнъж Simple Smile

След час да стиснете по един палец? Благодаря предверително! Ще ви разправям за какво кат се видим на по питие  Wink

п.п. Що не казвате, че бях написала грешно кукувици Simple Smile))

# 849
Lavatera, а за теб хотел намери ли? Да ги оставиш да се гледат братята.

Мисте, стискам Flowers Four Leaf Clover

Фил, де се губиш, гат те нЕма. В другата оплакваческа се вяскаш, при нас не щеш.
А-А-А, не мой тъй.

# 850
Мисти, палчетата ги имаш!

Кло, баш около термина го мисли идването, та няма спасение за моа. Бе, тъпотия. Ама се научих да не ми дреме, та  ич няма да отразявам присъствието му.

# 851
Тихо и кротко копае и яде пръст моито.Пия кафе и се наслаждавам на времето.

# 852
Има налични два кучешки,третия вчера проби малка дупка във венеца.Четвъртия и един резец също са на път да избият.Слава богу няма ни сополи,ни лека Т,само неспокоен сън и отказ на течна храна.
Ще ми мине като на куче,споко.Издържам на болка,нищо няма да мажа/пия.Но много дълго,и сравнително скоро лекувах кръста,и ме е страх да не се обади пак.

# 853
Стискам палци,Мисте! Flowers Four Leaf Clover

Ей,не ме плашете с тия зъби.
Ренко,да отказва течна храна също ли е признак за зъбен дискомфорт?Да не би за това и мойто напоследък да отказва храни,които е ял много пъти преди..Но пък с две зъбчета си е още.

Направо ми разказва играта,то характер,то чудо.Люлея се на люлки по площадките,завирам се под пързалки,притеснявам непознати хора...Да не говорим,че крачка не мога да направя,влачи се хванат за крачола ми,буквално.Това е период,нали?Нали? Smiley

# 854
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Стискам палци,Мисте! Flowers Four Leaf Clover

Ей,не ме плашете с тия зъби.
Ренко,да отказва течна храна също ли е признак за зъбен дискомфорт?Да не би за това и мойто напоследък да отказва храни,които е ял много пъти преди..Но пък с две зъбчета си е още.

Направо ми разказва играта,то характер,то чудо.Люлея се на люлки по площадките,завирам се под пързалки,притеснявам непознати хора...Да не говорим,че крачка не мога да направя,влачи се хванат за крачола ми,буквално.Това е период,нали?Нали? Smiley
Не знам, моя е на седем, призовава ме да го люлея, и аз се излагам пред непознати хора, и често се чува "мамооо, елллааа, мааамммооо, виижжж!" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт