Какво си мислех,а какво стана 
Едва ли има човек,на когото да не му е приятно да си гушка бебето
Аууууууууууу, колко ми липсват тези времена!!! Да го сгушиш в теб и да чуеш равномерното му дишане като заспи, как се смее на сън, как и то те гушка, е дори това да се събудиш с крак върху лицето, щото пумпалът спи в обратната посока.

Сис, забравих да ви честитя прогреса с Беболина.
ПП. Синчето го отделихме в детската стая (със сестра му) като стана на около 7- 8 месеца, ако не се лъжа. Искаха да си спят заедно (в една стая), търсеха се. Никога не съм се водила по графици, правила и т.н. Само по децата. Каката обичаше да й четем приказки преди сън- съответно и той слушаше, макар през това време да се въртеше в кревата, изправяше, скачаше, но и слушаше. Знаеше, че свърши ли приказката, ги целуваме за лека нощ и ако искат- оставаме с тях, докато заспят. Невинаги са искали (в случая със сина по това време бебе- не е показвал), че иска да останем. Гасим лампите и излизаме. През бебефона разбирахме какво става по- натам. Щерката обикновено отнасяше плувката за секунди. Малкият се е случвало да се върти и да си бърбори нещо, но защото е шило просто, или не е бил достатъчно изморен. В това отношение не ни е правил проблеми, доколкото се сещам повече от 12 години по- късно.
И не разбира големия мъж, че имаме по-важни битки сега, той се хванал за неоправеното легло. Чувствам се неразбрана.
Нещо от алергии те ли, от фазите на луната, атмосферното налягане ли, ама съм като в облак. Времето много шашаво и то, тамън стопли, поразхвърля се човек и айде духне леден вятър, ей сега пак ще се преобличам, че ми се смръзнаха копитцата. А денят беше започнал така плажно рано сутринта
Сега обаче мисля да врътна някакво печиво, да се постопля около фурната, но не ми хрумва точно какво да подбера, нещо завъртяно, празнично. Една кофа кафе изпих и нищо, сигурно е изветряло. Айде, разправяйте как празнувате деня на буквите