Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 173 529
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 390
Цитат
Та мисълта ми беше, че ако си пратиш детето на ясла или на детска градина, никога не можеш да бъдеш сигурен за хигиената там.

- Дори и хигиената да е обилно поливана  с Антисептици, Антибиотици, белина и др.под. има и една не по-малка опасност,  и това е вътреболнична инфекция, като златистия Стафилокок, новия устойцив на АВ-ци туберкулозен щам и др. кето е в следствие мутирали, устойчиве бактерии.
Боли глава-отрежи глава. Едва ли такава ще ни е логиката...

# 391
"Неваксинираното дете ли е опасно за ваксинираното или обратното??"

Няма такива "екзистенциални" питанки.
Нещата са ясни отдавна.

# 392
- Дори и хигиената да е обилно поливана  с Антисептици, Антибиотици, белина и др.под. има и една не по-малка опасност,  и това е вътреболнична инфекция, като златистия Стафилокок, новия устойчив на АВ-ци туберкулозен щам и др. кето е в следствие мутирали, устойчиви бактерии.

В разсъжденията си можем да включим и спорите на някои бактерии, които могат да издържат във всякаква среда 40 до 60 г.

Birdie, приятен поздрав в 3 части Vivaldi, Oboe Concerto in A Minor. Надявам се да ти даподне, предвид предпочитанията ти към клавирните теми.

# 393
  • София - Варна - Бургас
"Неваксинираното дете ли е опасно за ваксинираното или обратното??"

Няма такива "екзистенциални" питанки.
Нещата са ясни отдавна.

..."нещата" остава и да се потвърдят от независим и обективен източник!

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 13:46 от Aleksander

# 394
Не, не съм решила, просто си мисля и много съм объркана, много повече ме е страх от последствията на ваксините, от колкото от заболяванията ( не дай Боже) Praynig

Буболина ти поне имаш избор, защото си запозната с евентуалните последствия. Аз не знаех и съм сложила всички ваксини, плюс допълнителни(Акт Хиб-по съвет на личната и две допълнителни полио Sad ) . Вярвах, че децата ми са защитени.   Thinking  Резултатът е че сега синът ми е с Генерализирано разтройство на развитиетието(аутизъм). Много силно подозирам Тримовакса на 1г6м. След него се появиха проблеми с храненето и перисталтиката. Но последната реваксинация на ДТК на 2г.(бяхме отложили ваксината) направо ни довърши. Загуби всякакъв очен контакт, никаква реч, нищо не виждаше и не чуваше, никаква усмивка или друго изражение и т.н....Все пак решението си е твое. Имам и по-голяма дъщеря, която със същите имунизации, слава Богу нищо и няма, ноооо никакви имунизации повече! Naughty
Дано ако ги слагаш, твоето дете е от този процент деца, които не реагират негативно!  Hug

# 395
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Дано ако ги слагаш, твоето дете е от този процент деца, които не реагират негативно!  Hug

Stop - Няма проблем, нали Бирди ти го гарантира! Naughty

# 396
Да, гарантирам го. От опит.

# 397
Не, не съм решила, просто си мисля и много съм объркана, много повече ме е страх от последствията на ваксините, от колкото от заболяванията ( не дай Боже) Praynig

Буболина ти поне имаш избор, защото си запозната с евентуалните последствия. Аз не знаех и съм сложила всички ваксини, плюс допълнителни(Акт Хиб-по съвет на личната и две допълнителни полио Sad ) . Вярвах, че децата ми са защитени.   Thinking  Резултатът е че сега синът ми е с Генерализирано разтройство на развитиетието(аутизъм). Много силно подозирам Тримовакса на 1г6м. След него се появиха проблеми с храненето и перисталтиката. Но последната реваксинация на ДТК на 2г.(бяхме отложили ваксината) направо ни довърши. Загуби всякакъв очен контакт, никаква реч, нищо не виждаше и не чуваше, никаква усмивка или друго изражение и т.н....Все пак решението си е твое. Имам и по-голяма дъщеря, която със същите имунизации, слава Богу нищо и няма, ноооо никакви имунизации повече! Naughty

Потърсете добър невролог. Консултирайте детето при подходящи и образовани хора и специалисти.
Няма такъв термин "Генерализирано....". Това са на Г-н Чав... глупостите и на група крайно непрофесионални "педо"невролози. Аутизъм е друго нещо. Толкова внезапна промяна в поведението на детето може да има ред причини, които сигурно изискват задълбочен подход.
ММР ваксината не причинява аутизъм. Развитието на аутизъм (ако това е аутизъм) не е във връзка с ваксината.

Имайки пълно разбиране за мъката и тревогата Ви, пиша Ви само с мисъл да Ви помогна.
Може да заведете детето на много места в Европа, където срещу минимална такса (50-60Е) можете да го консултирате с професионални педоневролози с опит и професионализъм.

# 398

Много нагло изказване. Къде да Ви потърси ако не се потвърди? Вероятно в интернет.

# 399

Много нагло изказване. Къде да Ви потърси ако не се потвърди? Вероятно в интернет.
Не пишете по теми, от които нищо не разбирате, и само от желание да си чешете ез... всъщност, перото.
Внимавайте и слушайте хората, които разбират и работят тези неща.
Ако представите Ви за Педиатрия се изчерпват с тъжните Бг картинки на маразматична медицинска "мисъл", една лятна разходка в Детска болница "Лудвиг Максимилиан" Мюнхен, например, ще Ви върне "в релсите".

# 400
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Ако представите Ви за Педиатрия се изчерпват с тъжните Бг картинки на маразматична медицинска "мисъл", една лятна разходка в Детска болница "Лудвиг Максимилиан" Мюнхен, например, ще Ви върне "в релсите".
  Бирди разкажи като обективен наблюдател, наистина ми е интересно.

# 401
Това е елитна болница. В смисъл за обикновените хора е, нищо не се плаща, но нивото е абсолютно-Педиатрията "се разхожда" от плът и кръв. Университетска болница на висше ниво просто.

В нова сграда са-нещо неописуемо красиво, функционално, практично и чисто. Работят перфектно, имат много добри сестри и помощен персонал в най-добрите традиции на немската медицина.
Много са хуманни и човечно ориентирани, имат перфектна техника и оборудване-най-доброто, което немската инженерна мисъл може да предложи. А знаеш колко много тя може да предложи. Сименс-Шукер съществува почти от времето когато ние сме ходили с фесове тук на тази нещастна Балканска земя.
Работят много "икономично" по отношение на лекарствата, отличават се с човешка скромност, усърдие, добронамеренност-чист вид човешки качества, които слагат летвата високо пред всеки специализант. Знаят кога и какво да кажат, и кога да не кажат.

Не са нужни много думи-просто в момента са най-добрата Детска болница в Европа.
Има отделна амбулатория за прегледи и консултации на външни пациенти.

Но където и другаде в Европа да отидеш-Франция, Швейцария, Австрия все същото ще видиш в общи линии.

# 402
  • София - Варна - Бургас
 Това което казваш, наистина е много хубаво!  Peace

Тук, казват че новата болница Токуда, се стремяла към Европейско ниво, аз не съм бил там, но имало видео-камери за директно наблюдение и контрол от....... Япония!

# 403
Бьрди...
И в Лудвиг Макс клиниката "лекуват" греШно децата от левкемия.Тьжна статистика имат...и не само zа това.
Колкото и гладки гранитени плочки и нова техника да имат,и най доброто нагласено поведение и маниери,не помагат zа вzимане на правилните реШения...

# 404
Зависи какво разбираш под "грешно".
Една болница, събираща тежки случаи отвсякъде е нормално да "не е добре" със статистиката.

Общи условия

Активация на акаунт