На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 664
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Здравейте,

С изтеклите карти на Марги, какво правим? Презареждат се на касата или трябва да си купя нова?
Какви са тези карти Thinking

# 331
Момичета, какъв крем за гъбички по ноктите на краката сте ползвали? Гледах някъде и сега не мога да намеря в темите.

# 332
Здравейте,

С изтеклите карти на Марги, какво правим? Презареждат се на касата или трябва да си купя нова?

Карта за намаления, но важи 1 месец. Поне миналата година беше така.

# 333
  • Варна
Ще се опитам да бъда полезна. Ако търсиш турския вариант на лечебния лак за нокти, ЕКЗОДЕРИЛ МАКСИ лак 5% 2.5 мл, това е LOCERYL %5 ILACLI TIRNAK CILASI 2,5 ML. Ако поискаш екзодерил ще ти дадат крем или спрей с това име, но основната съставка е друга. Препоръчвам loceryl.

# 334
  • Ст.Загора
Здравейте,

Да не бъркате името на магазина , може би питате за картите на Мигрос. Ако е така на касата ви дават нова карта.

# 335
Здравейте, знаете ли дали мога да открия вечерна иглика в Одрин по аптеките и някакви мултивитамини от А-Я? По-скоро не им знам турските наименования.

# 336
  • София
Здравейте, може ли да попитам някой дали дкоро е пазарувал фаянс/гранитогрес в одрин, до колко наистина е изгодно в момента, нещо конкретно за цени(ако може да споделите някоя снимчица какво сте избрали и колко на кв е излязло), как си го докарвате до бг, да препоръчате конкретно място за пазар с избор ☺️☺️☺️ такива неща, напълно боса съм по въпроса, само съм чела колко са по ниски цените и до там... Обаче не знам до колко са градски легенди, никога не съм стъпвала в Турция, изобщо 😀

# 337
  • Бургас
Ето това е вечерната иглика, която купувам:

1000 мг, 60 капсули, 125 лири.

# 338
Ето това е вечерната иглика, която купувам:

1000 мг, 60 капсули, 125 лири.
А от аптека ли я купувате? В търсачката за лекарствата не мога да намеря никаква вечерна иглика?

# 339
Ще се опитам да бъда полезна. Ако търсиш турския вариант на лечебния лак за нокти, ЕКЗОДЕРИЛ МАКСИ лак 5% 2.5 мл, това е LOCERYL %5 ILACLI TIRNAK CILASI 2,5 ML. Ако поискаш екзодерил ще ти дадат крем или спрей с това име, но основната съставка е друга. Препоръчвам loceryl.
Мерси. Flowers Hibiscus

# 340
Вечерната иглика не е лекарство, а билка, съответно това е хран. добавка и няма как да я срещнете в сайта за лекарствата.
От тази марка сме вземали Кверцетин и излиза доста по-изгодно отколкото струва тук аналогичната добавка.
Аз последно търсех Л Триптофан /аминокиселина е, добавка пак, но не билка/ - фармацевтът провери и каза, че такова нещо не се предлагало в Турция. Някой все пак да е купувал?

# 341
Мерси. Flowers Hibiscus

Популярният лак против гъбички е Тросид. Предният път купих за приятел някакъв друг лак, но трябва да погледна какво точно взех. Тросид не успя да почисти всичко по ноктите, та поисках нещо по - силно. От аптеката ми дадоха "активната съставка". Трябва да попитам освен за името, а и дали вече има нужния ефект, че мисля и аз да запася едно ако действа.

# 342
Здравейте,

Да не бъркате името на магазина , може би питате за картите на Мигрос. Ако е така на касата ви дават нова карта.

Дааам, разбира се аз съм объркала името- Мигрос беше.

Благодаря!

# 343
  • Бургас

JoySS
, от аптека я купувам, поръчвам я предварително по вайбър и я взимам като отида. Това е хранителна добавка, няма как да я намерите в търсачката. Можете да търсите в Гугъл - Primroze Yagi, като зададете само турски сайтове. Има и други варианти, на други фирми, но тази ми препоръча аптекарят и съм доволна. Освен това концентрацията й е 1000 мг, в България се продават само 500 мг., което автоматично намалява количеството на прием, т.е. ще стигне за по-дълго на два пъти по-добра цена.

# 344
  • на морето
В сряда ще ходя до Лозенград и за първи път ще ползвам Револют, след издънките на ДСК. 1.Прехвърлих си пари там, но защо ги виждам още в банкирането. Значи ли, че си стоят и в картата?
2. Да си обменя ли сега лири или да си стоят в лева? На същия курс ли ги теглят?
Надявам се, че ще мога да плащам с телефона, защото ми се досвидяха 10 лв за карта. Не искаше интернет, нали?

Общи условия

Активация на акаунт