Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на COVID-19 при бременни жени?
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
Какви са препоръките за бременни жени по време на пандемията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на COVID-19 при бременни жени?
-
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени по време на пандемията?
-
Какви са потенциалните рискове при бременност с предна плацента и след цезарово сечение?
-
Можете ли да предложите някои мъжки имена, които започват с буквата G?
писала съм и преди, че съм с хорнична депресия и изпадам през ден в много тежки състояния. Около мен така или иначе никой никога не я е разбирал и предпочитам да се крия. Но изпитвам ужас, че тя се отразява на бебето, което си е медицински доказано, през нощта е най-тежко. Нямам решение. Надявам се да мине някак този период и като родя, да си започна хапчетата, ако ще да се лиша от кърменето. При мен хомеопатия не помага. Иначе малко разходка (мен и това ме срива, нали ми е забранено, затова съм казала на околните, че ако ме видят да потъвам, да ме пратят навън)-поне да поседя на слънце, адски ми влияе липсата на такова, смяна на средата- фиксирам се в мъжа ми и децата, които почват да ме дразнят бездънно и обвинявам тях за всичко, че не ме подкрепят,че ме нервират, че ще ме изоставят като родя и тн. Тогава гледам да се махна от вкъщи. И минава малко. Сега например работя от колата, докато чакам да ги взема от училище, просто малко да сменя атмосферата.
Напоследък обаче се появяват все повече неща, които за секунди ме изкарват извън нерви и не мога да спра да ги мисля и да се ядосвам понякога по цял ден. Например, вчера се оказа, че майсторите не могат да запонат работа в срока, който първо ни дадоха. Като се замислих, че ако започнат след месец, после още месец (в добрия случай) продължи ремонта, и изведнъж се оказва, че аз в 9ти месец още няма да имам готов дом, в който да се прибера, ако случайно не дочакам термин и цял ден ходих като буреносен облак. Търсихме други майстори, продължава търсенето... Трябва да намеря как да преглъщам неща, над които нямаме контрол и да си щадя нервите, най-вече за бебо и за околните. Не мога да ви обясня колко съм благодарна на моя, че е супер толерантен и подхожда с разбиране. Супер кофти ми е, че в последното тримесечие ще живеем в лудница, кашони и без удобства. Влизам в 7ми месец от другата седмица. От сега сме на панел, трета седмица половината ни неща са в кашони и няма как да разопаковаме. Ще се спи по дивани и надуваеми дюшеци. Надявах се да си остане медено. Бели кахъри на фона на проблемите на други хора, знам, но зле го преживявам това. Ще ме извинявате за мрънкането, но предпочитам да споделя, защото малко ще олекне.
като се има предвид, че термина ми е 7 септември, но съм с близнаци и сигурно няма да изкарам до септември, като гледам по групите повечето близнаци се раждат в 37, 38 гс.
и аз днес разглеждам комплектчета за изписване. Всички са много сладурски и се спрях на едно моделче за сега, ще поразгледам още малко и евентуално ще го поръчам .