СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ 🤰🏻 2022 💝 (ТЕМА 3)

• 42 028
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Мацките от Варна, да ви питам за к.к. Чайка, става ли за целогодишно живеене. Нещо ме е стегнала шапката и си харесахме една къща, та обмисляме да живеем във Варна. Хич не ми се връща в София, в тая лудница. А и на морето си е друго.  Hug

https://m.imot.bg/details/2k163705423336154

# 496
  • София
Еми и аз се надявам този път бащата да присъства и да има кой да сложи кошчето и да носи...ама тогава беше такова положението. Оправяш се според ситуацията. Аз така и никога не можах да поставя това кошче в колата- така че не съм ги и карала първите  мес. После убийте ме, не се сещам- може би съм инсталирала по-големите и са си останали застопорени. Но знам, че на 3 мес ги повлякох по пътищата и оттогава си пътуваме много с тях- варна, бургас, стара загора, почивки по планина, от малки свикнаха много да ги возя и обичат.
Децата израстнаха в Левски, Варна, по половин година сме живели там до към 5 годишни. Чайка е до него и сме се разхождали хиляди пъти, адски ме кефи,че пеша си стигахме до центъра и морската. Много ми харесва! Но все пак не съм коренен жител, та да кажат и другите.

# 497
Аз живея в жк “Чайка”, за която Kanari говори. Но мисля, че Purple говори за кк “Чайка” до “Златни пясъци”, защото в нашата “Чайка” къщи няма. Много хора живеят извън града и с всеки изминал ден все някой познат се мести из околните села, вилни зони, курорти. Нямам идея какво е да живееш в кк “Чайка”. Със сигурност е добре да има автомобил. Но пък като няма, няма. Зависи кой какво търси и какво иска. Аз преди две години отидох да живея на вилата. Има си всичко, нищо не ми е липсвало. Даже ми беше в повече - тишината, самотата, паяците, гадинките… Издържах месец. Но пък ако не гониш работно време, ясли, градини, училища… все тази на какво разстояние си от цивилизацията.

# 498
Момичета, благодаря ви за всичко, прекрасни сте. Моето момченце вече е звездичка ....
На вас желая късмет , здраве и здрави бебета ❤️

# 499
  • София
Кураж, Елза, той ще си остане с теб завинаги, но пожелавам скоро да можеш отново да се ровиш тук и накрая да гушнеш бебче.

# 500
Елза, тази душичка ще бди над вас. Оставете местенце за нова, която сигурна съм ще дойде при вас!

# 501
Съжалявам много, Елза Sad Желая ти много сила и вяра. Звездичката ще бди над вас.

# 502
Благодаря, Femme.
Варна ми е малко позната, пише к.к Чайка, район Кабакум. Притеснява ме да не е като вилна зона, да е забито и да има автобус два пъти на ден, защото ние не сме шофьори. А с новородено, ако се случи нещо предпочитам да мога да реагирам бързо. Чакам другите мами ако се включат да дадат някаква яснота.

Аз живея в жк “Чайка”, за която Kanari говори. Но мисля, че Purple говори за кк “Чайка” до “Златни пясъци”, защото в нашата “Чайка” къщи няма. Много хора живеят извън града и с всеки изминал ден все някой познат се мести из околните села, вилни зони, курорти. Нямам идея какво е да живееш в кк “Чайка”. Със сигурност е добре да има автомобил. Но пък като няма, няма. Зависи кой какво търси и какво иска. Аз преди две години отидох да живея на вилата. Има си всичко, нищо не ми е липсвало. Даже ми беше в повече - тишината, самотата, паяците, гадинките… Издържах месец. Но пък ако не гониш работно време, ясли, градини, училища… все тази на какво разстояние си от цивилизацията.

# 503
  • София
Канакум е извън Варна, да, про хотел журналист, рейсовете са доста на често, но в летния сезон са фраш. Преди да родя Кабакум ми беше любимият плаж. После хванах бълхи там и спрях да ходя 😂 с децата винаги ни спираха таксита, които ни взимаха на цената на билетчето. Но това преди 3 г. Оттогава не сме ходили. Аз ако кога да живея на морето, винаги бих. Зимата си е кучи студ, по-зле е от София даже, но лятото и другите сезони си заслужава 😊

# 504
Добро утро, момичета. Как сте със състоянието на кожата? Имате ли акне? Какво ползвате като грижа за лице?
Моята кожа се обрина и стана доста мазна .
При вас как е положението?

# 505
При мен имаше дребни пъпчици в началото и изчезнаха когато намалих лекарствата, които пиех. Кожата ми попринцип е мазна, сега на стана по-суха. Ползвам си същата козметика, но аз като цяло не ползвам много такава. Гел за измиване на Миха и крем или серум на Виши.

# 506
  • София
И аз не съм имала проблем нито с момичетата предната бременност, нито сега с момчето (нали казват,че при момичета жените погрознявали Grinning ) След първото ми раждане кожата ми от смесена стана суха, много, сега си е същата, не знам след това какво ще е...

# 507
Имам  акне и кожата ми стана отвратително мазна, правя маски, ходих на почистване на лицето, еми не се оправя.... Че и за капак и червени петна ми излязоха по лицето. Косата ми също е супер мазна.... Tired Face
Добро утро, момичета. Как сте със състоянието на кожата? Имате ли акне? Какво ползвате като грижа за лице?
Моята кожа се обрина и стана доста мазна .
При вас как е положението?

# 508
И аз от около 2 седмици нещо пъпчасах. Кожата на лицето ми и косата ми винаги са били мазни, бяха станали страхотни по едно време от към 3тия месец, омазняването беше намаляло, а сега с нови сили се завърна Disappointed Избягвам козметика, мия с вода по-често, засега без резултат. Може да е от смяната на апартамента и евентуално качеството на водата да е друго, нямам идея. По-вероятно е да си е от хормоните.

Днес пусках кръв и урина. Хемоглобина едвам е мръднал за 2 месеца с тая Тотема по 3 ампули на ден, от 98 на 108. Надали ще има намаляване на дозата на тая гнусотия. И захарта пак е излезнала на горна граница на гладно. Уж правих ОГТТ по-рано, защото и предния път излезе висока на гладно, пък ОГТТ излезе в норма. Поне друго нередно не виждам, и Хашимотото сме го укротили, и витамин Д и Б12 са ок. Чакам доки да прегледа всичко и да се произнесе. Дано не изскочи нещо ново да добавям от аптеката Grinning

# 509
На мен кожата ми по принцип е мазна и по време на бременноста се изсуши, което пък доведе до това да нямам никакви пъпки. Grinning В момента е този период, в който е чиста и сияе. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт