СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ 🤰🏻 2022 💝 (ТЕМА 3)

• 41 995
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Валентина преди правеше, но сега вече не знам как е.
Аз не мога без гащи, постоянно имам прозрачно течение. ВЪпреки това според АГ не са води, просто съм си такава...и бяло имам, макар че слагах крем да убием някакви малки гъби. Та за мен е абсурд да не нося...
Аз за сладкото се активизирах да го спра заради теста след 3 седмици, наистина не ми се иска да се стига до гестационен диабет.

# 571
Момичета, избърсах преди малко дървения шкаф, където ще държим бебешките дрехи с този препарат. Знам, че е малко вероятно, но дали няма да попие в дрехите и да се изрине после детето от него 😁😃 Глупаво ми звучи, но все пак реших да ви питам. Сега мисля пак с вода да го минавам за всеки случай

# 572
Никол, мисля, че няма проблем. Все пак той ще се изпари докато сложите дрешки вътре. Ако толкова се безпокоите минете с влажна кърпа за ваше спокойствие.

# 573
С първото дете по съвет на една приятелка сглобихме нещата малко по-рано, за да се отмиришат и ги минахме с памук и спирт за дезинфекция 😁😁😁

# 574
  • София
И аз мисля, че няма страшно-нали няма да  слагаш дрехи отсега, освен това аз просто бих минала пак с кърпа само с вода и поече не бих ползвала препарати Grinning аз не ползвам нищо, откак децата станаха на 1, защото едната разви астма- вкъщи всичко се минава само с вода и някакъв тъп препарат от ДМ, който за нищо не става, под не мия никога. Пера с някакъв сензитивен препарат без омекотител или от топките, които сега са много модерни. Като цяло и без дргуо не съм от чистниците, та така ми е ок, не защото съм вманиачена от астмата,която премина преди 4 години, но и защото имаме и коте и куче и ветеринарката каза,че 90 % от животните са с отравяния от доместоси и боклуци.

# 575
Момичета има ли опасност от алергии ако си хапвам ягодки???

# 576
  • Варна
Скъсвам се да ям ягоди и череши, ягоди от няколко месеца и всичко е наред. Даже АГ ми каза да хапвам заради ниския хемоглобин. Но според мен зависи и дали вие самата имате предразположеност към алергия от ягоди.

# 577
Момичета, забелязали ли сте лека течност от гърдите?

# 578
За течност -не все още, но ме болят доста вече и ги усещам доста напреднати и наедрели. Дори си мисля да започна да ги мажа с някое кремче вече. Знам, че е нормално вече в тези седмици да има течност. Не се притеснявайте.

# 579
Да, още от средата на 5ти месец. С първата бременност нямах изобщо до раждането и сега, когато се появи се бях шашнала леко, но доколкото разбрах, е нормално.

# 580
  • София

Води се, че има. За бебето после. Така като не тр да се прекалява и с меда. Но не съм сигурна дало тази теория, която е доста стара, не е отхвърлена. Ще ти кажа като порастне, защото аз се счупих Да ям ягоди заради желязото и то ще си проломи на детето😂

# 581
С първото дете по съвет на една приятелка сглобихме нещата малко по-рано, за да се отмиришат и ги минахме с памук и спирт за дезинфекция 😁😁😁

Може да ви звучи странно, но мебелите ни са пропити с химия, най-вече лепила и бои, които ние дишаме. За това е препоръчително наистина да се “проветрят”, както и материалите на дървените детски мебели да бъде МДФ, който е по-качествен от ПДЧ.

За почистването е хубаво да се използва максимално изчистени препарати, а защо не и домашни, точно заради консервантите и химическите съставки, които с натрупване могат да предизвикат алергии и дерматити.

# 582

Привет, момичета. Хайде да си освежим остатъка от деня 🍀

# 583
  • София
Бира. Като това важи и за мен. Бих кръстила целия си жиовт бира и всичко около мен.
 Иначе днес съм мега кисела, в рбоатата жестоко са ме изнеривли, върша едни неща, които на кря на деня се оказва, че трябва да преправям, защото на друг така му хрумнало. Все 1 не съм работила...

# 584
Бира. Като това важи и за мен. Бих кръстила целия си жиовт бира и всичко около мен.
 Иначе днес съм мега кисела, в рбоатата жестоко са ме изнеривли, върша едни неща, които на кря на деня се оказва, че трябва да преправям, защото на друг така му хрумнало. Все 1 не съм работила...

Канари , защо не си вземеш почивка. Недей се напрягай заради такива колеги, не си заслужава. Себеотрицонието ти няма да се отцени. Мисли за бебчето и за семейството си и бъди спокойна🍀

Общи условия

Активация на акаунт