СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ 🤰🏻 2022 💝 (ТЕМА 3)

• 42 129
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Петинка Цветкова изражда ли или само се следиш при нея, а ще раждаш при друг?
Здравей, Valari86
Много се радвам, че се включваш в групата и лека бременност.
Да те питам при кого се следиш във Варна?
Здравейте сега открих групата и се вкл. в нея с голям интерес.Simple Smile На кратко за мен . На 35 години съм от Варна,това за мен е трета бременност и очаквам трето момиченце.  Бъдещите каки са на 7 години и 9 години .Не мога да кажя ,че съм притеснена ,но ми е странно те вече са големи и самостоятелни . Термина ми е 25 Септември и ще се радвам да споделям с вас радост и неволи.
Аз се следя при д-р Петинка Цветкова . И предходните 2 бременности се следях при нея.

Виждам че сте коментирали БХС ,аз този път не го правих ,реших да си спестя притесненията и главоболието което имах след 1-та бременност ,държа ми влага и през втората. Сега си направих Пренатест ,което не изключва Феатлните морфологии . Сега ми предстои 2-та ФМ . Ще направя и 3-тата ,като цяло моята докторка ги прави така или иначе ,вече ако има проблем се иска друго мнение .

# 181
Здравейте мами, от скоро съм тук в групата. Бременна съм вече почнах шести месец. Като цяло се чувствам добре първа бременност ми е. Имам един въпрос забелязах, че от около 2 дни започна едно такова интимно течение( по скоро възпаление) като на парцали в зеленикъв цвят може ли да взема генаксид пяна или ще е вредно?
Аз имах подобно течение ( много леко,но с зеленикъв цвят) АГ ми пусна секрет и излязоха бактерии. Какви точно не знам, каза ми само,че не са опасни и много бременни ги имали. Изписа ми вагинален крем.

# 182
Момичета, пиете ли Omega-3? Дайте линк към нещо добро на добра цена.

# 183

https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-omega-800-pha … 180?rcode=MON0515
Често пускат и намаления, до вчера беше 16лв.

# 184
Петинка Цветкова изражда ли или само се следиш при нея, а ще раждаш при друг?
Здравей, Valari86
Много се радвам, че се включваш в групата и лека бременност.
Да те питам при кого се следиш във Варна?
Здравейте сега открих групата и се вкл. в нея с голям интерес.Simple Smile На кратко за мен . На 35 години съм от Варна,това за мен е трета бременност и очаквам трето момиченце.  Бъдещите каки са на 7 години и 9 години .Не мога да кажя ,че съм притеснена ,но ми е странно те вече са големи и самостоятелни . Термина ми е 25 Септември и ще се радвам да споделям с вас радост и неволи.
Аз се следя при д-р Петинка Цветкова . И предходните 2 бременности се следях при нея.

Виждам че сте коментирали БХС ,аз този път не го правих ,реших да си спестя притесненията и главоболието което имах след 1-та бременност ,държа ми влага и през втората. Сега си направих Пренатест ,което не изключва Феатлните морфологии . Сега ми предстои 2-та ФМ . Ще направя и 3-тата ,като цяло моята докторка ги прави така или иначе ,вече ако има проблем се иска друго мнение .
[/quote
Само се следя при нея, тя не изражда от години. Избрала съм си Георги Георгиев в АГ и преди съм раждала при него.

# 185
Но мен ми предписаха Pregnacare, но в аптеката са ми дали Pregnacare + и вътре има и блистери с омега.

# 186
Здравейте мами, от скоро съм тук в групата. Бременна съм вече почнах шести месец. Като цяло се чувствам добре първа бременност ми е. Имам един въпрос забелязах, че от около 2 дни започна едно такова интимно течение( по скоро възпаление) като на парцали в зеленикъв цвят може ли да взема генаксид пяна или ще е вредно?

И при мен го имаше в началото и скоро отново. И двата пъти излязоха гъбички. И двата пъти ги лекувахме с глобули. Кажи на гинеколога си и направо си поискай микробиология. Не предприемай сама лечение.

# 187
Хайде и аз да се престраша да пиша, че само ви чета от самото начало 😊
Мама от Варна на 34год, трето бебче с термин 23.09. Първото ми дете е момиче на 13, второто пак момиче на 7 и сега чакаме момче 💙

# 188
  • София
Подобно течение изисква микробиология. Не можеш сама да си предписваш лекарства. И като заговорихме- ние с моите гъби чакахме чакахме и накрая ЖК им наби един крем и сега се надявам да изчезнат.

# 189
За момента се ориентирам към раждане в Селена - Пловдив.
Има ли и други?Wink

# 190
Но мен ми предписаха Pregnacare, но в аптеката са ми дали Pregnacare + и вътре има и блистери с омега.

Аз съм на Pregnacare Max от установяването, върви си с омегата също. Ама не бих определила цената като добра, просто не ми се занимаваше да търся еквиваленти Joy

Добре дошли Reniren, Valari86. Hug

Освен в Хиполенд, видях, че в averoom.bg от 12 до 15ти ще има намаления 20% на дадени марки. В baby.bg също има разни работи на промоция в момента, както и Crazy days в Емаг.
В емаг внимавайте дали даденото нещо реално излиза по-евтино, проверете му цената по нашите магазини, преди да се впускате.

# 191
Привет от мен. Днес влизам 20г.с. , по обяд съм при професор.Марков на ФМ. Доста съм притеснена, защото последния път нали имах някакъв проблем с едната артерия, та сега той ще каже всъщност има ли проблем или не. Стискайте палци.

# 192
Стискаме палци, Elza, всичко ще е наред!!!

И аз днес влизам в 20 г.с., а снощи за първи път усетих бръмбара. Мнооого странно изживяване, толкова години съм си мечтала да ми се случи, направо си беше събитие за мен... Hug Събудих мъжо, кучката, само съседите дето не им звъннах и на тях. Joy

Привет от мен. Днес влизам 20г.с. , по обяд съм при професор.Марков на ФМ. Доста съм притеснена, защото последния път нали имах някакъв проблем с едната артерия, та сега той ще каже всъщност има ли проблем или не. Стискайте палци.

# 193
Свиквай! Тепърва започва да шава. И докато се усетиш ще шава в ръцете ти 😃.
Стискаме палци, Elza, всичко ще е наред!!!

И аз днес влизам в 20 г.с., а снощи за първи път усетих бръмбара. Мнооого странно изживяване, толкова години съм си мечтала да ми се случи, направо си беше събитие за мен... Hug Събудих мъжо, кучката, само съседите дето не им звъннах и на тях. Joy

# 194
Elza, стискаме палци. вярвам, че всичко ще бъде наред.

Общи условия

Активация на акаунт