СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ 🤰🏻 2022 💝 (ТЕМА 3)

• 42 142
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
И както бях чела преди, има забавяне. Ще чакам още час.... Sad

# 196
Важното е на финала всичко да е наред! 🙏🏼
И както бях чела преди, има забавяне. Ще чакам още час.... Sad

# 197
С моя термин 31 август ту отскачам в групата на августовските мами, ту при вас, много ми е смешно, защото тук се чувствам, като ветеран, а при тях, като заек Grinning
Това се замислих във връзка с коментара на Purple_A за ритничетата - и на мен ми беше голяма мечта това, много дълго чакана ми е бременността и като ми се случи първоначално реших, че си втълпявам и не е възможно Grinning После чак доктора като ми потвърди, че баш това си усещам, чак тогава се отпуснах да се радвам на макс, а сега вече направо ми мести корема на ляво - на дясно Simple Smile Наистина ми е супер удоволствие, ще видим в следващите седмици, като й отеснява дали няма удоволствието ми да стане болезнено Grinning

# 198
Elza2020, как мина прегледа и какъв проблем си имала с артерията? Аз също май имах някакъв проблем на последния преглед, защото и Марков, и АГ се вгледаха доста обстойно в едната, но не коментираха после.

# 199
Дарлинг, нямам сега проблем с артерията, според Марков. Но имам проблем с бебето. Видя сърдечен проблем, касаещ сърдечна операция в бъдеще след раждането, като цяло мрачна прогноза ми даде.....вторник се записах при Чавеева за второ мнение. А в Сряда Марков иска да ми прави амнио центеза.....
В началото мното се разтроих, сега се поуспокоих, но съм доста притеснена.....

# 200
Eliza, преди няколко години моята АГ така видя проблем с едната камера май беше на сърцето при феталната и ме изпрати при специалист. Отидох при него (то във Варна нямаме кой знае колко такива) и всъщност нямаше проблем. Т.е. за него това не беше никакъв проблем. Така, че не бързай със заключенията. Дано и при теб е така!
Дарлинг, нямам сега проблем с артерията, според Марков. Но имам проблем с бебето. Видя сърдечен проблем, касаещ сърдечна операция в бъдеще след раждането, като цяло мрачна прогноза ми даде.....вторник се записах при Чавеева за второ мнение. А в Сряда Марков иска да ми прави амнио центеза.....
В началото мното се разтроих, сега се поуспокоих, но съм доста притеснена.....

# 201
Да, само че при мен не го видя АГ, а го видя проф. МАРКОВ , просто който  нали точно за това се ходи

# 202
Elza, аз съм се записала за фетална ехокардиография в Марковс, но при др Маринов, който е детски кардиолог. Има много хубави отзиви за него и затова реших да мина да ме види, за всеки случай, въпреки че нито Патрикова, нито Колева изразиха някакви притеснения, просто съм след късен аборт и предпочитам да проверим и това.

# 203
Не разбрах, че е специалист точно по фетална ехокардиография. Помислих, че при него ходят за обща фетална…
Да, само че при мен не го видя АГ, а го видя проф. МАРКОВ , просто който  нали точно за това се ходи

# 204
  • София
Elza, стискам палци да се развият добре нещата, хубаво, че си запазила за второ мнение. Нека види още някой специалист все пак.

# 205
Elza2020, кураж! Надявам се всичко да е наред. Знам, че звучи несериозно отстрани, но наистина ти пожелавам сили!

# 206
Момичета, чувствате ли дискомфорт в коремчетата си? Освен втвърдяването имам болки все едно мускулна треска, накакви опъвания постоянно, таза сякаш също ме опъва, уж втория триместър трябваше да е лек а то пак някакви болежки нови и различни. Първа бременност ми е и много се шашкам за всичко, така че майките с повече дечица ще помоля да ми опишат кое би било нормално и кое е притеснително. Heart

# 207
  • Варна
Elza2020, стискам палци всичко да е наред. Heart Направо не мога да си представя колко е гадно да чуеш такива прогнози. Disappointed Дано Чавеева да донесе хубави новини. Много виртуални прегръдки!

# 208
Благодаря ви, не знам какво да си мисля. От една страна не искам детето да е цял живот по болници, с кардио проблеми и операции и лекарства и да не може да тича нормално, от друга страна аборт 20, 21,22 седмица.....доста сериозно също ми звучи.....

# 209
Elza2020, бъди силна! От сърце ти желая, всичко да се нареди! Ако е удобно, били споделила за какво се съмняват.
Ние с каката имахме притеснения като беше бебе относно сърдечен проблем. Благодаря на Бог се коригира сам, дадоха ни срок от 6м да се справи организма. Аз не бях ходила на фетална ехокардиография.
Стискам палци да имате много късмет! 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт