Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на COVID-19 при бременни жени?
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
Какви са препоръките за бременни жени по време на пандемията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на COVID-19 при бременни жени?
-
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени по време на пандемията?
-
Какви са потенциалните рискове при бременност с предна плацента и след цезарово сечение?
-
Можете ли да предложите някои мъжки имена, които започват с буквата G?
Да ти кажа честно аз също бих имала същите притеснения и страх какво ще каже доктора и накрая и дали няма да обрече мен, семейството ми и нероденото ми дете в лежане по болници, стрес и т.н. Споделям мнението на Фемме, че единственият вариант е да се обяснят тези страхове и той, ако е човек да влезе в положение и да постъпи човешки и да се съобрази с евентуалното ти желание да прекъснеш, ако нямаш добри прогнози за след това. Извинявам се, ако звучи прекалено прямо, но аз също бих искала всички карти на масата и да се говорят нещата без розови очила. Най-искрено ти стискам палци и си мисля за теб и се моля всичко да се оправи
, дано пътят понесе добре на всички ни, а и дано изобщо става за къпане, защото имаме опасения, че водата няма да е достатъчно топла. Но от друга страна, по-нататък през жегите съвсем не ни се ще. Купила съм си вече бански за бременни от Алиекспрес