СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ 🤰🏻 2022 💝 (ТЕМА 3)

• 42 088
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Аз ще съм там, живот и здраве!
Аз права понякога вкъщи йога за бременни, но ми е доста досадно. Като цяло йогата си ми е досадна. Иначе съм правила някаква йога за начинаещи, най-вече за врата и кръста, тази за бременни е доста по натоварваща.
Сега мрънкам на мъжа ми да ми донесе велоергометъра, дето си го купих предната бременност и го ползвах тогава 2 месеца. 🤣
А някоя насочила ли се е за раждане към Майчин дом Варна?

# 346
Femme, при кой лекар си? Аз раждах при Анна Атанасова първия път, надявам се и сега да е при нея.

# 347
Аз имам две секцио при нея. Очаквам това да е третото Simple Smile
П.С. Кога ти е терминът? Нормално ли ще раждаш?
Femme, при кой лекар си? Аз раждах при Анна Атанасова първия път, надявам се и сега да е при нея.

# 348
  • Варна
И аз съм за Майчин дом Варна Simple Smile

# 349
2019 бях много доволна, надявам се и сега да е така. Може да се засечем в болницата. 😀
Иначе ще се срещна с лекарката чак към 35-36 седмица. Не се следя там, защото не съм от Варна и не ми се пътува постоянно за прегледи, особено на края, когато ще ми е и малко трудно шофирането.

# 350
  • Варна
Аз раждах 2020та и също бях много доволна там. Отношението на всички беше супер, както и самите условия за болничния престой. Нищо не ми е липсвало. Blush Затова и нямах никакви съмнения, че пак там искам да раждам.
П.С. Единствено ми липсваше това, че беше в разгара на ковид и не се позволяваха никакви свиждания. Cry

# 351
Раждах по време на грипна епидемия и пак нямаше свиждани, чак ще ми е странно сега ако пускат някакви хора. 😀

# 352
С първото ми раждане имаше свиждания. Всеки ден за по един час идваха таткото и майка ми. С второто уцелих точно началото на Ковид, когато затвориха достъпа дори и до парковете, до детските площадки, всичко. Нито на раждането, нито после някой дойде. Таткото ме остави пред входа на отиване и пак от там ни взе на тръгване. От това и от хормоните явно единия ден се разревах по тел докато говорех с него, защото не можех да си видя детенцето дето остана при него и се почувствах гузна към нея. Месец-два преди това с Ковид да стане, вече бременна, сънувам как съм сама в болницата, чакам на операционната лекарите, но не идват. Дойде до операционната до леглото само баба ми, която беше починала. Това два пъти. Честно не съм суеверна, ама ме хвана параноята как ли ще мине операцията. Е, мина - 5 дена сама, без най-близките ми. Имах чувството, че в болницата е някакво мъртвило.
Сега не знам как ще е. Обаче нито едното не ми харесва, нито другото.
Кога се очаква да раждате? Да не се засечем там?

# 353
Моят термин по принцип е за 14 септември,  но още не знам дали ще стане да раждам нормално, защото съм след секцио. Ако се наложи секцио ще е някъде между 1-ви и 5-ти сигурно.
 На мен не ми беше гадно, че съм сама в болницата и няма свиждания, но може би защото няма база за сравнение. Пък и си бях с бебето, не сама. Но да, сега ще ми е мъчно за големия.
Но понеже ме приеха с високо кръвно посреднощ и ме настаниха в патологично отделение, първата нощ си поревах. 😀

# 354
Аз първия път се чувствах много добре. Бебето си беше с мен, нямаше кой да липсва. Взех си самостоятелна стая. Малката постоянно спеше, кротко бебе. Разрева се два пъти за 5 дена. Първия път на втората или третата вечер. Много се шашнах и викнах дежурната акушерка в 2-3 посреднощ да “го види това бебе защо плаче” 😂… То било гладно просто. Та, 5 дена само спах и гледах тв. Голяма почивка му дръпнах.
Втория път ме убеждаваха доста хора, че по-готоно било с компания. Не си взех самостоятелна стая. Мацката не беше много приказлива. 10 изречения за 5 дена. Съответно като я виждам, че не иска комуникация никаква, си стоя тихо и кротко. Дори тв не пуснахме нито за секунда 5 дена. Тя искаше спокойствие. Моя юнак не спираше да реве. Имах вече детенце, за което ми беше мъчно, защото тя беше затворена у дома - няма градина, няма морска, няма площадка, няма мол, няма гости, нищо. Бяха гадни 5 дена 😃.

# 355
Аз права понякога вкъщи йога за бременни, но ми е доста досадно. Като цяло йогата си ми е досадна. Иначе съм правила някаква йога за начинаещи, най-вече за врата и кръста, тази за бременни е доста по натоварваща.
Сега мрънкам на мъжа ми да ми донесе велоергометъра, дето си го купих предната бременност и го ползвах тогава 2 месеца. 🤣
А някоя насочила ли се е за раждане към Майчин дом Варна?

Здравей, аз съм се насочила към МД Варна и там са ми ЖК. Термина ми е за 17 септември надявам се нормално, първа бременност.

# 356
  • Варна
Здравейте Simple Smile Аз съм за 27.08, но следя и тази тема. Също съм се насочила към МД Варна, там се и следя при д-р Цонев и засега при него мисля да си раждам. Първа бременност ми е също, чакаме момиче 🎀

# 357
Относно йогата аз ходя от началото на 4 месец и съм супер доволна. Нямам болки в кръста, кара ме да се чувствам добре и се свързвам с бебето повече. Ако мога ще ходя до самия край!

# 358
  • Варна
Моя термин е 6 октомври, но следя тази тема, защото по-всяка вероятност ще правим секцио през септември. Sad Следя се също при д-р Цонев с надеждата да успея нормално, но не ми дава много надежди. Първо заради тежкото първо раждане и второ - засега съм с плацента превия.

Аз също се подлъгах по съвети да не си взимам самостоятелна стая и искрено съжалих. Grinning Момичето беше приятно, но нейното бебе беше страшно ревливо. Освен това имаше перфектно раждане и постоянно ми разказваше за него, а аз бях травмирана от моето и ми беше много криво, та даже не можах да си поплача на спокойствие. Със сигурност щеше да ми е по-добре самичка. Сега ще си взема самостоятелна и ще се надявам свижданията да са позволени и мъжа ми да идва с баткото при нас. Heart

# 359
Здравейте, а знаете ли каква е цената на самостоятелна стая ?
Моя термин е 6 октомври, но следя тази тема, защото по-всяка вероятност ще правим секцио през септември. Sad Следя се също при д-р Цонев с надеждата да успея нормално, но не ми дава много надежди. Първо заради тежкото първо раждане и второ - засега съм с плацента превия.

Аз също се подлъгах по съвети да не си взимам самостоятелна стая и искрено съжалих. Grinning Момичето беше приятно, но нейното бебе беше страшно ревливо. Освен това имаше перфектно раждане и постоянно ми разказваше за него, а аз бях травмирана от моето и ми беше много криво, та даже не можах да си поплача на спокойствие. Със сигурност щеше да ми е по-добре самичка. Сега ще си взема самостоятелна и ще се надявам свижданията да са позволени и мъжа ми да идва с баткото при нас. Heart

Общи условия

Активация на акаунт