СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ 🤰🏻 2022 💝 (ТЕМА 3)

• 42 061
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • Горна Оряховица
Благодаря! При мен нещата протекоха сравнително лесно и бързо.Пожелавам на всички вас да сте здрави и по едно здраво бебче на финал! Kissing Heart

# 391
Здравейте, момичета. Има ли мами от Пловдив ? При кого следите бремеността си и къде мислите да раждате?

# 392
  • София
Абе вие спите ли? Аз хич Sad И през деня умирам, но вечер няма заспиване, или заспивам за час и после пак се облещвам. Тази нощ се преместих на дивана, поне да си светна лампата и да чета или да гледам тв...голяма мъка. И преди бях така...

Аз по принцип съм доста поспалива личност и все още успявам добре да спя през нощта /и през деня де, само да се окажа в хоризонтална позиция и съм готова за сън/ - единствено жегите вече почвам да ги усещам, та малко повече се въртя, но иначе нямам проблем. Някои вечери се будя за тоалетна повече от веднъж, но обикновено бързо заспивам след това. Точно влязох в 6ят месец, та ще видим докога ще мога да спя добре.

# 393
Здравейте, момичета. Има ли мами от Пловдив ? При кого следите бремеността си и къде мислите да раждате?

При Борислав Иванов се следя и при него ще раждам (селена). Не държа на болницата, но на него много.

# 394
Аз не съм от Пловдив, но се следя там. По ЗК се записах в Селена, но посетих и др Борислав Иванов, останах супер впечатлена от него и ми се иска да ходя при него паралелно, и живот и здраве да говорим за раждане. ☺

# 395
Леле момичета, не съм влизала цял месец и сега едва наваксах, два дни чета, много полезни неща сте обсъдили.  Последно ви писах,  че съм от ковид, бях в болница 10 дни, вече нещата се нормализират, правих изследвания скоро, общия белтък ми е нисък и ми предписаха протеини, желязото ми е в норма, а пък хемоглобина е 90.... на 7 юни имам час за хематолог, някой ходил ли е при такъв лекар, за пръв път чувам, че съществува Joy   виждам че сте минали на фетална, аз не успях, точно тогава бях карантина и малко ме е страх, дано да няма проблем с бебчовците , чак на 15 юни съм на фетална морфология....
Чудя се в коя болница ще раждам, колебая се между Майчин дом, Шейново и Надежда.... за лекар въобще не знам Close  може би в Надежда ще съм най- спокойна, защото там правих инвитрото и им имам доверие, но цената е доста висока No Mouth   

П. С. Тсх ми също е висок, и имам контракции, общо взето ще лежа до края май.

# 396
Благодаря за отговорите ви момичета ! 🍀

# 397
И моят хемоглобин е паднал драстично за 1 месец, та ще взимам желязо. Белтъкът и той нисък, глезените са ми като на хипопотам.... АГ нищо не каза за него по Вайбър като му пратих резултатите, но другата седмица съм при него и ще го попитам пак.
Ще раждам живот и здраве в Надежда. Там се следя и не ми се иска да се местя, ако не е наложително.

# 398
Забравих да питам момичетата с близнаци... Големи ли са ви коремите? Моят е огромен в 25+1 г. с. съм и съм качила само 4 кг, но вече едва си обувам обувките и като ходя ми тежи корема Flushed направо се плаша, какво ли ще е по натам....

П. С. Kanari, ти ли имаше близнаци?, твоята бременност как мина?

# 399
Въпрос към онези, които пият магнезий, какъв им е изписан и каква доза на ден?

# 400
Лизи, аз съм с близнаци. Огромен е моя.... Със сина ми беше такъв може би в осмия месец. Тежи ми, отдолу мускулите около слабините ме болят все едно съм бичила във фитнеса 3 часа поне. Особено ако съм била седнала по-дълго време преди това. Чорапите ги обувам права и си измасям крака малко на една страна, че да стане магията

# 401
Сега съм 25г.с+6, от 16г.с пия Диаспорал от 300 2х1 и Магнерот 3х1.

# 402
Приемам магнезиев диаспорал от 300 мг веднъж дневно . Доволна съм.
Преди това съм приемала магнерот и не ми подейства добре на стомаха.
Знам , че ако проследяващият АГ прецени може да се приемат в по-големи дози и схеми .

# 403
От 13 седмица пия магнерот 3х1т., сега започнаха да ми се схващат крайниците и лекаря ми каза, че това значи, че не е достатъчно, та се уговорихме да пробвам с 4пъти х 1 таблетка и ако продължавам да се схващам, да увелича на 3х2т.

# 404
На мен от днес ( 22 г.с.) ми изписа Магнерот 3х2, но само при нужда. Тоест когато усетя болки или втърдяване като днес. До сега не съм имала и го  отдавам на притесненията, които ми се струпаха тези дни. Възможно ли е да е от това?

Общи условия

Активация на акаунт