СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ 🤰🏻 2022 💝 (ТЕМА 3)

• 42 039
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Момичета , вие имате ли констипация? При мен в някой дни е доста силна. Не смея да приемам лаксативи, по-скоро опитвам да се справя с природни средства (хапвам плодове, мляко, вода) .

# 421
Момичета , вие имате ли констипация? При мен в някой дни е доста силна. Не смея да приемам лаксативи, по-скоро опитвам да се справя с природни средства (хапвам плодове, мляко, вода) .

Аз имах онзи ден, със сини сливи оправих положението, но не е приятно никак. Особено като не трябва да напъваме заради бебетата.

# 422
  • Варна
Пробвайте и овесени ядки. Фибрите много добре разхлабват Simple Smile

# 423
Благодаря за съветите момичета. Ще пробвам дано има ефект и при мен .🙂

# 424
И аз имам такова течение, даже не го и изследвахме, ама то и при всичките ми други драми...
Да ви кажа, много съм отчаяна, утре сме пак на кардиолог.... но вече се усещам как губя почва...
Плача постоянно, много ми е криво, карам се с мъжа, иска ми се повече да говори с мен, а той се затваря в себе си. Ясно ми е , че всеки си го преживява по свой начин, но.... а аз само си мисля как ще се стигне до предизвикване на раждане в 6ти месец и просто ще умря. Как ще се справя.... имам и операция на очите...ами ако не успея....направо...не знам. Просто усещам, че се побйрквам

Като каза кардиолог веднага се сетих за доц.Томова в Диомед (срещу Семинарията).Тя е детски кардиолог и прави дори вътреутробни операции. Бях при нея на Фм,гледа главно сърцето. Възрастна е с много опит и е много мила. Записват се часове и през супердок,аз не чаках много за час. Прочетете за нея и я посетете. Цял живот е в тази област, няма да сбъркате.

# 425
Елза, как мина днес при лекаря?

# 426
Здравейте , момичета. Вие как се чувствате къв момента? На мен ми е супер лежерно и по цял ден ми се почива .

# 427
Познай защо съм толкова активна тук! Сигурно прекарвам 1/4 от деня си на дивана 🥴
Здравейте , момичета. Вие как се чувствате къв момента? На мен ми е супер лежерно и по цял ден ми се почива .

# 428
Познай защо съм толкова активна тук! Сигурно прекарвам 1/4 от деня си на дивана 🥴
Много познато 😂 Просто в някой моменти се чудя само аз ли съм така ?😂 А , бг мама ми стана любимо място за пребиваване 😁

# 429
Аз съм болна за 3ти път и за капак с възпалено ухо. Детето пак домъкна някакъв бацил и след 5 дни обгрижване и аз се проснах. Кажете някой бабин лек за ухо. В ИСУЛ бях и лекарят ми предписа капки и ако не мине - антибиотик пак. Просто ми се реве.

# 430
Аз съм болна за 3ти път и за капак с възпалено ухо. Детето пак домъкна някакъв бацил и след 5 дни обгрижване и аз се проснах. Кажете някой бабин лек за ухо. В ИСУЛ бях и лекарят ми предписа капки и ако не мине - антибиотик пак. Просто ми се реве.
Бързо възстановяване от мен . В това пролетно време е така . А, относно за болката в ухото помощен лек е топли кърпи да се поставят на ухото .
Не се безпокойте , болката може и да не е свързана с настинката ви.
Пробвайте да стимулирате имунната си система със фрешове (богати на Вит Ц) .
Попитайте АГ -то си за Вит Д .
Аз съм мед. лице и приемам Вит Д (неговото действие -предпазва ) , но консултирайте се с вашето АГ то ще прецени кое е подходящо за вашето състояние.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 17:42 от Penelope2233

# 431
Не са добре нещата, едното нещо дори се е влошило...аз трябва да реша.
Но ако продължим  трябва да раждам в София и като родя да ми вземат бебето в кардиология  , операция на 15,20 ден. То да е без мен на операцията и после в реанимация, после чак да го взема, преди годината пак операция....и може би в пубертета още една. Каза,че не може да ми гарантира колко ще са операциите. Абе..... кофти работа. Благодаря ви момичета...днес утре трябва да реша.

# 432
Момичета вие имате ли доста течение. Аз си го имам от самото начало, но в някой дни е по-слабо в други по-интензивно . При вас как е положението ?

# 433
Elza, прегръщам те. Нека да е най-доброто за вашето семейство решение.

А за ухото - сега затоплих зехтин да капна. Дано да ме успокои.

Имам течение без патогенна флора. Пускала ли си микробиология? То и от бременността може да се е усилило.

# 434

И аз последните дни се чувствам доста отпаднала и без енергия, даже мислех тук да пиша да питам дали не е от липса на витамини или желязо. Правиха ми изследвания за желязото и хемоглобина, желязото беше 12, а хемоглобина 126. Казаха ми, че съм в норма, но това беше преди повече от месец. Вчера нямах апетит, нито сили за нищо. Дано да е от времето и да премине бързо 😦

Общи условия

Активация на акаунт