Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на COVID-19 при бременни жени?
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
Какви са препоръките за бременни жени по време на пандемията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на COVID-19 при бременни жени?
-
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени по време на пандемията?
-
Какви са потенциалните рискове при бременност с предна плацента и след цезарово сечение?
-
Можете ли да предложите някои мъжки имена, които започват с буквата G?

кажете вие как се справяте?
Чета че при бъдещите мами се редуват запек и разтройство, аз явно съм някакъв безнадежден случай
Смешно ми е сега, добро стечение на обстоятелствата- родих си доносени близначета. Но не е шега, щом има скъсяване, се лежи. И нищо друго. Аз нали сега пак по същото време лежах в болница заради контракции и историята от предната бременност и я мериха 3.6., да видим в сряда как ще е. Освен заради това, и заради плаценатата трябва да лежа. Но признавам не лежа и се напрягам, защото нямам избор- занимавам се с децата и не винаги мъжът и успява да се включи, няма да коментирам ремонтите, домакинската работа, яденето. От 3 мес. ядем само външна храна- много солено идва, но не мога и да готвя, а и не трябва да седя права, седнала не става. Проблемът е,че преди мислех само за мен и бебетата и да си поръчам салата и супа не ми беше проблем, но сега трябва все пак и децата да ядат...сложно е. Та се моля да ми каже,че плаценатата се е вдигнала, а още скъсяване няма. Аз шофирам, но около нас всичко е павета и то е същото като да кесиш прав- все друса и скъсява.