СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ 🤰🏻 2022 💝 (ТЕМА 3)

• 42 035
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Елиза, стискам палци и те прегръщам.  Дано всичко мине леко! ❤

# 466
Благодаря ви момичета, просто вече мисля как искам да се върна живя...

# 467
Елза, имаш кураж и от мен. Стискам ти много палци и от сърце ти желая след това, през което преминаваш само хубави неща да се случват на теб и семейството ти Heart

# 468
Ще се върнеш жива и здрава при семейството си. Ще мине време и животът ще си продължи. Ще дойде ден да го преживеете и да имате друго детенце. Време трябва за всичко… време. Само по-бързо да ти мине тази вечер и утрешния ден! 🙏🏼
Всичко ще е наред, сигурна съм! Много те прегръщам, Елза! 😘
Благодаря ви момичета, просто вече мисля как искам да се върна живя...

# 469
Момичета в 24г.с съм и днес ме приеха в болница ,заради контракции и скъсена шийка. Проблема е ,че аг ми измери шийката с пръст и каза ,че е скъсена. Сега чета ,че не се прави така. Това, което усещам като болка е в ляво или вдясно в долната част на корема, но е супер лека и се случва веднъж на ден , не всеки ден. Днес ми беше стегнат корема плюс болка в ляво.Контракции ли са ? Тук в болницата ми направиха изследвания и ме гледаха на ехограф, но коремен. Всичко е наред с бебето. И сега съм на системи .

Относно запека:пробвайте с печени червени чушки,киви и череши

# 470
Добър вечер и от мен момичета. Днес съм на гребена на емоциите цял ден съм в периоди на променливо настроение. Плача (без причинно) и след известно време ми се подобрява настроението(общо взето съм и в двете крайности днес-радост и тъга) . Проблема е , че усещам как притеснявам психически всички около мен с тези мои емоционални изблици. Как да се овладея не знам , не желая да затормозявам любимите си хора заради моите променливи настроения.
Какво да предприема за да се овладявам-не знам.
Вие как сте с емоциите?

# 471
Стискам палци всичко да се оправи и нормализира бързо. Може ли да те попитам колко см ти я измериха? Защото и аз нямам болки но и моята е скъсена, но моята АГ нищо особено не каза. Аз гледам да си полягвам повече, но до следващият преглед имам доста време и съм супер притеснена.

Момичета в 24г.с съм и днес ме приеха в болница ,заради контракции и скъсена шийка. Проблема е ,че аг ми измери шийката с пръст и каза ,че е скъсена. Сега чета ,че не се прави така. Това, което усещам като болка е в ляво или вдясно в долната част на корема, но е супер лека и се случва веднъж на ден , не всеки ден. Днес ми беше стегнат корема плюс болка в ляво.Контракции ли са ? Тук в болницата ми направиха изследвания и ме гледаха на ехограф, но коремен. Всичко е наред с бебето. И сега съм на системи .

Относно запека:пробвайте с печени червени чушки,киви и череши

# 472
valari86

АГ каза ,че е скъсена, но не ми каза см (как да прецени см като ми бърка с пръсти Joy, ) преди 1 седмица бях на ФМ и там в изследването пише че е 4.2 см

# 473
Благодаря ви момичета  , страхотни сте. Изкарах нощта вкъщи, макар едвам да заспах , оправям се и тръгвам за Плевен

# 474
Всичко ще е наред! Стискам палци да минава по-бързо!
Благодаря ви момичета  , страхотни сте. Изкарах нощта вкъщи, макар едвам да заспах , оправям се и тръгвам за Плевен

# 475
  • Горна Оряховица
Благодаря ви момичета  , страхотни сте. Изкарах нощта вкъщи, макар едвам да заспах , оправям се и тръгвам за Плевен
Всичко да мине по-леко доколкото може ти пожелавам! ❤️

# 476
Elza2020, силно стиснати палци, ще се справиш! Много сила и кураж, всичко ще бъде наред!

# 477
Здравейте мами днес бях на преглед всичко при нас е добре слава богу
само къде доктора ми каза да започна да отслабвам и да спра храната след 6 часа
причината е че в 24 седмица съм качила вече 21кг
някакви съвети понеже ми е 1ва бременост и съм на 26години

# 478
  • София
Добър вечер и от мен момичета. Днес съм на гребена на емоциите цял ден съм в периоди на променливо настроение. Плача (без причинно) и след известно време ми се подобрява настроението(общо взето съм и в двете крайности днес-радост и тъга) . Проблема е , че усещам как притеснявам психически всички около мен с тези мои емоционални изблици. Как да се овладея не знам , не желая да затормозявам любимите си хора заради моите променливи настроения.
Какво да предприема за да се овладявам-не знам.
Вие как сте с емоциите?
Penelope, аз ти влизам напълно в емоциите и положението, само дето аз се крия и не ги показвам Sad писала съм и преди, че съм с хорнична депресия и изпадам през ден в много тежки състояния. Около мен така или иначе никой никога не я е разбирал и предпочитам да се крия. Но изпитвам ужас, че тя се отразява на бебето, което си е медицински доказано, през нощта е най-тежко. Нямам решение. Надявам се да мине някак този период и като родя, да си започна хапчетата, ако ще да се лиша от кърменето. При мен хомеопатия не помага. Иначе малко разходка (мен и това ме срива, нали ми е забранено, затова съм казала на околните, че ако ме видят да потъвам, да ме пратят навън)-поне да поседя на слънце, адски ми влияе липсата на такова, смяна на средата- фиксирам се в мъжа ми и децата, които почват да ме дразнят бездънно и обвинявам тях за всичко, че не ме подкрепят,че ме нервират, че ще ме изоставят като родя и тн. Тогава гледам да се махна от вкъщи. И минава малко. Сега например работя от колата, докато чакам да ги взема от училище, просто малко да сменя атмосферата.

За шийката- няма да коментирам проверката с пръст, но това е сериозно скъсяване за седмица, за да те приемат и в болница. Оттук нататък само лежане, лекарства и това е.

# 479
Момичета, терапия опитали ли сте? Аз страдах от паническо разтройство и тревожност и терапията ми помогна за разлика от психофармака. Сега пак ходя, защото получавам лек пристъп преди прегледи, заради аборта миналата година - все си мисля, че ще ми кажат нещо лошо..и при мен работи. Някак ми е по-спокойно, някои практики също много ми помагат, като mindfulness. Моят психолог се казва Орлин Баев.

Общи условия

Активация на акаунт