Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на COVID-19 при бременни жени?
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
Какви са препоръките за бременни жени по време на пандемията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на COVID-19 при бременни жени?
-
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени по време на пандемията?
-
Какви са потенциалните рискове при бременност с предна плацента и след цезарово сечение?
-
Можете ли да предложите някои мъжки имена, които започват с буквата G?
, ) преди 1 седмица бях на ФМ и там в изследването пише че е 4.2 см
писала съм и преди, че съм с хорнична депресия и изпадам през ден в много тежки състояния. Около мен така или иначе никой никога не я е разбирал и предпочитам да се крия. Но изпитвам ужас, че тя се отразява на бебето, което си е медицински доказано, през нощта е най-тежко. Нямам решение. Надявам се да мине някак този период и като родя, да си започна хапчетата, ако ще да се лиша от кърменето. При мен хомеопатия не помага. Иначе малко разходка (мен и това ме срива, нали ми е забранено, затова съм казала на околните, че ако ме видят да потъвам, да ме пратят навън)-поне да поседя на слънце, адски ми влияе липсата на такова, смяна на средата- фиксирам се в мъжа ми и децата, които почват да ме дразнят бездънно и обвинявам тях за всичко, че не ме подкрепят,че ме нервират, че ще ме изоставят като родя и тн. Тогава гледам да се махна от вкъщи. И минава малко. Сега например работя от колата, докато чакам да ги взема от училище, просто малко да сменя атмосферата.